Повезане вести

Опоравак уз кћерке и супругу: Миљан Амановић чека тренутак да уђе у авион

Опоравак уз кћерке и супругу: Миљан Амановић чека тренутак да уђе у авион

Вечерње новости 01.06.2025
Новак Ђоковић је пренео да се његов физиотерапеут Миљан Амановић, који је пре неколико дана оперисан у Паризу, опоравља. Фото: Горан Чворовић - Миљанова супруга и две од три ћерке су дошле из Београда да буду са њим и ту ће… »
"Провео сам 3-4 сата са њим": Новак Ђоковић отворио душу о куму и операцији у Паризу

"Провео сам 3-4 сата са њим": Новак Ђоковић отворио душу о куму и операцији у Паризу

Мондо 01.06.2025
Новак Ђоковић са српским медијима причао је о свом куму Миљану Амановићу. Од извештача МОНДА са Ролан Гароса. Новак Ђоковић одрадио је посао у трећем колу Ролан Гароса, рутински је изашао на крај са Филипом Мишолићем и после тог… »
Новак проговорио о куму миљану и хитној операцији: Провео сам 3-4 сата са њим... Мора да остане овде!

Новак проговорио о куму миљану и хитној операцији: Провео сам 3-4 сата са њим... Мора да остане овде!

Курир 01.06.2025
Специјални извештач из Париза: Вук Брајовић Најлепше вести стигле су из Новаковог тима - и то да је Миљан Амановић боље и да је отпуштен из болнице. Замољен да нам пренесе све детаље стања његовог кума и првог… »
Новак о Миљану: Причали смо 3-4 сата, растерећенији сам сада

Новак о Миљану: Причали смо 3-4 сата, растерећенији сам сада

Спорт клуб 01.06.2025
У Новаковој ложи у дуелу трећег кола Ролан Гароса, наравно, није било Миљана Амановића, а стигла је моментална замена: Клаудио Цимаља. Ипак, Ђоковићева брига Амановића сеже неупоредиво даље од професионалне – кумови су и… »
„Провео сам три, четири сата са њим у болници“: Ђоковић открио како је Амановић, поделио детаље из посете

„Провео сам три, четири сата са њим у болници“: Ђоковић открио како је Амановић, поделио детаље из посете

Нова 01.06.2025
Новак Ђоковић је појаснио нешто детаљније како је Миљан Амановић, његов кум и вишедеценијски физиотерапеут, а појаснио је и да је провео неколико сати у болници. Амановић је имао операцију у Паризу, а стање се поправља након… »
Ђоковић одговорио на најважније питање Ролан Гароса

Ђоковић одговорио на најважније питање Ролан Гароса

Б92 01.06.2025
Новак Ђоковић донео је позитивне вести, осим победе у трећем колу Ролан Гароса, везано за члана свог тима Миљана Амановића. Амановић је пре неколико дана завршио у болници, а разлог је погоршање ситуације након операције синуса… »
Новак се отворио и казао шта га је жестоко бринуло прошлих дана: "Провео сам јуче три, четири сата са њим..."

Новак се отворио и казао шта га је жестоко бринуло прошлих дана: "Провео сам јуче три, четири сата са њим..."

Телеграф 01.06.2025
Миљан Амановић, физиотерапеут Новака Ђоковића, се осећа добро после боравка у болници и захвата, а сада је уз потврду и сам српски тенисер прокоментарисао ситуацију са више детаља. Он је открио да се тим дружио са њим, да је у… »

Вести дана »