Повезане вести
БЛОГ „Србија је устала и стајаће неуморно до испуњења захтева“: Студенти на протестима у више од 30 градова затражили изборе…
Нова 01.06.2025
У 34 града у Србији данас су одржани протести "Востани Сербије", са само једном поруком, да се распишу ванредни парламентарни избори "у разумном року или ће студенти позвати на грађанску непослушност". У Београду су студенти и… »
„Востани Сербије“: План протеста у највећим градовима у земљи
Недељник 01.06.2025
Данас од 18 сати студенти у блокади организују протесте у 34 града у Србији под називом „Востани Сербије“ захтевајући расписивање избора. СКУПОВИ ЋЕ СЕ ОДРЖАТИ ШИРОМ ЗЕМЉЕ Студенти су овај протест најавили на друштвеним мрежама… »
Прочитајте цео студентски говор који је одјекнуо у целој Србији: „Народ који се гура у ћошак – има право да се брани“
Недељник 01.06.2025
У градовима у којима се протестује, истовремено је прочитан исти студентски говор. Преносимо га у целости: Грађани Србије, Данас вам се обраћамо као генерација која је доста ћутања. Нарочито када је константно суочена са лажима… »
(БЛОГ) У 18 сати почела блокада Булевара Краљице Марије у Крагујевцу (ВИДЕО)
Глас Шумадије 01.06.2025
Протести се данас одржавају у 32 града, а блокада раскрснице у Булевару Краљице Марије, код БИГ центра Плаза, почела је у 18 сати. Окупио се велики број студената, матураната и грађана, који и даље пристижу. 21:17 Протест… »
Завршени протести широм Србије, у преко 30 градова грађани и студенти тражили расписивање избора(Блог)
Нови магазин 01.06.2025
Протести се данас одржавају у више од 30 градова, а тросатне блокаде два моста у Београду почеле су у 18.00 часова. У Нишу је након 16 минута тишине почела акција фарбања испред Основног суда у том граду. Окупљени су црвеном… »
Н1 Директно: "Востани Сербије", до избора!
Н1 Инфо 01.06.2025
Студенти у блокади су позвали на масовне протесте под паролом "Востани Сербије" - хоћемо изборе. У недељу од 18 х до симболичних 21.16, блокираће мостове, раскрснице и друге кључне саобраћајнице у 32 града Србије. Репортери Н1… »
"Беже од избора јер знају да губе“: Студенткиња ЕТФ поручила са протеста – "Ми смо ти који стоје“
Инсајдер 01.06.2025
Избори још нису расписани јер их се боје, бојкотују народ јер нису сигурни у своју победу, рекла је вечерас студенткиња Електротехничког факултета (ЕТФ) на протесту у Београду, под називом "Востани Сербије". Знају да грађани… »
Голубовић: Неки сматрају да се дешава пад енергије, ја мислим да је акумулација
Н1 Инфо 01.06.2025
Универзитетски професор, редитељ и један од оснивача ПроГласа Срдан Голубовић изјавио је у Новом дану да "неки сматрају да се дешава пад енергије". "Ја мислим да је у овом тренутку једна акумулација енергије, која ће произвести… »
У 32 града у Србији протест "Востани Сербије": Мостови у Београду блокирани од 18 часова
Спутник 01.06.2025
На данашњи дан обележава се седам месеци од пада надстрешнице у Новом Саду у коме је страдало 16 особа. Студенти у блокади Универзитета у Београду најавили су да ц́е данас током протеста "Востани Сербије" бити одржан протест у… »
'Востани Сербије': Студентски протести у 32 града, у Београду блокада два моста
НИН 01.06.2025
Тачно седам месеци после пада надстрешнице Железничке станице у Новом Саду, у којем је погинуло 16 људи, студенти су позвали на протесте у 32 града Србије. То је највећи број истовремених скупова широм Србије у организацији… »
‘Востани Сербије’: Студентски протести у 32 града, у Београду блокада два моста
Јужне вести 01.06.2025
