Повезане вести
Огласила се љупка Стевић након хапшења на Косову Открила разлог и све детаље: Пријатељи из Албаније су ми се извињавали
Курир 01.06.2025
Љупка Стевић је у фокусу јавности од јутрос када је била приведена на Косову и Метохији. Певачица је требало да има лет из Албаније, али како је признала доживела је непријатно искуство. Она је говорила о ситуацији која јој се… »
"Држали су ме 4 сата, нису хтели да ме пусте" Љупка Стевић приведена на Косову, открила кроз шта је прошла: "Терали су ме…
Ало 01.06.2025
Открила је шта се десило по привођењу. Љупка Стевић је у фокусу јавности од јутрос када је била приведена на Косову и Метохији. Певачица је требало да има лет из Албаније, али како је признала доживела је непријатно искуство… »
Огласила се Љупка и открила разлог привођења на Косову "Пријатељи из Албаније су ми се извињавали"
Телеграф 01.06.2025
Љупка Стевић је у фокусу јавности од јутрос када је била приведена на Косову и Метохији. Певачица је требало да има лет из Албаније, али како је признала доживела је непријатно искуство. Певачица је говорила о ситуацији која јој… »
Сатима су ме држали и терали да се покајем: Српка певачица истраумирана, кренула на наступ па доживела праву драму
Свет & Скандал 01.06.2025
Певачица Љупка Стевић доживела је праву драму након чега је одлучила да се обрати својим пратиоцима на Инстаграму. Наиме, певачица је приведена на Косову и неколико сати је провела у станици на исптивању. Љупка је тренало за… »
Љупка Стевић приведена на Косову: Судили су ми као да сам криминалац, петорица око мене - Четири сата су ме држали!
Вечерње новости 01.06.2025
ЉУПКА Стевић приведена је на Косову и Метохији, након чега се огласила и открила шта се десило. Фото: Инстаграм Певачица наиме није успела да се укрца на лет за Швајцарску, а како је журила на заказани наступ у одлучила је да… »
Љупка Стевић приведена на Косову: Петорица полицајаца је окружило, као криминалца
Курир 01.06.2025
Певачица Љупка Стевић приведена је на Косову, након чега се огласила и открила шта се десило. Наиме, Љупка Стевић се огласила и открила како није успела да се укрца на лет за Немачку због чега је одлучила да оде у Тирану одакле… »
Наша певачица приведена на Косову: Држали је заточену 4 сата, откривени сви детаљи
Мондо 01.06.2025
Љупка се огласила и открила како је дошло до привођења, а додала је и да је било суђење. Певачица Љупка Стевић доживела је непријатност на Косову, где је, како је навела, била приведена. Након тога се огласила и објаснила шта… »
"Петорица полицајаца око мене, четири сата су ме држали": Љупка Стевић се огласила након привођења на Косову
Телеграф 01.06.2025
Певачица Љупка Стевић, позната по скандалима, приведена је на Косову. Како је открила, петорица полицајаца је привело, а наводно су је држали у станици четири сата. - Постоји један гранични прелаз где стоји наша полиција, и… »
Љупка Стевић приведена на Косову
Телеграф 01.06.2025
Певачица Љупка Стевић приведена је на Косову, након чега се огласила и открила шта се десило. Љупка Стевић је открила како није успела да се укрца на лет за Немачку због чега је одлучила да оде у Тирану одакле је имала други… »
Певачица Љупка Стевић приведена на Косову
Блиц 01.06.2025
Певачица Љупка Стевић приведена је на Косову, након чега се огласила и открила шта се десило. Наиме, Љупка Стевић се огласила и открила како није успела да се укрца на лет за Немачку због чега је одлучила да оде у Тирану одакле… »
Вести дана »
Нетањаху: Израел ће поново отворити прелаз Рафа када Хамас преда тела још 3 таоца
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
У Бугарској и још четири земље ухапшено 35 илегалних трговаца старинама вредности 100 милиона евра
Бета пре 4 сатијош 1 повезана
Генерални директор Београдских електрана: Спремни смо на сваку ситуацију, имамо довољно мазута
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
Студенти Државног универзитета у Новом Пазару: Доста је било страха, изађите на улице
Данас пре 4 сатијош 1 повезана