Повезане вести

Феђа Дудић остаје на клупи Радничког

Феђа Дудић остаје на клупи Радничког

РТК 01.06.2025
Вест коју су крагујевачки љубитељи фудбала и навијачи Радничког са нестрпљењем очекивали данас је стигла из Сарајева. Феђа Дудић остаје на клупи Радничког још годину дана. Фудбалски клуб Раднички 1923 и стручњак из Босне и… »
Завршени преговори! ДУДИЋ ОСТАЈЕ У РАДНИЧКОМ!

Завршени преговори! ДУДИЋ ОСТАЈЕ У РАДНИЧКОМ!

Ритам града Кг 01.06.2025
Фудбалски клуб Раднички 1923 са великим задовољством обавести је данас своје навијаче и целокупну спортску јавност да је постигао договор о наставку сарадње са шефом стручног штаба Феђом Дудићем. Творац европског Радничког и… »
Најважнија ствар која је могла да им се деси! Феђа Дудић у Сарајеву потписао уговор!

Најважнија ствар која је могла да им се деси! Феђа Дудић у Сарајеву потписао уговор!

Курир 01.06.2025
Тренер из Босне и Херцеговине који је препородио клуб из Шумадије и две године узастопно га одвео у Европу, потписао је нови уговор са Радничким до 2026, озваничено је у недељу. Управа клуба и један од најбољих тренера у Супер… »
"Суза ми је кренула, питао сам се да ли је могуће": Крагујевчани убедили Феђу Дудића на Башчаршији да остане

"Суза ми је кренула, питао сам се да ли је могуће": Крагујевчани убедили Феђу Дудића на Башчаршији да остане

Мондо 01.06.2025
Тренер Радничког 1923 Феђа Дудић огласио се после потписивања новог уговора са Радничким 1923. Тренер Радничког 1923 из Крагујевца Феђа Дудић остаје у клубу и овог лета. У недељу је у Сарајеву потписао нови једногодишњи уговор… »
Дудић остаје у Крагујевцу!

Дудић остаје у Крагујевцу!

Спортски журнал 01.06.2025
Феђа продужио угоро са Раднички 1923. Дилеме више нема – Феђа Дудић продужио је уговор са Радничким 1923 и до краја 2026. предводиће Крагујевчане! Феђа је тренер Радничког од септембра 2023, а претходно је био шеф стручног штаба… »
Феђа Дудић остаје тренер фудбалера крагујевачког Радничког

Феђа Дудић остаје тренер фудбалера крагујевачког Радничког

Дневник 01.06.2025
Босанскохерцеговачки стручњак Феђа Дудић остаје тренер фудбалера крагујевачког Радничког, саопштио је данас клуб. Како је наведено, Дудић (42) је са челницима клуба потписао уговор до краја следеће сезоне. "Продужетком сарадње… »
Феђа Дудић остаје у Радничком 1923: Потписан нови једногодишњи уговор

Феђа Дудић остаје у Радничком 1923: Потписан нови једногодишњи уговор

Сербиан Невс Медиа 01.06.2025
Фудбалски клуб Раднички 1923 постигао је договор о наставку сарадње са шефом стручног штаба Феђом Дудићем, који је потписао нови једногодишњи уговор. Генерални директор клуба, Игор Конатар, отпутовао је у Сарајево ради… »
Игор Конатар: Идемо даље (ВИДЕО)

Игор Конатар: Идемо даље (ВИДЕО)

Глас Шумадије 01.06.2025
Након што је данас потписао уговор о сарадњи са тренером Феђом Дудићем, генерални директро ФК Раднички 1923 Игор Конатар поручио је: Идемо даље. Приорит нам је да прођемо прво коло у Европи, што прошли пут нисмо успели. Имамо… »
Конатар: "За потпис уговора смо изабрали Сарајево да бисмо показали колико ценимо Феђу!"

Конатар: "За потпис уговора смо изабрали Сарајево да бисмо показали колико ценимо Феђу!"

Спортске.нет 01.06.2025
На обострано задовољство Феђа Дудић је продужио уговор са крагујевачким Радничким и остаће шеф струке клуба из Шумадије и у наредној сезони. Нови уговор са Дудићем у његовом родном Сарајеву потписао је генерални директор… »
Дудић: "Испунио сам жељу навијача да останем, сада ја желим пун стадион на сваком мечу"

Дудић: "Испунио сам жељу навијача да останем, сада ја желим пун стадион на сваком мечу"

Спортске.нет 01.06.2025
Фудбалски клуб Раднички Крагујевац и тренер Феђа Дудић настављају успешну сарадњу. Стручњак из Босне и Херцеговине који је препородио Крагуејвчане и две године узастопно их одвео у квалификације за Лигу конференција, потписао… »
Феђа Дудић: Цијели стадион је скандирао – Феђа остани (ВИДЕО)

Феђа Дудић: Цијели стадион је скандирао – Феђа остани (ВИДЕО)

Глас Шумадије 01.06.2025
Творац европског Радничког и најуспешнији тренер у историји фудбалског колектива са стадиона „Чика Дача“ данас је у присуству генералног директора Радничког 1923 Игора Конатара потписао нови једногодишњи уговор са клубом из… »
Дудић и Раднички у Сарајеву озваничили наставак сарадње

