Povezane vesti
(Video) "gubitak mame, to je stvarno težak, težak period": Senida priznaje da bi sve ponovila u životu osim jednog momenta
Blic 01.06.2025
Jedna od trenutno najuspešnijih pevačica na Balkanu je Senida Hajdarpašić poznatija kao Senidah koja je ekipu emisije "Metar moga sela" ugostila u rodnom gradu, glavnom gradu Slovenije, Ljubljani. Njenu priču, doživljaje iz detinjstva, ali i bolne… »
"Pitala me je mama da li smo lezbijke" Senidah o detinjstvu i tinejdžerskom dobu, pa šokirala priznanjem: Hoću da se udam!
Kurir 01.06.2025
Senida Hajdarpašić otvoreno je pričala o raznim segmentima iz svog života. Senidah se prisetila detinjstva, odrastanja, ali i tinejdžerskih dana. - Sestra i mama su bile jedno leto, ja nisam išla u Crnu Goru, ostala sam sama kod kuće i onda sam se… »
(Video) "želim da se udam": Senidah se prisetila i prve ljubavi: "Pisali smo pisma, onda ja kao više neću da se javim..."
Blic 01.06.2025
Pevačica Senida Hajdarpašić ugostila je ekipu emisije "Metar moga sela "u rodnoj Ljubljani i otvoreno pričala o raznim segmentima iz svog života što možete gledati u nedelju u 13.30 sati samo na Blic televiziji. Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah… »
(Video) "mama me je pitala: 'je l’ ste vas dve lezbijke'" Senida otkrila da je u jednom periodu bila veoma stidljiva: "Nikada…
Blic 01.06.2025
Pevačica Senida Hajdarpašić, ugostila je ekipu emisije "Metar moga sela" u Ljubljani u gradu u kom je odrasla i u kom je provela kako sve one lepe trenutke kao mala tako i tinejdžerski period, za koji kaže da je bio "najluđi". Senida Hajdarpašić u… »
Vesti dana »
"Srpski sam uradio bolje nego matematiku" učenici u Štrpcu posle drugog dana male mature i testa iz matematike (foto/video)
Kurir pre 20 minutajoš 57 povezanih
Tramp kaže da će SAD uskoro ponovo moći da Rusiji uvedu sankcije na naftu
N1 Info pre 35 minutajoš 41 povezana
Vučić na ručku koji je u čast delegacije Srbije priredio predsednik Vlade Gruzije
Euronews pre 1 satjoš 27 povezanih
(Foto) Zelenski stigao na samit G7, svi gledaju u njega u neverici: Ukrajinski predsednik iznenadio izgledom
Blic pre 1 satjoš 52 povezane