Povezane vesti
Holandski ministar upozorava da Kina špijunira holandski sektor poluprovodnika
Insajder 31.05.2025
Holandski ministar odbrane Ruben Brekelmans upozorio je danas da Kina u sve većoj meri špijunira holandsku industriju poluprovodnika i druge sektore visoke tehnologije. „Industrija poluprovodnika u kojoj smo mi lideri interesantna je Kini koja želi da… »
Euronews 31.05.2025
Holandski ministar odbrane Ruben Brekelmans upozorio je danas da Kina u sve većoj meri špijunira holandsku industriju poluprovodnika i druge sektore visoke tehnologije. “Industrija poluprovodnika u kojoj smo mi lideri interesantna je Kini koja želi da… »
Politika 31.05.2025
SINGAPUR – Holandski ministar odbrane Ruben Brekelmans upozorio je danas da Kina u sve većoj meri špijunira holandsku industriju poluprovodnika i druge sektore visoke tehnologije. “Industrija poluprovodnika u kojoj smo mi lideri interesantna je Kini koja… »
Vesti dana »

Spremite se za pravi letnji udar – temperature do 40 stepeni
Glas juga pre 14 minutajoš 25 povezanih

Evropski lideri: Granice se ne mogu menjati silom, ne može se odlučivati bez Kijeva
B92 pre 0 minutajoš 24 povezane

"S pola snage, a bolje nego u NBA": Pogledajte šou-tajm Nikole Jokića u dresu Srbije
Mondo pre 2 satajoš 9 povezanih

Pojačan intenzitet saobraćaja u smeru ka Hrvatskoj, Mađarskoj i Severnoj Makedoniji i iz pravca Bugarske
RTS pre 3 satajoš 7 povezanih