Povezane vesti
Dragoje čitav radni vek odvajao od plate i davao novčane nagrade kako bi pomogao drugima: Njegova akcija za Suada pokrenula…
IndeksOnline pre 3 dana
Priboj – Za Suada Trbovića Sula iz Priboja koji se iako teško bolestan, odrekao transplatacije jetre u korist duplo mlađeg pacijenta čula je čitava Srbija. On možda ima potpuno uništenu jetru, ali zato mu je srce veliko kao kuća. Živi sam od… »
"Da imam puno para, ne bih ni znao šta ću sa njima": Inspektor Dragoje ceo radni vek odvajao od plate i pomagao svakom kome…
Blic pre 3 dana
Za Suada Trbovića Sula iz Priboja koji se iako teško bolestan, odrekao transplantacije jetre u korist duplo mlađeg pacijenta čula je čitava Srbija. On možda ima potpuno uništenu jetru, ali zato mu je srce veliko kao kuća. Živi sam od socijalne… »
Veliko srce Pribojca! Dragoje skuplja pomoć za Suada koji se odrekao transplantacije u korist drugog pacijenta
Telegraf pre 3 dana
Za Suada Trbovića Sula iz Priboja koji se, iako teško bolestan, odrekao transplatacije jetre u korist duplo mlađeg pacijenta čula je čitava Srbija. On možda ima potpuno uništenu jetru, ali zato mu je srce veliko kao kuća. Živi sam od socijalne… »
Vesti dana »

Opozicione stranke o „Jadru“: EU podržava propali projekat koji se u Srbiji neće desiti, većina građana je protiv iskopavanja
Danas pre 20 minutajoš 43 povezane

Brnabić: Nije tačno da je Srbija evropska kolonija za rudarenje
N1 Info pre 29 minutajoš 15 povezanih

Nenadić (TS): Dve trećine trenutnih radova na lokalnim putevima obavljaju se u Zaječaru i Kosjeriću
Beta pre 3 satajoš 14 povezanih

Uhapšen napadač iz Futoga: Gađao okupljene kesama napunjenim farbom
Pravda pre 4 satijoš 17 povezanih