Povezane vesti

Oglasila se ljupka Stević nakon hapšenja na Kosovu Otkrila razlog i sve detalje: Prijatelji iz Albanije su mi se izvinjavali

Oglasila se ljupka Stević nakon hapšenja na Kosovu Otkrila razlog i sve detalje: Prijatelji iz Albanije su mi se izvinjavali

Kurir pre 2 dana
Ljupka Stević je u fokusu javnosti od jutros kada je bila privedena na Kosovu i Metohiji. Pevačica je trebalo da ima let iz Albanije, ali kako je priznala doživela je neprijatno iskustvo. Ona je govorila o situaciji koja joj se desila na Kosovu, i… »
"Držali su me 4 sata, nisu hteli da me puste" Ljupka Stević privedena na Kosovu, otkrila kroz šta je prošla: "Terali su me…

"Držali su me 4 sata, nisu hteli da me puste" Ljupka Stević privedena na Kosovu, otkrila kroz šta je prošla: "Terali su me…

Alo pre 2 dana
Otkrila je šta se desilo po privođenju. Ljupka Stević je u fokusu javnosti od jutros kada je bila privedena na Kosovu i Metohiji. Pevačica je trebalo da ima let iz Albanije, ali kako je priznala doživela je neprijatno iskustvo. Uprkos tome, govorila… »
Oglasila se Ljupka i otkrila razlog privođenja na Kosovu "Prijatelji iz Albanije su mi se izvinjavali"

Oglasila se Ljupka i otkrila razlog privođenja na Kosovu "Prijatelji iz Albanije su mi se izvinjavali"

Telegraf pre 2 dana
Ljupka Stević je u fokusu javnosti od jutros kada je bila privedena na Kosovu i Metohiji. Pevačica je trebalo da ima let iz Albanije, ali kako je priznala doživela je neprijatno iskustvo. Pevačica je govorila o situaciji koja joj se desila na Kosovu… »
Satima su me držali i terali da se pokajem: Srpka pevačica istraumirana, krenula na nastup pa doživela pravu dramu

Satima su me držali i terali da se pokajem: Srpka pevačica istraumirana, krenula na nastup pa doživela pravu dramu

Svet & Skandal pre 3 dana
Pevačica Ljupka Stević doživela je pravu dramu nakon čega je odlučila da se obrati svojim pratiocima na Instagramu. Naime, pevačica je privedena na Kosovu i nekoliko sati je provela u stanici na isptivanju. Ljupka je trenalo za Nemačku na nastup… »
Ljupka Stević privedena na Kosovu: Sudili su mi kao da sam kriminalac, petorica oko mene - Četiri sata su me držali!

Ljupka Stević privedena na Kosovu: Sudili su mi kao da sam kriminalac, petorica oko mene - Četiri sata su me držali!

Večernje novosti pre 3 dana
LjUPKA Stević privedena je na Kosovu i Metohiji, nakon čega se oglasila i otkrila šta se desilo. Foto: Instagram Pevačica naime nije uspela da se ukrca na let za Švajcarsku, a kako je žurila na zakazani nastup u odlučila je da ode u Tiranu i uhvati… »
Ljupka Stević privedena na Kosovu: Petorica policajaca je okružilo, kao kriminalca

Ljupka Stević privedena na Kosovu: Petorica policajaca je okružilo, kao kriminalca

Kurir pre 3 dana
Pevačica Ljupka Stević privedena je na Kosovu, nakon čega se oglasila i otkrila šta se desilo. Naime, Ljupka Stević se oglasila i otkrila kako nije uspela da se ukrca na let za Nemačku zbog čega je odlučila da ode u Tiranu odakle je imala drugi… »
Naša pevačica privedena na Kosovu: Držali je zatočenu 4 sata, otkriveni svi detalji

Naša pevačica privedena na Kosovu: Držali je zatočenu 4 sata, otkriveni svi detalji

Mondo pre 3 dana
Ljupka se oglasila i otkrila kako je došlo do privođenja, a dodala je i da je bilo suđenje. Pevačica Ljupka Stević doživela je neprijatnost na Kosovu, gde je, kako je navela, bila privedena. Nakon toga se oglasila i objasnila šta se zapravo… »
Ljupka Stević privedena na Kosovu

Ljupka Stević privedena na Kosovu

Telegraf pre 3 dana
Pevačica Ljupka Stević privedena je na Kosovu, nakon čega se oglasila i otkrila šta se desilo. Ljupka Stević je otkrila kako nije uspela da se ukrca na let za Nemačku zbog čega je odlučila da ode u Tiranu odakle je imala drugi let. - Uveliko sam… »
"Petorica policajaca oko mene, četiri sata su me držali": Ljupka Stević se oglasila nakon privođenja na Kosovu

"Petorica policajaca oko mene, četiri sata su me držali": Ljupka Stević se oglasila nakon privođenja na Kosovu

Telegraf pre 3 dana
Pevačica Ljupka Stević, poznata po skandalima, privedena je na Kosovu. Kako je otkrila, petorica policajaca je privelo, a navodno su je držali u stanici četiri sata. - Postoji jedan granični prelaz gde stoji naša policija, i propuštaju građane… »
Pevačica Ljupka Stević privedena na Kosovu

Pevačica Ljupka Stević privedena na Kosovu

Blic pre 3 dana
Pevačica Ljupka Stević privedena je na Kosovu, nakon čega se oglasila i otkrila šta se desilo. Naime, Ljupka Stević se oglasila i otkrila kako nije uspela da se ukrca na let za Nemačku zbog čega je odlučila da ode u Tiranu odakle je imala drugi… »

Vesti dana »