Povezane vesti

Feđa Dudić ostaje na klupi Radničkog

Feđa Dudić ostaje na klupi Radničkog

RTK pre 2 dana
Vest koju su kragujevački ljubitelji fudbala i navijači Radničkog sa nestrpljenjem očekivali danas je stigla iz Sarajeva. Feđa Dudić ostaje na klupi Radničkog još godinu dana. Fudbalski klub Radnički 1923 i stručnjak iz Bosne i Hercegovine Feđa… »
Završeni pregovori! DUDIĆ OSTAJE U RADNIČKOM!

Završeni pregovori! DUDIĆ OSTAJE U RADNIČKOM!

Ritam grada Kg pre 2 dana
Fudbalski klub Radnički 1923 sa velikim zadovoljstvom obavesti je danas svoje navijače i celokupnu sportsku javnost da je postigao dogovor o nastavku saradnje sa šefom stručnog štaba Feđom Dudićem. Tvorac evropskog Radničkog i najuspešniji trener… »
Najvažnija stvar koja je mogla da im se desi! Feđa Dudić u Sarajevu potpisao ugovor!

Najvažnija stvar koja je mogla da im se desi! Feđa Dudić u Sarajevu potpisao ugovor!

Kurir pre 2 dana
Trener iz Bosne i Hercegovine koji je preporodio klub iz Šumadije i dve godine uzastopno ga odveo u Evropu, potpisao je novi ugovor sa Radničkim do 2026, ozvaničeno je u nedelju. Uprava kluba i jedan od najboljih trenera u Super ligi Srbije lako su… »
"Suza mi je krenula, pitao sam se da li je moguće": Kragujevčani ubedili Feđu Dudića na Baščaršiji da ostane

"Suza mi je krenula, pitao sam se da li je moguće": Kragujevčani ubedili Feđu Dudića na Baščaršiji da ostane

Mondo pre 3 dana
Trener Radničkog 1923 Feđa Dudić oglasio se posle potpisivanja novog ugovora sa Radničkim 1923. Trener Radničkog 1923 iz Kragujevca Feđa Dudić ostaje u klubu i ovog leta. U nedelju je u Sarajevu potpisao novi jednogodišnji ugovor i ponovo će… »
Dudić ostaje u Kragujevcu!

Dudić ostaje u Kragujevcu!

Sportski žurnal pre 3 dana
Feđa produžio ugoro sa Radnički 1923. Dileme više nema – Feđa Dudić produžio je ugovor sa Radničkim 1923 i do kraja 2026. predvodiće Kragujevčane! Feđa je trener Radničkog od septembra 2023, a prethodno je bio šef stručnog štaba Goška iz… »
Feđa Dudić ostaje trener fudbalera kragujevačkog Radničkog

Feđa Dudić ostaje trener fudbalera kragujevačkog Radničkog

Dnevnik pre 3 dana
Bosanskohercegovački stručnjak Feđa Dudić ostaje trener fudbalera kragujevačkog Radničkog, saopštio je danas klub. Kako je navedeno, Dudić (42) je sa čelnicima kluba potpisao ugovor do kraja sledeće sezone. "Produžetkom saradnje sa Dudićem… »
Feđa Dudić ostaje u Radničkom 1923: Potpisan novi jednogodišnji ugovor

Feđa Dudić ostaje u Radničkom 1923: Potpisan novi jednogodišnji ugovor

Serbian News Media pre 3 dana
Fudbalski klub Radnički 1923 postigao je dogovor o nastavku saradnje sa šefom stručnog štaba Feđom Dudićem, koji je potpisao novi jednogodišnji ugovor. Generalni direktor kluba, Igor Konatar, otputovao je u Sarajevo radi finalizacije pregovora. Ova… »
Igor Konatar: Idemo dalje (VIDEO)

Igor Konatar: Idemo dalje (VIDEO)

Glas Šumadije pre 3 dana
Nakon što je danas potpisao ugovor o saradnji sa trenerom Feđom Dudićem, generalni direktro FK Radnički 1923 Igor Konatar poručio je: Idemo dalje. Priorit nam je da prođemo prvo kolo u Evropi, što prošli put nismo uspeli. Imamo visoke ciljeve… »
Konatar: "Za potpis ugovora smo izabrali Sarajevo da bismo pokazali koliko cenimo Feđu!"

