Повезане вести
"Тешке ствари су ме одвеле..." Дијана Дилајн коначно све признала након што је изненада затворила бутик и отишла из Србије…
Курир 01.06.2025
Модна дизајнерка Дијана Радоњић, познатија као Дијана Дилајн, након гашења бренда у Србији, редовно се оглашава из Дубаија, где тренутно борави. "Када би се стара и нова Дијана овако среле, имале би много о чему да причају… »
"Тешке ствари су ме одвеле": Дијана Дилајн коначно признала све након што је угасила бренд и напустила Србију
Мондо 01.06.2025
Дијана се огласила путем друштвене мреже Инстаграм и објавом заинтригирала многе, а коментари се само нижу о могућим разлозима одласка из наше земље. Модна дизајнерка Дијана Радоњић, познатија као Дијана Дилајн, одлучила је да… »
"Тешке ствари су ме одвеле ка бољим": Након што јој је бутик затворен, Дијана Дилине поручује: "Бог ме је раставио од лоших…
Блиц 01.06.2025
Дијана Дилине одселила се из наше земље и одлучила да затвори свој бутик, а сада се огласила на Инстаграму и поделила са свима своје мисли. Како смо писали, последњи радни дан бутика Дилине је био субота 31.05, а последња… »
Вести дана »
Британац приредио праву сензацију: Од добијања специјалне позивнице до полуфинала Вимблдона
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Кошаркашице Србије до 20 година без пласмана у четвртфинале Евроспког првенства
Данас пре 6 сатијош 1 повезана