Povezane vesti

Pevačica bila u vezi sa kolegom, a onda mu javili s kim je: Zbog raskida htela da se ubije

Pevačica bila u vezi sa kolegom, a onda mu javili s kim je: Zbog raskida htela da se ubije

Mondo pre 3 dana
Iako su godine prošle od kako je Rada Manojlović stavila tačku na odnos sa Milanom, o njihovom odnosu i dalje ne prestaje da se priča, a jednom prilikom otkrila je i nepoznate detalje raskida koji ju je doveo do ivice živaca. Rada Manojlović je… »
"Htela sam da se ubijem" Rada Manojlović otkrila sve o vezi sa Milanom Stankovićem, prekinuli zbog treće osobe: On je meni…

"Htela sam da se ubijem" Rada Manojlović otkrila sve o vezi sa Milanom Stankovićem, prekinuli zbog treće osobe: On je meni…

Kurir pre 3 dana
Rada Manojlović tokom takmičenja "Zvezde Granda" započela je vezu sa kolegom Milanom Stankovićem. Iako su važili za omiljeni par, usledio je raskid, ali su ostali u prijateljskim odnosima. Ona neretko govori o odnosu sa folkerkom, a jednom prilikom… »
"Raskid je bio užasan, htela sam da se ubijem" Rada Manojlović ispričala do detalja raskid sa Milanom Stankovićem, priznala…

"Raskid je bio užasan, htela sam da se ubijem" Rada Manojlović ispričala do detalja raskid sa Milanom Stankovićem, priznala…

Alo pre 3 dana
Ovo su svi detalji! Rada Manojlović bila je svojevremeno u ljbavnoj vezi sa Milanom Stankovićem, sa kojim je i dan danas u dobrim odnosima. Nedavno je govorila o njihovom odnosu, ali i priznala kako se dok je bila u vezi sa njim zaljubila u drugog… »
Pevačica bila 5 godina u vezi sa poznatim kolegom, pa on saznao da je zavolela drugog muškarca "Htela sam da se ubijem, jer…

Pevačica bila 5 godina u vezi sa poznatim kolegom, pa on saznao da je zavolela drugog muškarca "Htela sam da se ubijem, jer…

Blic pre 3 dana
Pevačica Rada Manojlović bila je svojevremeno u ljbavnoj ezi sa pevačem Milanom Stankovićem, sa kojim je danas u dobrim odnosima. Rada je nedavno govorila o njihovom odnosu, ali i kako se, dok je bila u vezi sa njim zaljubila u drugog muškarca. -… »

Vesti dana »