Povezane vesti
Udovica poznatog pevača pružila pomoć avi Karabatić Tokom pakla kroz koji prolazi nakon smrti oca pojavila se ona: Ne…
Kurir pre 2 dana
Otac rijaliti učesnice Ave Karabatić preminuo je pre nekoliko dana u Beogradu od posledica srčanog udara, a ona od tada preživljava pravu agoniju, a javno je otkrila i da se zdravstveno loše oseća, kao i da je u velikim finansijskim dugovima, a sada… »
Oglasila se udovica poznate rok zvezde: Moli za pomoć Avi Karabatić "Nemojte joj ostavljati ružne komentare"
Telegraf pre 2 dana
Otac starlete Ave Karabatić preminuo je u Beogradu, pre nekoliko dana od srčanog udara. Starleta od tog dana preživljava pravu agoniju a javno je otkrila i da se zdravstveno loše oseća te da je u velikim finansijskim dugovima. Ava se nedavno oglasila… »
Posle očeve smrti rijaliti zvezda proživljava pakao, otkrila da dobija pretnje: "Neću lagati, boli me, ali..."
Telegraf pre 2 dana
Bivša rijaliti učesnica Ava Karabatić prolazi kroz pakao nakon što je njen otac iznenada preminuo u 59. godini u Beogradu. Starleta se u međuvremenu oglasila na društvenim mrežama te zatražila pomoć od svih koji su u mogućnosti, da joj pomognu… »
Vesti dana »

Studenti i građani Niša gađali jajima sedište SNS-a – poruka protesta „I ja sam meta“
Južne vesti pre 3 minutajoš 5 povezanih

Vučić i o Fudbalskom klubu Partizan: Dobili su više novca nego Real Madrid
Danas pre 18 minutajoš 1 povezana

Sutra počinje EU Zelena nedelja: Niz događaja u Beogradu, Nišu i Novom Sadu
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Sada kreće pakao! Novak protiv "penzije" i mladosti: Ovo su svi parovi četvrtfinala RG, koliko može Đoković?
Telegraf pre 13 minutajoš 2 povezane