Povezane vesti
Ne želimo odugovlačenje Vašington poručio: Odluke donose Moskva i Kijev za pregovaračkim stolom
Večernje novosti 31.05.2025
SJEDINjENE Države imaju svoje zahteve po pitanju rešavanja ukrajinske krize, ali odluke moraju da donose Moskva i Kijev za pregovaračkim stolom, rekla je Tami Brus, portparol Stejt departmenta. Foto Tanjug/AP/Ramil Sitdikov -Očigledno je da u okviru… »
Vašington ima novu poruku za Moskvu i Kijev: Bez odugovlačenja!
Pravda 31.05.2025
Sjedinjene Države imaju svoje zahteve po pitanju rešavanja ukrajinske krize, ali odluke moraju da donose Moskva i Kijev za pregovaračkim stolom, rekla je Tami Brus, portparol Stejt departmenta. Sjedinjene Države imaju svoje zahteve po pitanju rešavanja… »
Vašington: Odluke donose Moskva i Kijev za pregovaračkim stolom, ali ne želimo odugovlačenje
Sputnik 31.05.2025
Sjedinjene Države imaju svoje zahteve po pitanju rešavanja ukrajinske krize, ali odluke moraju da donose Moskva i Kijev za pregovaračkim stolom, rekla je Tami Brus, portparol Stejt departmenta. Kako je istakla, u Vašingtonu ne žele da se pregovori Rusije… »
Vesti dana »
Tramp: „Da se ja nisam pojavio, sada ne bi bilo NATO! Bio bi na smetlištu istorije. Tužno, ali istinito“
Telegraf pre 2 satajoš 29 povezanih
Venecuela pozvala građane da objave mapu zemlje na mrežama za odgovor Trampu
Politika pre 36 minutajoš 37 povezanih
Stanković upisao prvenac u Ligi šampiona, katastrofa Mančester Sitija /video/
Sputnik pre 56 minutajoš 28 povezanih
Novi botovski napad, broj pratilaca na Instagram nalogu za sat porastao za 28.000
Serbian News Media pre 6 satijoš 6 povezanih
Uživo Forum u Davosu: Tramp najavio put na Svetski ekonomski forum: Siguran sam da me tamo jako radosno čekaju
Euronews pre 1 satjoš 58 povezanih