Povezane vesti
Kako Trampova politika šteti Jevrejima i nauci? Svedočenje profesora sa Harvarda
Nova 01.06.2025
Prošle nedelje sam, zajedno sa stotinama kolega sa Harvarda, obavešten da su nam suspendovani federalni istraživački grantovi. Moj rad se odnosi na proučavanje moždanih neurona i njihove električne signalizacije. Naša laboratorija doprinosi razumevanju i… »
Trampova odluka štetna za Jevreje širom sveta: Profesor sa Harvarda o politici Bele kuće
Danas 01.06.2025
Prošle nedelje sam bio među stotinama istraživača na Univerzitetu Harvard koji su dobili obaveštenje o prekidu finansiranja naših federalnih istraživačkih grantova. Moj se odnosio na projekat proučavanja električne signalizacije između neurona u mozgu… »
Vesti dana »
Marta Kos prenela Ani Brnabić zabrinutost EU zbog koraka vlasti Srbije da suzbiju nezavisno sudstvo
Beta pre 31 minutajoš 29 povezanih
Grosi: Projektil pogodio strukturu 350 metara udaljenu od nuklearne elektrane Bušer
RTV pre 25 minutajoš 59 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Radio sto plus pre 3 satajoš 28 povezanih
Potpisani ugovori za „Osmeh Vojvodine“: Srbija gradi modernu saobraćajnicu od Bačkog Brega do Srbobrana
IndeksOnline pre 1 satjoš 29 povezanih
Novosadska skupština oduzima prostor Akademiji, Mićin tvrdi da je taj prostor zloupotrebljen
Beta pre 6 satijoš 42 povezane