Povezane vesti

Ovo su blokaderi - samo nasilje! Naslađuju se napadima na građane: "Paradigma srpskog društva pod samovoljnom SNS i samo dva…

Ovo su blokaderi - samo nasilje! Naslađuju se napadima na građane: "Paradigma srpskog društva pod samovoljnom SNS i samo dva…

Kurir pre 2 dana
Još jednom su blokaderi pokazali svoje pravo, nasilničko lice i dokazali da im je nasilje jedino rešenje za neistomišljenike i kada dođe do toga da se osećaju nemoćno! Naime, Šolakovi mediji su danas preneli jedan od činova nasilja kojima smo… »
„Ćaci pada kao pokošen nakon što je dobio pesnicu u glavu“: Tuča u Futogu tokom nastupa Beogradskog sindikata (video)

„Ćaci pada kao pokošen nakon što je dobio pesnicu u glavu“: Tuča u Futogu tokom nastupa Beogradskog sindikata (video)

Pravda pre 2 dana
Članovi Beogradskog sindikata sinoć su isprskani žutom farbom tokom nastupa u Futogu i pesme "Mojne da si ćaci". Na društvenim mrežama isplivao je snimak incidenta, na kom se vidi kako muškarac iz publike dobija udarce i pada na pod. „Neverovatan… »
Članovi Beogradskog sindikata isprskani farbom na koncerta u Futogu, jedan od napadača nokautiran

Članovi Beogradskog sindikata isprskani farbom na koncerta u Futogu, jedan od napadača nokautiran

Vreme pre 2 dana
Dok su izvodili pesmu „Mojne da si ćaci“ tokom zbor građana u Futogu, članovi Beogradskog sindikata napadnuti su žutom farbom. Na snimku koji se deli druištvenim mrežama vidi se kako je jedan od napadača nokautiran. Članovi Beogradskog… »
"Ćaci" nokautiran u Futogu – "pao k’o pokošen" (video)

"Ćaci" nokautiran u Futogu – "pao k’o pokošen" (video)

Pravda pre 2 dana
Članovi Beogradskog sindikata sinoć su isprskani žutom farbom tokom nastupa u Futogu i pesme “Mojne da si ćaci”. Na društvenim mrežama isplivao je snimak incidenta, na kom se vidi kako muškarac iz publike dobija udarce i pada na pod… »
„Ćaci pada kao pokošen nakon što je dobio pesnicu u glavu“: Tuča u Futogu tokom nastupa Beogradskog sindikata i…

„Ćaci pada kao pokošen nakon što je dobio pesnicu u glavu“: Tuča u Futogu tokom nastupa Beogradskog sindikata i…

Nova pre 2 dana
Članovi Beogradskog sindikata sinoć su isprskani žutom farbom tokom nastupa u Futogu i pesme "Mojne da si ćaci". Na društvenim mrežama isplivao je snimak incidenta, na kom se vidi kako muškarac iz publike dobija udarce i pada na pod. „Neverovatan… »
Beogradski sindikat napadnut u Futogu: Gađali nas farbom, građani i policija reagovali (video)

Beogradski sindikat napadnut u Futogu: Gađali nas farbom, građani i policija reagovali (video)

Pravda pre 2 dana
Članovi Beogradskog sindikata večeras su isprskani žutom farbom tokom nastupa u Futogu tokom izvođenja pesme "Mojne da si ćaci". Kako je za N1 rekao Feđa Dimović iz Beogradskog sindikata, oni su večeras nastupali na zboru građana Futoga, koji su… »
Napadnuti članovi Beogradskog sindikata u Futogu: Gađali nas farbom, građani i policija reagovali

Napadnuti članovi Beogradskog sindikata u Futogu: Gađali nas farbom, građani i policija reagovali

Danas pre 3 dana
Članovi Beogradskog sindikata večeras su isprskani žutom farbom tokom nastupa u Futogu i pesme „Mojne da si ćaci“, prenosi N1. Kako je za N1 rekao Feđa Dimović iz Beogradskog sindikata oni su večeras nastupali na zboru građana Futoga, koji su… »

Vesti dana »