Povezane vesti
Dara Bubamara umesto drugu greškom poslala Seki poruku u kojoj je psuje: Godinama bila besna na nju zbog svadbe
Mondo pre 3 dana
Seka Aleksić nedavno je gostovala u jednom podkastu gde je otkrila nepoznate detalje koji su prethodili svađi sa koleginicom. Pevačica Seka Aleksić godinama je na "ratnoj nozi" sa nekadašnjom drugaricom i koleginicom Darom Bubamarom. Sada je prvi put… »
"Dara je, umesto drugu, poslala meni poruku u kojoj me psovala" Seka Aleksić otkrila da je Dara Bubamara godinama bila besna…
Kurir pre 3 dana
Seka Aleksić gostujući u jednom podkastu, pričala je o svom odnosu s nekadašnjom bliskom prijateljicom i koleginicom Darom Bubamarom, s kojom danas ne razgovara. - Dara i ja smo se upoznale u "Grandu", viđale smo se često na snimanjima. I tako je to… »
Vesti dana »

Pretežno sunčano, temperatura do 35 stepeni - i tako u narednim danima
RTS pre 27 minutajoš 2 povezane

Lansirane rakete na Izrael. Uzbuna na Golanskoj visoravni, oglasila se vojska
Kurir pre 7 minutajoš 2 povezane

UKRAJINSKA KRIZA: Kremlj: Neće biti skorijeg sastanka Putina, Trampa i Zelenskog; Nastavljaju se međusobni napadi Rusije i Ukrajine
RTV pre 27 minutajoš 1 povezana

Na pomolu tektonski: Poremećaj?! Ukrajinci tražili od Rusije nešto što je za Putina nezamislivo i dali rok! Ovo je 5 ključnih uslova za susret veka
Blic pre 42 minutajoš 1 povezana

Južna Koreja dobila novog predsednika: Opozicioni kandidat osvojio 49,4 odsto glasova
Kurir pre 6 satijoš 2 povezane