Povezane vesti
(VIDEO) Beogradski sindikat napadnut u Futogu: Gađali nas farbom, građani i policija reagovali
N1 Info 31.05.2025
Članovi Beogradskog sindikata večeras su isprskani žutom farbom tokom nastupa u Futogu i pesme "Mojne da si ćaci". Kako je za N1 rekao Feđa Dimović iz Beogradskog sindikata, oni su večeras nastupali na zboru građana Futoga, koji su ih pozvali da ih… »
(VIDEO) Beogradski sindikat napadnut u Futogu: Gađali nas farbom, građani i policija reagovali
Nova 31.05.2025
Članovi Beogradskog sindikata večeras su isprskani žutom farbom tokom nastupa u Futogu i pesme "Mojne da si ćaci". Kako je za Feđa Dimović iz Beogradskog sindikata, oni su večeras nastupali na zboru građana Futoga, koji su ih pozvali da ih podrže. „Pre… »
VIDEO Beogradski sindikat napadnut u Futogu: Gađali nas farbom, građani i policija reagovali
Radio 021 31.05.2025
Članovi Beogradskog sindikata večeras su isprskani žutom farbom tokom nastupa u Futogu tokom izvođenja pesme "Mojne da si ćaci". Kako je za N1 rekao Feđa Dimović iz Beogradskog sindikata, oni su večeras nastupali na zboru građana Futoga, koji su ih… »
Vesti dana »

RZS: Novi Zakon o statistici je pravni osnov za otvaranje Poglavlja 18
Insajder pre 8 minutajoš 1 povezana

"Hrvatski čovek će uvek biti za dom spreman": Policija zbog ustaštva hapsila na Tompsonovom koncertu (Video)
Mondo pre 44 minutajoš 7 povezanih

Putnička vozila čekaju dva sata na Batrovcima na izlazu iz Srbije, na naplatnim stanicama bez zadržavanja
Euronews pre 1 satjoš 6 povezanih