Konatar: "Za potpis ugovora smo izabrali Sarajevo da bismo pokazali koliko cenimo Feđu!"

Sportske.net pre 3 dana
Na obostrano zadovoljstvo Feđa Dudić je produžio ugovor sa kragujevačkim Radničkim i ostaće šef struke kluba iz Šumadije i u narednoj sezoni. Novi ugovor sa Dudićem u njegovom rodnom Sarajevu potpisao je generalni direktor Radničkog Igor Konatar… »
Dudić: "Ispunio sam želju navijača da ostanem, sada ja želim pun stadion na svakom meču"

Dudić: "Ispunio sam želju navijača da ostanem, sada ja želim pun stadion na svakom meču"

Sportske.net pre 3 dana
Fudbalski klub Radnički Kragujevac i trener Feđa Dudić nastavljaju uspešnu saradnju. Stručnjak iz Bosne i Hercegovine koji je preporodio Kraguejvčane i dve godine uzastopno ih odveo u kvalifikacije za Ligu konferencija, potpisao je novi ugovor sa… »
Dudić i Radnički u Sarajevu ozvaničili nastavak saradnje

Dudić i Radnički u Sarajevu ozvaničili nastavak saradnje

RTS pre 3 dana
Feđa Dudić, stručnjak iz Bosne i Hercegovine, i kragujevački Radnički 1923 produžili su saradnju na još godinu dana, saopštio je klub. Feđa Dudić će predvoditi Radnički 1923 i u narednoj sezoni, koja će za Kragujevčane početi… »
Feđa Dudić: Cijeli stadion je skandirao – Feđa ostani (VIDEO)

Feđa Dudić: Cijeli stadion je skandirao – Feđa ostani (VIDEO)

Glas Šumadije pre 3 dana
Tvorac evropskog Radničkog i najuspešniji trener u istoriji fudbalskog kolektiva sa stadiona „Čika Dača“ danas je u prisustvu generalnog direktora Radničkog 1923 Igora Konatara potpisao novi jednogodišnji ugovor sa klubom iz Kragujevca, pa će… »
Dudić ostaje na klupi Radničkog: "Ispunio sam želju navijača, sada ja želim pun stadion 'Čika Dača' na svakom meču"

Dudić ostaje na klupi Radničkog: "Ispunio sam želju navijača, sada ja želim pun stadion 'Čika Dača' na svakom meču"

iKragujevac pre 3 dana
Feđa Dudić, trener koji je preporodio Radnički iz Kragujevca i uzastopno ga odveo u evropska takmičenja, ozvaničio je nastavak saradnje sa klubom potpisavši novi ugovor do 2026. godine. Vest je potvrđena danas, a Dudić se obratio javnosti… »
Nastavlja se bajka u Kragujevcu, Feđa Dudić ostaje na klupi Radničkog

Nastavlja se bajka u Kragujevcu, Feđa Dudić ostaje na klupi Radničkog

Nova pre 3 dana
Radnički 1923 iz Kragujevca napravio je veliki posao jer je uspeo da dogovori novi jednogodišnji ugovor za narednu sezonu sa Feđom Dudićem Saradnja je produžena na još jednu sezonu, a generalni direktor Radničkog 1923 Igor Konatar otišao je u… »
Kragujevac na nogama: Radnički objavio bitne vesti, a tiču se Feđe Dudića

Kragujevac na nogama: Radnički objavio bitne vesti, a tiču se Feđe Dudića

Večernje novosti pre 3 dana
Bosanskohercegovački stručnjak Feđa Dudić ostaje trener fudbalera kragujevačkog Radničkog, saopštio je danas klub. Printskrin/Sport centar/Jutjub Kako je navedeno, Dudić (42) je sa čelnicima kluba potpisao ugovor do kraja sledeće sezone. -… »
Feđa Dudić ostaje u Radničkom

Feđa Dudić ostaje u Radničkom

B92 pre 3 dana
Bosanskohercegovački stručnjak Feđa Dudić ostaje trener fudbalera kragujevačkog Radničkog, saopštio je klub. Kako je navedeno, Dudić (42) je sa čelnicima kluba potpisao ugovor do kraja sledeće sezone. "Produžetkom saradnje sa Dudićem… »
Feđa Dudić ostaje!