Дудић и Раднички у Сарајеву озваничили наставак сарадње

РТС 01.06.2025
Феђа Дудић, стручњак из Босне и Херцеговине, и крагујевачки Раднички 1923 продужили су сарадњу на још годину дана, саопштио је клуб. Феђа Дудић ће предводити Раднички 1923 и у наредној сезони, која ће за Крагујевчане почети… »
Дудић остаје на клупи Радничког: "Испунио сам жељу навијача, сада ја желим пун стадион 'Чика Дача' на сваком мечу"

Дудић остаје на клупи Радничког: "Испунио сам жељу навијача, сада ја желим пун стадион 'Чика Дача' на сваком мечу"

иКрагујевац 01.06.2025
Феђа Дудић, тренер који је препородио Раднички из Крагујевца и узастопно га одвео у европска такмичења, озваничио је наставак сарадње са клубом потписавши нови уговор до 2026. године. Вест је потврђена данас, а Дудић се обратио… »
Наставља се бајка у Крагујевцу, Феђа Дудић остаје на клупи Радничког

Наставља се бајка у Крагујевцу, Феђа Дудић остаје на клупи Радничког

Нова 01.06.2025
Раднички 1923 из Крагујевца направио је велики посао јер је успео да договори нови једногодишњи уговор за наредну сезону са Феђом Дудићем Сарадња је продужена на још једну сезону, а генерални директор Радничког 1923 Игор… »
Феђа Дудић остаје у Радничком

Феђа Дудић остаје у Радничком

Б92 01.06.2025
Босанскохерцеговачки стручњак Феђа Дудић остаје тренер фудбалера крагујевачког Радничког, саопштио је клуб. Како је наведено, Дудић (42) је са челницима клуба потписао уговор до краја следеће сезоне. "Продужетком сарадње са… »
Крагујевац на ногама: Раднички објавио битне вести, а тичу се Феђе Дудића

Крагујевац на ногама: Раднички објавио битне вести, а тичу се Феђе Дудића

Вечерње новости 01.06.2025
Босанскохерцеговачки стручњак Феђа Дудић остаје тренер фудбалера крагујевачког Радничког, саопштио је данас клуб. Принтскрин/Спорт центар/Јутјуб Како је наведено, Дудић (42) је са челницима клуба потписао уговор до краја следеће… »
Феђа Дудић остаје!

Феђа Дудић остаје!

Телеграф 01.06.2025
Више нема дилеме, Феђа Дудић остаје на клупи Радничког из Крагујевца и наредне сезоне, чиме је клуб наградио континуитет, стабилност и двогодишњи успешан рад који је крунисан још једним изласком на европску сцену. У тренутку… »
Званично: ФК Раднички 1923 и Феђа Дудић постигли договор о наставку сарадње

Званично: ФК Раднички 1923 и Феђа Дудић постигли договор о наставку сарадње

Глас Шумадије 01.06.2025
Фудбалски клуб Раднички 1923 са великим задовољством обавештава своје навијаче и целокупну спортску јавност да је постигао договор о наставку сарадње са шефом стручног штаба Феђом Дудићем, објављено је на званичном сајту… »
ФЕЂА ОСТАЈЕ! Раднички продужио уговор са најуспешнијим тренером у историји куба

ФЕЂА ОСТАЈЕ! Раднички продужио уговор са најуспешнијим тренером у историји куба

ИнфоКГ 01.06.2025
Фудбалски клуб Раднички 1923 постигао је договор о наставку сарадње са шефом стручног штаба Феђом Дудићем. Творац европског Радничког и најуспешнији тренер у историји фудбалског колектива са стадиона "Чика Дача" данас је у… »
Феђа Дудић остаје у Крагујевцу

Феђа Дудић остаје у Крагујевцу

РТК 01.06.2025
Фудбалски клуб Раднички 1923 са великим задовољством обавештава своје навијаче и целокупну спортску јавност да је постигао договор о наставку сарадње са шефом стручног штаба Феђом Дудићем. Творац европског Радничког и… »
Феђа Дудић потписао у Сарајеву, уговор до 2026!

Феђа Дудић потписао у Сарајеву, уговор до 2026!

Спорт клуб 01.06.2025
Раднички 1923 је завршио најважнији посао пред нову сезону, уговор је продужен са тренером Феђом Дудићем! Било је наговештаја да ће тренер донети одлуку у овом смеру, а сада нема никаквих дилема – уговор је потписан. Сарадња је… »
Најбољи тренер у историји остао у клубу: Феђа Дудић успео немогуће, три године заредом на истом месту

Најбољи тренер у историји остао у клубу: Феђа Дудић успео немогуће, три године заредом на истом месту

Мондо 01.06.2025
Феђа Дудић ће трећу годину заредом водити Раднички из Крагујевца. Тешко је сетити се много таквих примера у Суперлиги. Раднички из Крагујевца је добио највеће могуће појачање, потписан је нови уговор са Феђом Дудићем. Стручњак… »
ЗВАНИЧНО - Наставља се Феђина прича у Крагујевцу!

ЗВАНИЧНО - Наставља се Феђина прича у Крагујевцу!

Спортске.нет 01.06.2025
Раднички Крагујевац и Феђа Дудић настављају успешну сарадњу. Тренер из Босне и Херцеговине који је препородио клуб из Шумадије и две године узастопно га одвео у Европу, потписао је нови уговор са Радничким до 2026, озваничено… »

Вести дана »