Povezane vesti
Dragoje čitav radni vek odvajao od plate i davao novčane nagrade kako bi pomogao drugima: Njegova akcija za Suada pokrenula…
IndeksOnline 01.06.2025
Priboj – Za Suada Trbovića Sula iz Priboja koji se iako teško bolestan, odrekao transplatacije jetre u korist duplo mlađeg pacijenta čula je čitava Srbija. On možda ima potpuno uništenu jetru, ali zato mu je srce veliko kao kuća. Živi sam od socijalne… »
"Da imam puno para, ne bih ni znao šta ću sa njima": Inspektor Dragoje ceo radni vek odvajao od plate i pomagao svakom kome je…
Blic 01.06.2025
Za Suada Trbovića Sula iz Priboja koji se iako teško bolestan, odrekao transplantacije jetre u korist duplo mlađeg pacijenta čula je čitava Srbija. On možda ima potpuno uništenu jetru, ali zato mu je srce veliko kao kuća. Živi sam od socijalne pomoći… »
Veliko srce Pribojca! Dragoje skuplja pomoć za Suada koji se odrekao transplantacije u korist drugog pacijenta
Telegraf 01.06.2025
Za Suada Trbovića Sula iz Priboja koji se, iako teško bolestan, odrekao transplatacije jetre u korist duplo mlađeg pacijenta čula je čitava Srbija. On možda ima potpuno uništenu jetru, ali zato mu je srce veliko kao kuća. Živi sam od socijalne pomoći… »
Vesti dana »

Informer tvrdi da je Vesić u teškom stanju i da se lekari bore za njegov život
Beta pre 1 satjoš 69 povezanih

"To su slike koje nikada ne blede": Potresna sećanja Srba prognanih u Oluji (Foto)
Mondo pre 2 satajoš 37 povezanih

Stiže nevreme: RHMZ upozorava na vremenske nepogode danas i sutra, na snazi narandžasti meteo-alarm
NIN pre 3 satajoš 42 povezane

Drugi trofej Nikole grbića sa poljskom u Ligi nacija: U finalu nadigrana Italija
Dnevnik pre 17 minutajoš 31 povezana