Povezane vesti
Pevačica bila u vezi sa kolegom, a onda mu javili s kim je: Zbog raskida htela da se ubije
Mondo pre 3 dana
Iako su godine prošle od kako je Rada Manojlović stavila tačku na odnos sa Milanom, o njihovom odnosu i dalje ne prestaje da se priča, a jednom prilikom otkrila je i nepoznate detalje raskida koji ju je doveo do ivice živaca. Rada Manojlović je… »
"Htela sam da se ubijem" Rada Manojlović otkrila sve o vezi sa Milanom Stankovićem, prekinuli zbog treće osobe: On je meni…
Kurir pre 3 dana
Rada Manojlović tokom takmičenja "Zvezde Granda" započela je vezu sa kolegom Milanom Stankovićem. Iako su važili za omiljeni par, usledio je raskid, ali su ostali u prijateljskim odnosima. Ona neretko govori o odnosu sa folkerkom, a jednom prilikom… »
"Raskid je bio užasan, htela sam da se ubijem" Rada Manojlović ispričala do detalja raskid sa Milanom Stankovićem, priznala…
Alo pre 3 dana
Ovo su svi detalji! Rada Manojlović bila je svojevremeno u ljbavnoj vezi sa Milanom Stankovićem, sa kojim je i dan danas u dobrim odnosima. Nedavno je govorila o njihovom odnosu, ali i priznala kako se dok je bila u vezi sa njim zaljubila u drugog… »
Pevačica bila 5 godina u vezi sa poznatim kolegom, pa on saznao da je zavolela drugog muškarca "Htela sam da se ubijem, jer…
Blic pre 3 dana
Pevačica Rada Manojlović bila je svojevremeno u ljbavnoj ezi sa pevačem Milanom Stankovićem, sa kojim je danas u dobrim odnosima. Rada je nedavno govorila o njihovom odnosu, ali i kako se, dok je bila u vezi sa njim zaljubila u drugog muškarca. -… »
Vesti dana »

Ilon Mask o Trampovom predlogu zakona o budžetu: To je jedna ogavna grozota
Danas pre 47 minutajoš 1 povezana

Južna Koreja dobila novog predsednika: Opozicioni kandidat osvojio 49,4 odsto glasova
Kurir pre 2 minutajoš 2 povezane

Student koji je ispitivan u policiji: Represija i targetiranje ne mogu da prođu bez odgovora
Insajder pre 1 minutjoš 1 povezana