Povezane vesti

"Teške stvari su me odvele..." Dijana Dilajn konačno sve priznala nakon što je iznenada zatvorila butik i otišla iz Srbije…

"Teške stvari su me odvele..." Dijana Dilajn konačno sve priznala nakon što je iznenada zatvorila butik i otišla iz Srbije…

Kurir pre 3 dana
Modna dizajnerka Dijana Radonjić, poznatija kao Dijana Dilajn, nakon gašenja brenda u Srbiji, redovno se oglašava iz Dubaija, gde trenutno boravi. "Kada bi se stara i nova Dijana ovako srele, imale bi mnogo o čemu da pričaju jedna drugoj. Ali ono… »
"Teške stvari su me odvele": Dijana Dilajn konačno priznala sve nakon što je ugasila brend i napustila Srbiju

"Teške stvari su me odvele": Dijana Dilajn konačno priznala sve nakon što je ugasila brend i napustila Srbiju

Mondo pre 3 dana
Dijana se oglasila putem društvene mreže Instagram i objavom zaintrigirala mnoge, a komentari se samo nižu o mogućim razlozima odlaska iz naše zemlje. Modna dizajnerka Dijana Radonjić, poznatija kao Dijana Dilajn, odlučila je da stavi tačku na… »
"Teške stvari su me odvele ka boljim": Nakon što joj je butik zatvoren, Dijana Diline poručuje: "Bog me je rastavio od…

"Teške stvari su me odvele ka boljim": Nakon što joj je butik zatvoren, Dijana Diline poručuje: "Bog me je rastavio od…

Blic pre 3 dana
Dijana Diline odselila se iz naše zemlje i odlučila da zatvori svoj butik, a sada se oglasila na Instagramu i podelila sa svima svoje misli. Kako smo pisali, poslednji radni dan butika Diline je bio subota 31.05, a poslednja kolekcija u butiku je bila… »

Vesti dana »