Повезане вести

Певачица имала однос у старачком дому, интимне слике наплаћује 5.400 дин: "Жао ми је што не могу више"

Певачица имала однос у старачком дому, интимне слике наплаћује 5.400 дин: "Жао ми је што не могу више"

Телеграф 01.06.2025
Старлета и певачица из Хрватске, Ава Карабатић, шокирала је јавност када је недавно признала да је имала интимне односе у старачком дому. Ава Карабатић се прославила учешћем у ријалити шоу програмима, а њене изјаве и понашање… »
"Имала сам интимне односе у старачком дому: Шокирала јавност признањем, а онда почела да се скида и слика - фотке продаје за…

"Имала сам интимне односе у старачком дому: Шокирала јавност признањем, а онда почела да се скида и слика - фотке продаје за…

Курир 01.06.2025
Старлета и певачица из Хрватске Ава Карабатић, којем је отац Ивица изнанада преминуо, недавно је шокирала је јавност када је недавно признала да је интимне односе имала у старачком дому. Наиме, Ава Карабатић се прославила учешћем… »
"Имала сам интимне односе у старачком дому": Запрепастила јавност шок признањем, а онда почела да се скида и слика - фотке…

"Имала сам интимне односе у старачком дому": Запрепастила јавност шок признањем, а онда почела да се скида и слика - фотке…

Блиц 01.06.2025
Ава Карабатић, старлета и певачица из Хрватске, шокирала је јавност када је недавно признала да је интимне односе имала у старачком дому. Наиме, Ава Карабатић се прославила учешћем у ријалити шоу програмима, а њене изјаве и… »

Вести дана »