Povezane vesti
Ove dame su najobrazovanije pevačice sa naše scene! Neke pevaju i sa po 2 diplome: "Ako me ovo jednog dana izmori, odoh u…
Kurir pre 3 dana
Dok su neke pevačice od malih nogu nastupale gde god da im se ukazala prilika, pa krčile svoj put do zvezda, neke su uspele i da obezbede fakultetske diplome. Najobrazovanija svakako je Neda Ukraden, koja može da se pohvali sa dve. Ona je zavšila… »
Na vrhuncu karijere napustila estradu, sad radi kao zdravstveni radnik: Ovo su najobrazovanije srpske pevačice
Telegraf pre 3 dana
Mnoge srpske pevačice su od malih nogu uplovile u svet muzike. Neke su od početka "grabile" i krčile svoj put do zvezda, nastupajući gde god im se ukaže prilika, a neke su se ipak prvo posvetile obrazovanju. Najobrazovanija svakako je Neda Ukraden… »
Vesti dana »

Vozaču Vojske Srbije za nesreću u kojoj je poginulo pet osoba 12 godina zatvora
Radio 021 pre 29 minutajoš 15 povezanih

Tuča, vređanje i vrisci u Bloku 4: Sukob građana i privatnog obezbeđenja investitora koji hoće da ih zazida VIDEO
Nova pre 1 satjoš 12 povezanih

FOTO Student Pravnog fakulteta, čiji je otac policijski general penzionisan zbog blokada, napadnut tokom noći: „Petorica su me tukla, razbili su mi glavu“
Nova pre 1 satjoš 19 povezanih

Evropski indeksi u porastu, Trampove carine na čelik i aluminijum nisu uzdrmale berze
Euronews pre 1 satjoš 22 povezane