Povezane vesti

Džejla Ramović prvi put progovorila o trudnoći Pevačica iznenadila izjavom, pa ovo rekla o Bojanu

Džejla Ramović prvi put progovorila o trudnoći Pevačica iznenadila izjavom, pa ovo rekla o Bojanu

Alo pre 2 dana
Džejla Ramović o trudnoći i drugim spekulacijama. Pevačica Džejla Ramović koju je domaća publika zavolela u “Zvezdama Granda”, nedavno je objavila baladu “Bol” koja je raznežila slušaoce. Ona je za Super TV otkrila da li se nadala dobrim… »
"Nisam bila trudna, samo sam se ugojila" Džejla iskreno o sebi i glasinama da je u vezi "Što se toga tiče..."

"Nisam bila trudna, samo sam se ugojila" Džejla iskreno o sebi i glasinama da je u vezi "Što se toga tiče..."

Telegraf pre 2 dana
Mlada pevačica Džejla Ramović koju je domaća publika zavolela u “Zvezdama Granda”, nedavno je objavila baladu “Bol” koja je raznežila slušaoce. Ona je za Super TV otkrila da li se nadala dobrim reakcijama: - Iskrena da budem, nisam… »
(Video) "nisam bila trudna, samo sam se ugojila": Džejla Ramović nikad iskrenije o sebi, a evo šta misli o duetu Marije…

(Video) "nisam bila trudna, samo sam se ugojila": Džejla Ramović nikad iskrenije o sebi, a evo šta misli o duetu Marije…

Blic pre 3 dana
Mlada pevačica Džejla Ramović koja je domaća publika zavolela u “Zvezdama Granda”, nedavno je objavila baladu “Bol” koja je raznežila slušaoce. Ona je za Super TV otkrila da li se nadala dobrim reakcijama: - Iskrena da budem, nisam… »

Vesti dana »