Повезане вести

Џејла Рамовић први пут проговорила о трудноћи Певачица изненадила изјавом, па ово рекла о Бојану

Џејла Рамовић први пут проговорила о трудноћи Певачица изненадила изјавом, па ово рекла о Бојану

Ало 01.06.2025
Џејла Рамовић о трудноћи и другим спекулацијама. Певачица Џејла Рамовић коју је домаћа публика заволела у “Звездама Гранда”, недавно је објавила баладу “Бол” која је разнежила слушаоце. Она је за Супер ТВ открила да ли се… »
"Нисам била трудна, само сам се угојила" Џејла искрено о себи и гласинама да је у вези "Што се тога тиче..."

"Нисам била трудна, само сам се угојила" Џејла искрено о себи и гласинама да је у вези "Што се тога тиче..."

Телеграф 01.06.2025
Млада певачица Џејла Рамовић коју је домаћа публика заволела у “Звездама Гранда”, недавно је објавила баладу “Бол” која је разнежила слушаоце. Она је за Супер ТВ открила да ли се надала добрим реакцијама: - Искрена да будем… »
(Видео) "нисам била трудна, само сам се угојила": Џејла Рамовић никад искреније о себи, а ево шта мисли о дуету Марије…

(Видео) "нисам била трудна, само сам се угојила": Џејла Рамовић никад искреније о себи, а ево шта мисли о дуету Марије…

Блиц 31.05.2025
Млада певачица Џејла Рамовић која је домаћа публика заволела у “Звездама Гранда”, недавно је објавила баладу “Бол” која је разнежила слушаоце. Она је за Супер ТВ открила да ли се надала добрим реакцијама: - Искрена да будем… »

Вести дана »