Povezane vesti

Dragoje čitav radni vek odvajao od plate i davao novčane nagrade kako bi pomogao drugima: Njegova akcija za Suada pokrenula…

Dragoje čitav radni vek odvajao od plate i davao novčane nagrade kako bi pomogao drugima: Njegova akcija za Suada pokrenula…

IndeksOnline pre 3 dana
Priboj – Za Suada Trbovića Sula iz Priboja koji se iako teško bolestan, odrekao transplatacije jetre u korist duplo mlađeg pacijenta čula je čitava Srbija. On možda ima potpuno uništenu jetru, ali zato mu je srce veliko kao kuća. Živi sam od… »
"Da imam puno para, ne bih ni znao šta ću sa njima": Inspektor Dragoje ceo radni vek odvajao od plate i pomagao svakom kome…

"Da imam puno para, ne bih ni znao šta ću sa njima": Inspektor Dragoje ceo radni vek odvajao od plate i pomagao svakom kome…

Blic pre 3 dana
Za Suada Trbovića Sula iz Priboja koji se iako teško bolestan, odrekao transplantacije jetre u korist duplo mlađeg pacijenta čula je čitava Srbija. On možda ima potpuno uništenu jetru, ali zato mu je srce veliko kao kuća. Živi sam od socijalne… »
Veliko srce Pribojca! Dragoje skuplja pomoć za Suada koji se odrekao transplantacije u korist drugog pacijenta

Veliko srce Pribojca! Dragoje skuplja pomoć za Suada koji se odrekao transplantacije u korist drugog pacijenta

Telegraf pre 3 dana
Za Suada Trbovića Sula iz Priboja koji se, iako teško bolestan, odrekao transplatacije jetre u korist duplo mlađeg pacijenta čula je čitava Srbija. On možda ima potpuno uništenu jetru, ali zato mu je srce veliko kao kuća. Živi sam od socijalne… »

Vesti dana »