Povezane vesti

"Kad sam pokazala ćerkin telefon, bio je bled kao krpa" Otac godinama zlostavljao ćerku, majka ispričala kako je saznala za…

"Kad sam pokazala ćerkin telefon, bio je bled kao krpa" Otac godinama zlostavljao ćerku, majka ispričala kako je saznala za…

Kurir pre 3 dana
Majka troje dece iznela je potresnu ispovest o užasima koji su se dogodili u njenoj porodici i kako je ona saznala da je njen, sada već bivši, muž godinama seksualno zlostavljao svoje najstarije dete. - To je porodica koja nije uvek bila u najboljem… »
"Moju ćerku godinama zlostavljao otac": Potresna ispovest majke iz Srbije, ispričala kako je saznala za užas

"Moju ćerku godinama zlostavljao otac": Potresna ispovest majke iz Srbije, ispričala kako je saznala za užas

Mondo pre 2 dana
Majka iz Srbije ispričala potresnu ispovest o zlostavljanju ćerke od strane oca. Majka troje dece iznela je potresnu ispovest o užasima koji su se dogodili u njenoj porodici i kako je ona saznala da je njen, sada već bivši, muž godinama se**ualno… »
Gledali kako im ubija majku, pa ih usvojili roditelji ubice! Direktorka Centra za socijalni rad otkrila šta se potom desilo s…

Gledali kako im ubija majku, pa ih usvojili roditelji ubice! Direktorka Centra za socijalni rad otkrila šta se potom desilo s…

Kurir pre 3 dana
Ubistva u porodici, na veliku žalost, sve su češća pojava, a statistički podaci o ovoj temi su zastrašujući. Direktorka Centra za socijalni rad u Jagodini, Biserka Jakovljević, govorila je o svom višegodišnjem iskustvu i postupanju socijalnih… »
Ubio im majku pred očima, a onda su brigu o njima preuzeli roditelji ubice: Stravična priča iz Srbije koja ledi krv u…

Ubio im majku pred očima, a onda su brigu o njima preuzeli roditelji ubice: Stravična priča iz Srbije koja ledi krv u…

Blic pre 3 dana
Ubistva u porodici, na veliku žalost, sve su češća pojava, a statistički podaci o ovoj temi su zastrašujući. Direktorka Centra za socijalni rad u Jagodini, Biserka Jakovljević, govorila je za "Blic" o svom višegodišnjem iskustvu i postupanju… »

Vesti dana »