Povezane vesti

Pevačica bila u vezi sa kolegom, a onda mu javili s kim je: Zbog raskida htela da se ubije

Pevačica bila u vezi sa kolegom, a onda mu javili s kim je: Zbog raskida htela da se ubije

Mondo 31.05.2025
Iako su godine prošle od kako je Rada Manojlović stavila tačku na odnos sa Milanom, o njihovom odnosu i dalje ne prestaje da se priča, a jednom prilikom otkrila je i nepoznate detalje raskida koji ju je doveo do ivice živaca. Rada Manojlović je tokom… »
"Htela sam da se ubijem" Rada Manojlović otkrila sve o vezi sa Milanom Stankovićem, prekinuli zbog treće osobe: On je meni tad…

"Htela sam da se ubijem" Rada Manojlović otkrila sve o vezi sa Milanom Stankovićem, prekinuli zbog treće osobe: On je meni tad…

Kurir 31.05.2025
Rada Manojlović tokom takmičenja "Zvezde Granda" započela je vezu sa kolegom Milanom Stankovićem. Iako su važili za omiljeni par, usledio je raskid, ali su ostali u prijateljskim odnosima. Ona neretko govori o odnosu sa folkerkom, a jednom prilikom… »
Pevačica bila 5 godina u vezi sa poznatim kolegom, pa on saznao da je zavolela drugog muškarca "Htela sam da se ubijem, jer…

Pevačica bila 5 godina u vezi sa poznatim kolegom, pa on saznao da je zavolela drugog muškarca "Htela sam da se ubijem, jer…

Blic 31.05.2025
Pevačica Rada Manojlović bila je svojevremeno u ljbavnoj ezi sa pevačem Milanom Stankovićem, sa kojim je danas u dobrim odnosima. Rada je nedavno govorila o njihovom odnosu, ali i kako se, dok je bila u vezi sa njim zaljubila u drugog muškarca. - Uvek… »

Vesti dana »