Povezane vesti
Novak Đoković ljut posle novinarskog pitanja: „Ne znam i mnogo sam frustriran“
Danas pre 4 dana
Srpski teniser se plasirao u osminu finala Rolan Garosa pošto je sa 3:0 (6:3, 6:4, 6:2) pobedio Austrijanca Filipa ;Mišolića. Tokom celog meča veliki deo publike je bio više glavom u Minhenu na finalu Lige šampiona ( dobio PSŽ Inter sa 5:0) i to je… »
Dembele i Markinjos: Zaslužili smo trofej u Ligi šampiona
Radio sto plus pre 3 dana
“Pari Sen Žermen je zaslužio prvi trofej Lige šampiona u klupskoj istoriji, to je izuzetno. Ostaće nam u sećanju. Finale je bilo izuzetno, naši rezultati takođe, iako je na početku bilo teško. Uhvatili smo zamah i mislim da smo zaslužili ovu… »
Novak posle pobede: "Igrao sam već sa Filipom, mi pričamo isti jezik"
Sportske.net pre 3 dana
Novak Đoković je u osmini finala Rolan Garosa posle pobede nad Filipom Mišolićem. Srpski teniser je na francuskom govorio posle pobede. "Jako sam srećan što sam ostvario pobedu, a igrao sam u noćnoj sesiji prvi put. S obzirom na to da je protekao… »
Vitinja: Ovo je naš san
Radio sto plus pre 3 dana
“Ovo znači sve. Ovo je moj san, ovo je naš san. Ovo je neverovatno”, rekao je Vitinja posle utakmice za TNT Sport. Fudbaleri Pari Sen Žermena osvojili su prvi trofej u Ligi šampiona u klupskoj istoriji, pošto su večeras u finalu u Minhenu… »
Kada nema kuma, Đoković veruje samo jednom čoveku: Ko je Cimalja, stručnjak iz Novakovog boksa u Parizu
Mondo pre 3 dana
Novak Đoković pozvao je u svoj tim na Rolan Garosu i dugogodišjeg saradnika, Italijana Klaudija Cimalju. Novak Đoković imao je u meču protiv Austrijanca Filipa Mišolića veliku podršku iz svog boksa, u kojem ponovo zbog ozbiljnih zdravstvenih… »
Podatak koji sve govori: Pre PSŽ-a ovo niko nikada nije uradio u Ligi šampiona
Nova pre 3 dana
Fudbaleri Pari Sen Žermena uradili su nešto što niko nikada nije u Ligi šampiona. PSŽ je postao prvak Evrope tako što je deklasirao Inter u finalu Lige šampiona sa 5:0. Niko nikada nije uspeo ovo da uradi. O čemu se radi? Naime, ovo je prvi put da… »
Vitinja: Ovo je moj san, ovo je naš san, ovo je neverovatno
Sport klub pre 3 dana
Prvotimac Pari Sen Žermena rekao je da je osvajanje Lige šampiona, posle pobede protiv Intera, ostvarenje sna. Riga bez briga – Osvoji put na Evrobasket „Ovo znači sve. Ovo je moj san, ovo je naš san. Ovo je neverovatno“, rekao je Vitinja posle… »
Novak Đoković se iznervirao zbog finala LŠ, pa se javio hit porukom: "Dobro veče u Parizu, ne samo u..."
Telegraf pre 3 dana
Sudbina je htela da se finale Lige šampiona u Minhenu u kom je Pari Sen Žermen prvi put postao šampion Evrope pobedom od čak 5:0 protiv Intera, i meč trećeg kola i trijumf Novaka Đokovića u Parizu na Rolan Garosu potrefe u istom terminu. Dok je… »
Novak krišom ušao na „Šatrije“: Amanovića nema i dalje, evo i ko ga menja
Nova pre 3 dana
Novak Đoković je odlučio da odradi zagrevanje pred meč protiv Filipa Mišolića na stadionu "Filip Šatrije". Đoković je odradio trening sa Žofreom Blankanoom, a na treningu nije bilo Miljana Amanovića, fizioterapeuta koji je završio u bolnici… »
Vesti dana »

Li Džae Mjung novi predsednik Južne Koreje: Prethodno izgubio od "zbačenog" vođe države, ovakvi rezultati nisu viđeni skoro 30 godina
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Ilon Mask o Trampovom predlogu zakona o budžetu: To je jedna ogavna grozota
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

(Foto): Igor Jurić čestitao 18. rođendan devojčici koju je oteo Malčanski berberin: Objavio fotografiju i uputio joj ove 3 reči
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Student koji je ispitivan u policiji: Represija i targetiranje studenata neće proći bez odgovora (VIDEO)
Danas pre 27 minutajoš 2 povezane

Lansirane rakete na Izrael. Uzbuna na Golanskoj visoravni, oglasila se vojska
Kurir pre 32 minutajoš 1 povezana