Povezane vesti
"Iseci me. Izbriši me. Isključi me": Izložba u Galeriji Novembar koja reflektuje nas same
Telegraf 01.06.2025
U galeriji Novembar otvorena je izložba "Iseci me. Izbriši me. Isključi me" umetnika Jovana Matića. Postavka, koju je priredila kustoskinja galerije Novembar Mia David, obuhvata radove Jovana Matića iz više serija nastalih u periodu između 2023. i 2025… »
U galeriji Novembar otvorena izložba umetnika Jovana Matića
Euronews 01.06.2025
U galeriji Novembar otvorena je izložba "Iseci me. Izbriši me. Isključi me" umetnika Jovana Matića. Postavka, koju je priredila kustoskinja galerije Novembar Mia David, obuhvata radove Jovana Matića iz više serija nastalih u periodu između 2023. i 2025… »
„Iseci me. Izbriši me. Isključi me.“ Jovana Matića u Galeriji Novembar
Danas 01.06.2025
Izložba Iseci me. Izbriši me. Isključi me. umetnika Jovana Matića koja je otovorena u galeriji Novembar pod kustoskom upravom Mie David, obuhvata radove ovog autora iz više serija nastalih u periodu između 2023. i 2025. godine. Reč je o keramičkim… »
Izložba u galeriji Novembar: "Iseci me. Izbriši me. Isključi me."
N1 Info 01.06.2025
U galeriji Novembar otvorena je izložba "Iseci me. Izbriši me. Isključi me." umetnika Jovana Matića. Postavka, koju je priredila kustoskinja galerije Novembar Mia David, obuhvata radove Jovana Matića iz više serija nastalih u periodu između 2023. i 2025… »
Vesti dana »

Dačić: Više od 3.000 ljudi gasilo požare, veliki broj njih izazvan ljudskim faktorom
Euronews pre 11 minutajoš 12 povezanih

Izbio požar na Tasosu, jedan hotel evakuisan, turisti u panici
Nedeljnik pre 36 minutajoš 13 povezanih

Novak Đoković o padu na meč lopti: „Sve se brzo desilo – videćemo ozbiljnost svega…“
Danas pre 26 minutajoš 17 povezanih

Zelenilo-Beograd: Građani da se jave ako su imali štetu u padu grana ili stabala u nevremenu
NIN pre 46 minutajoš 5 povezanih

Prokop: Pukotine na gredama zahtevaju hitnu sanaciju železničke stanice
Serbian News Media pre 55 minutajoš 4 povezane