Povezane vesti
"Iseci me. Izbriši me. Isključi me": Izložba u Galeriji Novembar koja reflektuje nas same
Telegraf pre 3 dana
U galeriji Novembar otvorena je izložba "Iseci me. Izbriši me. Isključi me" umetnika Jovana Matića. Postavka, koju je priredila kustoskinja galerije Novembar Mia David, obuhvata radove Jovana Matića iz više serija nastalih u periodu između 2023. i… »
U galeriji Novembar otvorena izložba umetnika Jovana Matića
Euronews pre 3 dana
U galeriji Novembar otvorena je izložba "Iseci me. Izbriši me. Isključi me" umetnika Jovana Matića. Postavka, koju je priredila kustoskinja galerije Novembar Mia David, obuhvata radove Jovana Matića iz više serija nastalih u periodu između 2023. i… »
„Iseci me. Izbriši me. Isključi me.“ Jovana Matića u Galeriji Novembar
Danas pre 3 dana
Izložba Iseci me. Izbriši me. Isključi me. umetnika Jovana Matića koja je otovorena u galeriji Novembar pod kustoskom upravom Mie David, obuhvata radove ovog autora iz više serija nastalih u periodu između 2023. i 2025. godine. Reč je o keramičkim… »
Izložba u galeriji Novembar: "Iseci me. Izbriši me. Isključi me."
N1 Info pre 3 dana
U galeriji Novembar otvorena je izložba "Iseci me. Izbriši me. Isključi me." umetnika Jovana Matića. Postavka, koju je priredila kustoskinja galerije Novembar Mia David, obuhvata radove Jovana Matića iz više serija nastalih u periodu između 2023. i… »
Vesti dana »

Projekat 'Jadar' na listi strateških projekata Evropske komisije van zemalja EU
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 38 povezanih

Nenadić (TS): Dve trećine trenutnih radova na lokalnim putevima obavljaju se u Zaječaru i Kosjeriću
Beta pre 2 satajoš 14 povezanih

Uhapšen napadač iz Futoga: Gađao okupljene kesama napunjenim farbom
Pravda pre 3 satajoš 17 povezanih

Narodni pokret Srbije: Da EK povuče odluku o projektu Jadar u Srbiji kao strateškom
Beta pre 28 minutajoš 14 povezanih

Zelenski: Uslovi koje je predstavila Rusija za postizanje mira su ultimatumi
Novi magazin pre 18 minutajoš 18 povezanih