Povezane vesti

Pevačica imala odnos u staračkom domu, intimne slike naplaćuje 5.400 din: "Žao mi je što ne mogu više"

Pevačica imala odnos u staračkom domu, intimne slike naplaćuje 5.400 din: "Žao mi je što ne mogu više"

Telegraf pre 3 dana
Starleta i pevačica iz Hrvatske, Ava Karabatić, šokirala je javnost kada je nedavno priznala da je imala intimne odnose u staračkom domu. Ava Karabatić se proslavila učešćem u rijaliti šou programima, a njene izjave i ponašanje bile su često na… »
"Imala sam intimne odnose u staračkom domu: Šokirala javnost priznanjem, a onda počela da se skida i slika - fotke prodaje…

"Imala sam intimne odnose u staračkom domu: Šokirala javnost priznanjem, a onda počela da se skida i slika - fotke prodaje…

Kurir pre 3 dana
Starleta i pevačica iz Hrvatske Ava Karabatić, kojem je otac Ivica iznanada preminuo, nedavno je šokirala je javnost kada je nedavno priznala da je intimne odnose imala u staračkom domu. Naime, Ava Karabatić se proslavila učešćem u rijaliti šou… »
"Imala sam intimne odnose u staračkom domu": Zaprepastila javnost šok priznanjem, a onda počela da se skida i slika - fotke…

"Imala sam intimne odnose u staračkom domu": Zaprepastila javnost šok priznanjem, a onda počela da se skida i slika - fotke…

Blic pre 3 dana
Ava Karabatić, starleta i pevačica iz Hrvatske, šokirala je javnost kada je nedavno priznala da je intimne odnose imala u staračkom domu. Naime, Ava Karabatić se proslavila učešćem u rijaliti šou programima, a njene izjave i ponašanje bile su… »

Vesti dana »