Povezane vesti
Kako Trampova politika šteti Jevrejima i nauci? Svedočenje profesora sa Harvarda
Nova 01.06.2025
Prošle nedelje sam, zajedno sa stotinama kolega sa Harvarda, obavešten da su nam suspendovani federalni istraživački grantovi. Moj rad se odnosi na proučavanje moždanih neurona i njihove električne signalizacije. Naša laboratorija doprinosi razumevanju i… »
Trampova odluka štetna za Jevreje širom sveta: Profesor sa Harvarda o politici Bele kuće
Danas 01.06.2025
Prošle nedelje sam bio među stotinama istraživača na Univerzitetu Harvard koji su dobili obaveštenje o prekidu finansiranja naših federalnih istraživačkih grantova. Moj se odnosio na projekat proučavanja električne signalizacije između neurona u mozgu… »
Vesti dana »
Novosadska skupština oduzima prostor Akademiji, Mićin tvrdi da je taj prostor zloupotrebljen
Beta pre 1 satjoš 39 povezanih
Potpisan ugovor o brzoj saobraćajnici od Bačkog brega do Srbobrana: Za projekat i izgradnju prve deonice 240 miliona evra
Nova pre 9 minutajoš 23 povezane
Ministarstvo o slučaju operacije krajnika u Čačku: Pri lečenju devojčice nije bilo grešaka, kod preminulog muškarca jeste
Nedeljnik pre 44 minutajoš 20 povezanih
Presedan: Senegalu oduzeta titula prvaka Afrike, Maroko šampion
BBC News pre 4 minutajoš 29 povezanih