Povezane vesti

(Video) "gubitak mame, to je stvarno težak, težak period": Senida priznaje da bi sve ponovila u životu osim jednog momenta

(Video) "gubitak mame, to je stvarno težak, težak period": Senida priznaje da bi sve ponovila u životu osim jednog momenta

Blic pre 3 dana
Jedna od trenutno najuspešnijih pevačica na Balkanu je Senida Hajdarpašić poznatija kao Senidah koja je ekipu emisije "Metar moga sela" ugostila u rodnom gradu, glavnom gradu Slovenije, Ljubljani. Njenu priču, doživljaje iz detinjstva, ali i bolne… »
"Pitala me je mama da li smo lezbijke" Senidah o detinjstvu i tinejdžerskom dobu, pa šokirala priznanjem: Hoću da se udam!

"Pitala me je mama da li smo lezbijke" Senidah o detinjstvu i tinejdžerskom dobu, pa šokirala priznanjem: Hoću da se udam!

Kurir pre 3 dana
Senida Hajdarpašić otvoreno je pričala o raznim segmentima iz svog života. Senidah se prisetila detinjstva, odrastanja, ali i tinejdžerskih dana. - Sestra i mama su bile jedno leto, ja nisam išla u Crnu Goru, ostala sam sama kod kuće i onda sam se… »
(Video) "želim da se udam": Senidah se prisetila i prve ljubavi: "Pisali smo pisma, onda ja kao više neću da se javim..."

(Video) "želim da se udam": Senidah se prisetila i prve ljubavi: "Pisali smo pisma, onda ja kao više neću da se javim..."

Blic pre 3 dana
Pevačica Senida Hajdarpašić ugostila je ekipu emisije "Metar moga sela "u rodnoj Ljubljani i otvoreno pričala o raznim segmentima iz svog života što možete gledati u nedelju u 13.30 sati samo na Blic televiziji. Senida Hajdarpašić, poznatija kao… »
(Video) "mama me je pitala: 'je l’ ste vas dve lezbijke'" Senida otkrila da je u jednom periodu bila veoma stidljiva: "Nikada…

(Video) "mama me je pitala: 'je l’ ste vas dve lezbijke'" Senida otkrila da je u jednom periodu bila veoma stidljiva: "Nikada…

Blic pre 3 dana
Pevačica Senida Hajdarpašić, ugostila je ekipu emisije "Metar moga sela" u Ljubljani u gradu u kom je odrasla i u kom je provela kako sve one lepe trenutke kao mala tako i tinejdžerski period, za koji kaže da je bio "najluđi". Senida Hajdarpašić u… »

Vesti dana »