Povezane vesti
"Počela sam da plačem, a medicinska sestra mi je rekla: - Nemoj da vas ona čuje" Lidija Vukićević sa knedlom u grlu o…
Blic pre 3 dana
Glumica Lidija Vukićević sa knedlom u grlu je pričala o najvećem bolu koji je doživela. Lidiji je jako teško palo kad je ostala bez roditelja, a nedavno se prisetila poslednjeg susreta sa majkom. - Ja sam počela da plačem, a sestra mi je rekla… »
"Počela sam da plačem, a medicinska sestra mi je rekla - Nemoj da vas ona čuje" Lidija Vukićević se rasplakala usred…
Kurir pre 3 dana
Glumica Lidija Vukićević odaje utisak hrabre, borbene žene, što i jeste, ali je jednom prilikom otkrila i onu drugu, emotivnu stranu sebe. Ona ej tada govorila o najvećem bolu koji je doživela. Lidiji je jako teško palo kad je ostala bez roditelja… »
Vesti dana »

Građani blokirali ulicu Kralja Milana: Zvižducima i pesmom ispratili Vučićevu konferenciju
Serbian News Media pre 13 minutajoš 30 povezanih

Blokada 30 raskrsnica u Novom Sadu, okupljanje kod Predsedništva; Bez početka nadoknade na Medicinskom fakultetu u Beogradu
RTS pre 2 satajoš 18 povezanih

Zborovi građana Novog Sada opet blokirali raskrsnice: Traže izbore za mesne zajednice
N1 Info pre 1 satjoš 14 povezanih

Studenti i Vučić u isto vreme na Andrićevom vencu: U 18h počinje „malo pevanja“, uz očekivanje vesti o izborima
Pravo u centar pre 4 satijoš 14 povezanih