Povezane vesti
(VIDEO) Beogradski sindikat napadnut u Futogu: Gađali nas farbom, građani i policija reagovali
N1 Info pre 3 dana
Članovi Beogradskog sindikata večeras su isprskani žutom farbom tokom nastupa u Futogu i pesme "Mojne da si ćaci". Kako je za N1 rekao Feđa Dimović iz Beogradskog sindikata, oni su večeras nastupali na zboru građana Futoga, koji su ih pozvali da… »
(VIDEO) Beogradski sindikat napadnut u Futogu: Gađali nas farbom, građani i policija reagovali
Nova pre 3 dana
Članovi Beogradskog sindikata večeras su isprskani žutom farbom tokom nastupa u Futogu i pesme "Mojne da si ćaci". Kako je za Feđa Dimović iz Beogradskog sindikata, oni su večeras nastupali na zboru građana Futoga, koji su ih pozvali da ih… »
VIDEO Beogradski sindikat napadnut u Futogu: Gađali nas farbom, građani i policija reagovali
Radio 021 pre 3 dana
Članovi Beogradskog sindikata večeras su isprskani žutom farbom tokom nastupa u Futogu tokom izvođenja pesme "Mojne da si ćaci". Kako je za N1 rekao Feđa Dimović iz Beogradskog sindikata, oni su večeras nastupali na zboru građana Futoga, koji su… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi: Napadnute kolege s beogradskog Pravnog fakulteta
Moj Novi Sad pre 18 minutajoš 18 povezanih

Evropski indeksi u blagom porastu, Trampove carine na čelik i aluminijum nisu uzdrmale evropsko tržište
Blic pre 23 minutajoš 22 povezane

Protest na Novom Beogradu Eskalirao: Sukob Stanara i „Obezbeđenja“
Serbian News Media pre 37 minutajoš 11 povezanih