Povezane vesti
(VIDEO) Beogradski sindikat napadnut u Futogu: Gađali nas farbom, građani i policija reagovali
N1 Info 31.05.2025
Članovi Beogradskog sindikata večeras su isprskani žutom farbom tokom nastupa u Futogu i pesme "Mojne da si ćaci". Kako je za N1 rekao Feđa Dimović iz Beogradskog sindikata, oni su večeras nastupali na zboru građana Futoga, koji su ih pozvali da ih… »
(VIDEO) Beogradski sindikat napadnut u Futogu: Gađali nas farbom, građani i policija reagovali
Nova 31.05.2025
Članovi Beogradskog sindikata večeras su isprskani žutom farbom tokom nastupa u Futogu i pesme "Mojne da si ćaci". Kako je za Feđa Dimović iz Beogradskog sindikata, oni su večeras nastupali na zboru građana Futoga, koji su ih pozvali da ih podrže. „Pre… »
VIDEO Beogradski sindikat napadnut u Futogu: Gađali nas farbom, građani i policija reagovali
Radio 021 31.05.2025
Članovi Beogradskog sindikata večeras su isprskani žutom farbom tokom nastupa u Futogu tokom izvođenja pesme "Mojne da si ćaci". Kako je za N1 rekao Feđa Dimović iz Beogradskog sindikata, oni su večeras nastupali na zboru građana Futoga, koji su ih… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Ponovo počela proizvodnja u Rafineriji u Pančevu
N1 Info pre 3 satajoš 34 povezane
Kragujevac: Vremenska prognoza za narednu sedmicu (od 19. do 25. januara)
Pressek pre 1 satjoš 33 povezane
Stanković: Škola kreće regularno, sledi izbor direktora Pete beogradske i novi izbori na FPN-u
Nedeljnik pre 1 satjoš 25 povezanih
Olga Danilović otvorila dušu posle pobede: Poslala je brutalnu poruku koja odjekuje planetom: "Uvek moraš da veruješ u sebe – ne samo na terenu, već i u životu"
Kurir pre 6 minutajoš 44 povezane
Uživo Evropa sprema oštar odgovor! Danci otkrivaju tajne namere Amerike, procurila priča o Trampovoj zlatnoj kupoli na Grenlandu? (foto/video)
Kurir pre 21 minutajoš 25 povezanih