Povezane vesti
Oglasila se ljupka Stević nakon hapšenja na Kosovu Otkrila razlog i sve detalje: Prijatelji iz Albanije su mi se izvinjavali
Kurir 01.06.2025
Ljupka Stević je u fokusu javnosti od jutros kada je bila privedena na Kosovu i Metohiji. Pevačica je trebalo da ima let iz Albanije, ali kako je priznala doživela je neprijatno iskustvo. Ona je govorila o situaciji koja joj se desila na Kosovu, i… »
"Držali su me 4 sata, nisu hteli da me puste" Ljupka Stević privedena na Kosovu, otkrila kroz šta je prošla: "Terali su me…
Alo 01.06.2025
Otkrila je šta se desilo po privođenju. Ljupka Stević je u fokusu javnosti od jutros kada je bila privedena na Kosovu i Metohiji. Pevačica je trebalo da ima let iz Albanije, ali kako je priznala doživela je neprijatno iskustvo. Uprkos tome, govorila je o… »
Oglasila se Ljupka i otkrila razlog privođenja na Kosovu "Prijatelji iz Albanije su mi se izvinjavali"
Telegraf 01.06.2025
Ljupka Stević je u fokusu javnosti od jutros kada je bila privedena na Kosovu i Metohiji. Pevačica je trebalo da ima let iz Albanije, ali kako je priznala doživela je neprijatno iskustvo. Pevačica je govorila o situaciji koja joj se desila na Kosovu, i… »
Satima su me držali i terali da se pokajem: Srpka pevačica istraumirana, krenula na nastup pa doživela pravu dramu
Svet & Skandal 01.06.2025
Pevačica Ljupka Stević doživela je pravu dramu nakon čega je odlučila da se obrati svojim pratiocima na Instagramu. Naime, pevačica je privedena na Kosovu i nekoliko sati je provela u stanici na isptivanju. Ljupka je trenalo za Nemačku na nastup, ali… »
Ljupka Stević privedena na Kosovu: Sudili su mi kao da sam kriminalac, petorica oko mene - Četiri sata su me držali!
Večernje novosti 01.06.2025
LjUPKA Stević privedena je na Kosovu i Metohiji, nakon čega se oglasila i otkrila šta se desilo. Foto: Instagram Pevačica naime nije uspela da se ukrca na let za Švajcarsku, a kako je žurila na zakazani nastup u odlučila je da ode u Tiranu i uhvati drugi… »
Naša pevačica privedena na Kosovu: Držali je zatočenu 4 sata, otkriveni svi detalji
Mondo 01.06.2025
Ljupka se oglasila i otkrila kako je došlo do privođenja, a dodala je i da je bilo suđenje. Pevačica Ljupka Stević doživela je neprijatnost na Kosovu, gde je, kako je navela, bila privedena. Nakon toga se oglasila i objasnila šta se zapravo dogodilo… »
Ljupka Stević privedena na Kosovu: Petorica policajaca je okružilo, kao kriminalca
Kurir 01.06.2025
Pevačica Ljupka Stević privedena je na Kosovu, nakon čega se oglasila i otkrila šta se desilo. Naime, Ljupka Stević se oglasila i otkrila kako nije uspela da se ukrca na let za Nemačku zbog čega je odlučila da ode u Tiranu odakle je imala drugi let. -… »
Ljupka Stević privedena na Kosovu
Telegraf 01.06.2025
Pevačica Ljupka Stević privedena je na Kosovu, nakon čega se oglasila i otkrila šta se desilo. Ljupka Stević je otkrila kako nije uspela da se ukrca na let za Nemačku zbog čega je odlučila da ode u Tiranu odakle je imala drugi let. - Uveliko sam trebala… »
"Petorica policajaca oko mene, četiri sata su me držali": Ljupka Stević se oglasila nakon privođenja na Kosovu
Telegraf 01.06.2025
Pevačica Ljupka Stević, poznata po skandalima, privedena je na Kosovu. Kako je otkrila, petorica policajaca je privelo, a navodno su je držali u stanici četiri sata. - Postoji jedan granični prelaz gde stoji naša policija, i propuštaju građane, ali… »
Pevačica Ljupka Stević privedena na Kosovu
Blic 01.06.2025
Pevačica Ljupka Stević privedena je na Kosovu, nakon čega se oglasila i otkrila šta se desilo. Naime, Ljupka Stević se oglasila i otkrila kako nije uspela da se ukrca na let za Nemačku zbog čega je odlučila da ode u Tiranu odakle je imala drugi let. -… »
Vesti dana »
Vučić na Petrovačkoj cesti: Obaveza da stradali nikada ne budu zaboravljeni
Dnevnik pre 2 satajoš 31 povezana
Dan na izmaku, a temperatura ne pada - u Kikindi i na Paliću u 17 časova 38 stepeni
Insajder pre 3 satajoš 53 povezane
Rasim Ljajić više nije predsednik Socijaldemokratske partije Srbije, zamenio ga reditelj Jug Radivojević
Morava info pre 46 minutajoš 27 povezanih
Tramp odložio napade na Iran, Teheran negira dogovor, nove žrtve u Gaze
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 47 povezanih