Povezane vesti

"Iseci me. Izbriši me. Isključi me": Izložba u Galeriji Novembar koja reflektuje nas same

"Iseci me. Izbriši me. Isključi me": Izložba u Galeriji Novembar koja reflektuje nas same

Telegraf pre 3 dana
U galeriji Novembar otvorena je izložba "Iseci me. Izbriši me. Isključi me" umetnika Jovana Matića. Postavka, koju je priredila kustoskinja galerije Novembar Mia David, obuhvata radove Jovana Matića iz više serija nastalih u periodu između 2023. i… »
U galeriji Novembar otvorena izložba umetnika Jovana Matića

U galeriji Novembar otvorena izložba umetnika Jovana Matića

Euronews pre 3 dana
U galeriji Novembar otvorena je izložba "Iseci me. Izbriši me. Isključi me" umetnika Jovana Matića. Postavka, koju je priredila kustoskinja galerije Novembar Mia David, obuhvata radove Jovana Matića iz više serija nastalih u periodu između 2023. i… »
„Iseci me. Izbriši me. Isključi me.“ Jovana Matića u Galeriji Novembar

„Iseci me. Izbriši me. Isključi me.“ Jovana Matića u Galeriji Novembar

Danas pre 3 dana
Izložba Iseci me. Izbriši me. Isključi me. umetnika Jovana Matića koja je otovorena u galeriji Novembar pod kustoskom upravom Mie David, obuhvata radove ovog autora iz više serija nastalih u periodu između 2023. i 2025. godine. Reč je o keramičkim… »
Izložba u galeriji Novembar: "Iseci me. Izbriši me. Isključi me."

Izložba u galeriji Novembar: "Iseci me. Izbriši me. Isključi me."

N1 Info pre 3 dana
U galeriji Novembar otvorena je izložba "Iseci me. Izbriši me. Isključi me." umetnika Jovana Matića. Postavka, koju je priredila kustoskinja galerije Novembar Mia David, obuhvata radove Jovana Matića iz više serija nastalih u periodu između 2023. i… »

Vesti dana »