Povezane vesti
Međedović otkrio šta mu se dogodilo: "Izgleda da me je..."
Dnevnik 01.06.2025
Hamad Međedović se u izjavi za srpske medije osvrnuo na dešavanja u trećem kolu Rolan Garosa, piše B92. Međedović je morao da najbolje Grend slem učešće u karijeri okonča na neslavan način, pošto je meč trećeg kola Danijelu Altmajeru sve samo ne predao… »
Međedović otkrio šta mu se desilo protiv Altmajera
Sport klub 01.06.2025
Napravio je uspeh karijere, možda je Hamad Međedović mogao i korak više, ali i to je dragoceno iskustvo koje treba nakupiti. Posle pobeda nad Majhšakom i Huanom Manuelom Serundolom, rival je bio Danijel Altmajer. Pobedio ga je nedavno u Marseju, nade su… »
Međedović otkrio detalje drame i problema koje je doživeo na terenu: „Izgubio sam 90 odsto snage“
Nova 01.06.2025
Hamad Međedović nije uspeo da se plasira u osminu finala Rolan Garosa i napravi rezultat karijere. Nepremostiva prepreka bio je Danijel Altmajer koji je bio bolji sa 3:1 u setovima, a srpski as je tokom meča imao i zdravstvenih problema. Međedović je… »
Srpski teniser prošao kroz pakao tokom meča na rolan garosu: Lavovski je reagovao! Mnogi bi se predali, ali ne i on
Kurir 01.06.2025
Specijalni izveštač iz Pariza: Vuk Brajović Prvo je Novakov fizioterapeut Miljan Amanović morao urgentno da se podvrgne uspešnoj operaciji sinusa, zbog čega verovatno više neće biti u aktivnoj ulozi na ovom turniru, a zatim je Hamad Međedović u meču… »
Međedović otkrio šta mu se desilo: "Izgleda da me je..."
B92 01.06.2025
Hamad Međedović se u izjavi za srpske medije osvrnuo na dešavanja u trećem kolu Rolan Garosa. Međedović je morao da najbolje Grend slem učešće u karijeri okonča na neslavan način, pošto je meč trećeg kola Danijelu Altmajeru sve samo ne predao posle… »
"Izgleda da me sunce udarilo, izgubio sam 90 odsto snage...": Hamad Međedović objasnio šta se desilo na RG
Telegraf 01.06.2025
Iako su se mnogi posle dvije pobede od po 3:0 ponadali da može istu stvar da učini i u trećem kolu Rolan Garosa, Hamad Međedović je nedugo posle početka meča totalno izgubio snagu protiv Danijela Altmajera i praktično ga propustio u osminu finala. Sada… »
Vesti dana »

Kragujevac: Vremenska prognoza za narednu sedmicu (od 6. do 12. oktobra)
Pressek pre 39 minutajoš 18 povezanih

Ruski masovni vazdušni udari na Ukrajinu - eksplozije u Kijevu, Zaporožju i Lavovu; Poljska podigla borbene avione
RTS pre 14 minutajoš 14 povezanih

Danas se navršava 25 godina od Petooktobarskih promena, sutra se obeležava tribinom
Danas pre 39 minutajoš 10 povezanih

Gober krenuo da folira, pa napao Jokića: Frka na meču Denvera, svi se zaledili kad je Nikola krenuo
Mondo pre 14 minutajoš 14 povezanih