Povezane vesti
Oporavak uz kćerke i suprugu: Miljan Amanović čeka trenutak da uđe u avion
Večernje novosti pre 2 dana
Novak Đoković je preneo da se njegov fizioterapeut Miljan Amanović, koji je pre nekoliko dana operisan u Parizu, oporavlja. Foto: Goran Čvorović - Miljanova supruga i dve od tri ćerke su došle iz Beograda da budu sa njim i tu će biti nekoliko dana… »
"Proveo sam 3-4 sata sa njim": Novak Đoković otvorio dušu o kumu i operaciji u Parizu
Mondo pre 3 dana
Novak Đoković sa srpskim medijima pričao je o svom kumu Miljanu Amanoviću. Od izveštača MONDA sa Rolan Garosa. Novak Đoković odradio je posao u trećem kolu Rolan Garosa, rutinski je izašao na kraj sa Filipom Mišolićem i posle tog meča je sa… »
Novak progovorio o kumu miljanu i hitnoj operaciji: Proveo sam 3-4 sata sa njim... Mora da ostane ovde!
Kurir pre 3 dana
Specijalni izveštač iz Pariza: Vuk Brajović Najlepše vesti stigle su iz Novakovog tima - i to da je Miljan Amanović bolje i da je otpušten iz bolnice. Zamoljen da nam prenese sve detalje stanja njegovog kuma i prvog fizioterapeuta tokom skoro cele… »
Novak o Miljanu: Pričali smo 3-4 sata, rasterećeniji sam sada
Sport klub pre 3 dana
U Novakovoj loži u duelu trećeg kola Rolan Garosa, naravno, nije bilo Miljana Amanovića, a stigla je momentalna zamena: Klaudio Cimalja. Ipak, Đokovićeva briga Amanovića seže neuporedivo dalje od profesionalne – kumovi su i dugogodišnji… »
„Proveo sam tri, četiri sata sa njim u bolnici“: Đoković otkrio kako je Amanović, podelio detalje iz posete
Nova pre 3 dana
Novak Đoković je pojasnio nešto detaljnije kako je Miljan Amanović, njegov kum i višedecenijski fizioterapeut, a pojasnio je i da je proveo nekoliko sati u bolnici. Amanović je imao operaciju u Parizu, a stanje se popravlja nakon što je u početku… »
Đoković odgovorio na najvažnije pitanje Rolan Garosa
B92 pre 3 dana
Novak Đoković doneo je pozitivne vesti, osim pobede u trećem kolu Rolan Garosa, vezano za člana svog tima Miljana Amanovića. Amanović je pre nekoliko dana završio u bolnici, a razlog je pogoršanje situacije nakon operacije sinusa kojoj je… »
Novak se otvorio i kazao šta ga je žestoko brinulo prošlih dana: "Proveo sam juče tri, četiri sata sa njim..."
Telegraf pre 3 dana
Miljan Amanović, fizioterapeut Novaka Đokovića, se oseća dobro posle boravka u bolnici i zahvata, a sada je uz potvrdu i sam srpski teniser prokomentarisao situaciju sa više detalja. On je otkrio da se tim družio sa njim, da je u dobrom stanju, ali… »
Vesti dana »

Vozaču Vojske Srbije za nesreću u kojoj je poginulo pet osoba 12 godina zatvora
Radio 021 pre 29 minutajoš 15 povezanih

Napeto u Bloku 4: Investitor doveo privatno obezbeđenje, došlo do guranja sa stanarima
NIN pre 1 satjoš 12 povezanih

"Petorica su me tukla, razbili su mi glavu": Napadnut student čiji je otac general penzionisan zbog blokada
N1 Info pre 2 satajoš 19 povezanih

Nove američke carine od 50 odsto za čelik i aluminijum stupile na snagu
Novi magazin pre 2 satajoš 22 povezane