Povezane vesti
Pevačica imala odnos u staračkom domu, intimne slike naplaćuje 5.400 din: "Žao mi je što ne mogu više"
Telegraf 01.06.2025
Starleta i pevačica iz Hrvatske, Ava Karabatić, šokirala je javnost kada je nedavno priznala da je imala intimne odnose u staračkom domu. Ava Karabatić se proslavila učešćem u rijaliti šou programima, a njene izjave i ponašanje bile su često na meti… »
"Imala sam intimne odnose u staračkom domu: Šokirala javnost priznanjem, a onda počela da se skida i slika - fotke prodaje za…
Kurir 01.06.2025
Starleta i pevačica iz Hrvatske Ava Karabatić, kojem je otac Ivica iznanada preminuo, nedavno je šokirala je javnost kada je nedavno priznala da je intimne odnose imala u staračkom domu. Naime, Ava Karabatić se proslavila učešćem u rijaliti šou… »
"Imala sam intimne odnose u staračkom domu": Zaprepastila javnost šok priznanjem, a onda počela da se skida i slika - fotke…
Blic 01.06.2025
Ava Karabatić, starleta i pevačica iz Hrvatske, šokirala je javnost kada je nedavno priznala da je intimne odnose imala u staračkom domu. Naime, Ava Karabatić se proslavila učešćem u rijaliti šou programima, a njene izjave i ponašanje bile su često na… »
Vesti dana »

Pritvor za 13 osumnjičenih u slučaju korupcije na rekonstrukciji pruge Novi Sad-Subotica
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 58 povezanih

Punih 13 dana Rade je sa porodicom putovao od Banije do Čačka: Potresna sećanja Srba prognanih u Oluji još uvek žive, slike ognjišta sa kog su proterani se ne zaboravljaju (FOTO)
RINA pre 21 minutajoš 32 povezane

Promena vremena u Srbiji: Sunčano na istoku i jugu, nepogode u ostalim krajevima uz uticaj ciklona sa Jadrana
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 40 povezanih

Međunarodna akcija pojačane kontrole brzine u Srbiji i Evropi od 4. do 10. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 24 povezane