Feđa Dudić ostaje!

Telegraf pre 3 dana
Više nema dileme, Feđa Dudić ostaje na klupi Radničkog iz Kragujevca i naredne sezone, čime je klub nagradio kontinuitet, stabilnost i dvogodišnji uspešan rad koji je krunisan još jednim izlaskom na evropsku scenu. U trenutku kada mnogi klubovi… »
Zvanično: FK Radnički 1923 i Feđa Dudić postigli dogovor o nastavku saradnje

Zvanično: FK Radnički 1923 i Feđa Dudić postigli dogovor o nastavku saradnje

Glas Šumadije pre 3 dana
Fudbalski klub Radnički 1923 sa velikim zadovoljstvom obaveštava svoje navijače i celokupnu sportsku javnost da je postigao dogovor o nastavku saradnje sa šefom stručnog štaba Feđom Dudićem, objavljeno je na zvaničnom sajtu kragujevačkog kluba… »
FEĐA OSTAJE! Radnički produžio ugovor sa najuspešnijim trenerom u istoriji kuba

FEĐA OSTAJE! Radnički produžio ugovor sa najuspešnijim trenerom u istoriji kuba

InfoKG pre 3 dana
Fudbalski klub Radnički 1923 postigao je dogovor o nastavku saradnje sa šefom stručnog štaba Feđom Dudićem. Tvorac evropskog Radničkog i najuspešniji trener u istoriji fudbalskog kolektiva sa stadiona "Čika Dača" danas je u prisustvu generalnog… »
Feđa Dudić ostaje u Kragujevcu

Feđa Dudić ostaje u Kragujevcu

RTK pre 3 dana
Fudbalski klub Radnički 1923 sa velikim zadovoljstvom obaveštava svoje navijače i celokupnu sportsku javnost da je postigao dogovor o nastavku saradnje sa šefom stručnog štaba Feđom Dudićem. Tvorac evropskog Radničkog i najuspešniji trener u… »
Feđa Dudić potpisao u Sarajevu, ugovor do 2026!

Feđa Dudić potpisao u Sarajevu, ugovor do 2026!

Sport klub pre 3 dana
Radnički 1923 je završio najvažniji posao pred novu sezonu, ugovor je produžen sa trenerom Feđom Dudićem! Bilo je nagoveštaja da će trener doneti odluku u ovom smeru, a sada nema nikakvih dilema – ugovor je potpisan. Saradnja je produžena na… »
Najbolji trener u istoriji ostao u klubu: Feđa Dudić uspeo nemoguće, tri godine zaredom na istom mestu

Najbolji trener u istoriji ostao u klubu: Feđa Dudić uspeo nemoguće, tri godine zaredom na istom mestu

Mondo pre 3 dana
Feđa Dudić će treću godinu zaredom voditi Radnički iz Kragujevca. Teško je setiti se mnogo takvih primera u Superligi. Radnički iz Kragujevca je dobio najveće moguće pojačanje, potpisan je novi ugovor sa Feđom Dudićem. Stručnjak iz Bosne i… »
ZVANIČNO - Nastavlja se Feđina priča u Kragujevcu!

ZVANIČNO - Nastavlja se Feđina priča u Kragujevcu!

Sportske.net pre 3 dana
Radnički Kragujevac i Feđa Dudić nastavljaju uspešnu saradnju. Trener iz Bosne i Hercegovine koji je preporodio klub iz Šumadije i dve godine uzastopno ga odveo u Evropu, potpisao je novi ugovor sa Radničkim do 2026, ozvaničeno je danas. Uprava… »

Vesti dana »