Повезане вести

Новак Ђоковић љут после новинарског питања: „Не знам и много сам фрустриран“

Новак Ђоковић љут после новинарског питања: „Не знам и много сам фрустриран“

Данас 31.05.2025
Српски тенисер се пласирао у осмину финала Ролан Гароса пошто је са 3:0 (6:3, 6:4, 6:2) победио Аустријанца Филипа ;Мишолића. Током целог меча велики део публике је био више главом у Минхену на финалу Лиге шампиона ( добио ПСЖ… »
Дембеле и Маркињос: Заслужили смо трофеј у Лиги шампиона

Дембеле и Маркињос: Заслужили смо трофеј у Лиги шампиона

Радио сто плус 31.05.2025
“Пари Сен Жермен је заслужио први трофеј Лиге шампиона у клупској историји, то је изузетно. Остаће нам у сећању. Финале је било изузетно, наши резултати такође, иако је на почетку било тешко. Ухватили смо замах и мислим да смо… »
Новак после победе: "Играо сам већ са Филипом, ми причамо исти језик"

Новак после победе: "Играо сам већ са Филипом, ми причамо исти језик"

Спортске.нет 31.05.2025
Новак Ђоковић је у осмини финала Ролан Гароса после победе над Филипом Мишолићем. Српски тенисер је на француском говорио после победе. "Јако сам срећан што сам остварио победу, а играо сам у ноћној сесији први пут. С обзиром на… »
Витиња: Ово је наш сан

Витиња: Ово је наш сан

Радио сто плус 31.05.2025
“Ово значи све. Ово је мој сан, ово је наш сан. Ово је невероватно”, рекао је Витиња после утакмице за ТНТ Спорт. Фудбалери Пари Сен Жермена освојили су први трофеј у Лиги шампиона у клупској историји, пошто су вечерас у финалу… »
Када нема кума, Ђоковић верује само једном човеку: Ко је Цимаља, стручњак из Новаковог бокса у Паризу

Када нема кума, Ђоковић верује само једном човеку: Ко је Цимаља, стручњак из Новаковог бокса у Паризу

Мондо 31.05.2025
Новак Ђоковић позвао је у свој тим на Ролан Гаросу и дугогодишјег сарадника, Италијана Клаудија Цимаљу. Новак Ђоковић имао је у мечу против Аустријанца Филипа Мишолића велику подршку из свог бокса, у којем поново због озбиљних… »
Податак који све говори: Пре ПСЖ-а ово нико никада није урадио у Лиги шампиона

Податак који све говори: Пре ПСЖ-а ово нико никада није урадио у Лиги шампиона

Нова 31.05.2025
Фудбалери Пари Сен Жермена урадили су нешто што нико никада није у Лиги шампиона. ПСЖ је постао првак Европе тако што је декласирао Интер у финалу Лиге шампиона са 5:0. Нико никада није успео ово да уради. О чему се ради? Наиме… »
Витиња: Ово је мој сан, ово је наш сан, ово је невероватно

Витиња: Ово је мој сан, ово је наш сан, ово је невероватно

Спорт клуб 31.05.2025
Првотимац Пари Сен Жермена рекао је да је освајање Лиге шампиона, после победе против Интера, остварење сна. Рига без брига – Освоји пут на Евробаскет „Ово значи све. Ово је мој сан, ово је наш сан. Ово је невероватно“, рекао… »
Новак Ђоковић се изнервирао због финала ЛШ, па се јавио хит поруком: "Добро вече у Паризу, не само у..."

Новак Ђоковић се изнервирао због финала ЛШ, па се јавио хит поруком: "Добро вече у Паризу, не само у..."

Телеграф 31.05.2025
Судбина је хтела да се финале Лиге шампиона у Минхену у ком је Пари Сен Жермен први пут постао шампион Европе победом од чак 5:0 против Интера, и меч трећег кола и тријумф Новака Ђоковића у Паризу на Ролан Гаросу потрефе у истом… »
Новак кришом ушао на „Шатрије“: Амановића нема и даље, ево и ко га мења

Новак кришом ушао на „Шатрије“: Амановића нема и даље, ево и ко га мења

Нова 31.05.2025
Новак Ђоковић је одлучио да одради загревање пред меч против Филипа Мишолића на стадиону "Филип Шатрије". Ђоковић је одрадио тренинг са Жофреом Бланканоом, а на тренингу није било Миљана Амановића, физиотерапеута који је… »

Вести дана »