Реутерс/Марко Дјурица Тачно седам месеци после пада надстрешнице Железничке станице у Новом Саду, у којем је погинуло 16 људи, студенти су позвали на протесте у 32 града Србије. То је највећи број истовремених скупова широм… »
‘Востани Сербије’: Студентски протести у 32 града, у Београду блокада два моста
Данас 01.06.2025
Тачно седам месеци после пада надстрешнице Железничке станице у Новом Саду, у којем је погинуло 16 људи, студенти су позвали на протесте у 32 града Србије. То је највећи број истовремених скупова широм Србије у организацији… »
'Востани Сербије': Студентски протести у 32 града, у Београду блокада два моста
Радио 021 01.06.2025
„Децентрализација се учитава" је једна од порука студената пред скупове који ће се истовремено одржати у десетинама градова од 18 до 21.16 сати. Реутерс/Марко Дјурица Тачно седам месеци после пада надстрешнице Железничке станице… »
Недеља за блокаду: Нови протести студената и вечерас – грађани огорчени
У центар 01.06.2025
Док се грађани широм Србије враћају са викенда и припремају за почетак радне недеље, студенти у блокади и вечерас, 1. јуна, организују протесте под називом „Востани Сербије“ у чак 34 града. Један од слогана им је… »
Ученик Пожаревачке гимназије: Воља младих јача од покушаја режима да нас угаси
Н1 Инфо 01.06.2025
Ученик Пожаревачке гимназије Љубомир Костић пешачио је од Смедерева до Пожаревца, а каже да је у тај град дошло више од 600 младих. "ВИдим да се млади људи скупљају и да шетају. Да покажемо режиму иако покушава да нас угаси… »
Блокада Бранковог моста и Газеле: "Власт која годинама уништава наше друштво мора бити смењена"
Н1 Инфо 01.06.2025
У 32 града у Србији данас се истовремено одржава протест "Востани Сербије". У Београду ће од 18х до 21.16х бити блокирани Бранков мост и Газела, а више детаља за Н1 открива студент Грађевинског факултета Стефан Радовановић… »
Востани Сербие: Протести и блокаде данас широм Србије
Бујановачке 01.06.2025
“Востани Сербие”! Под овим слоганом у више од 30 градова у Србији данас се одржавају протести са захтевом за расписивање избора. Востани Сербие Међу овим градовима је и Врање, где је почетак протеста заказан за 18 сати исред… »
Блокада Бранковог моста и Газеле: „Власт која годинама уништава наше друштво мора бити смењена“
Нова 01.06.2025
У 32 града у Србији данас се истовремено одржава протест "Востани Сербије". У Београду ће од 18х до 21.16х бити блокирани Бранков мост и Газела, а више детаља за Н1 открива студент Грађевинског факултета Стефан Радовановић… »
Тишина, па најгласнија бука у Пожаревцу
Нова 01.06.2025
У Пожаревцу се данас одржава велики студентски протест "ПО спас за све нас", а тишином од 11.52 до 12.08 одата је пошта жртвама пада надстрешнице зграде Железничке станице у Новом Саду пре тачно седам месеци, после чега је… »
Н1 Инфо 01.06.2025
Универзитетски професор, редитељ и један од оснивача ПроГласа Срдан Голубовић изјавио је у Новом дану да "неки сматрају да се дешава пад енергије". "Ја мислим да је у овом тренутку једна акумулација енергије, која ће произвести… »
Нова 01.06.2025
Вести дана »
На снази је упозорење РХМЗ: Ови делови Србије нека се прирпеме за непогоду
Телеграф пре 27 минутајош 11 повезаних
Крвави обрачун у Чачку: Двојица младића избодена у тучи, један у животној опасности
Глас Западне Србије пре 7 минутајош 9 повезаних
ФОТО, ВИДЕО Тешка саобраћајна несрећа на Новом Београду: Три особе погинуле
Радио 021 пре 38 минутајош 17 повезаних
Јокић никад брже до трипл-дабла: Денвер експресно до прве победе, Финикс им није ни до колена ВИДЕО
Нова пре 3 минутајош 10 повезаних