Povezane vesti
Idf: Ubijen komandat Hamasa koji je predvodio najsmrtonosniji napad na izraelske trupe
IndeksOnline 01.06.2025
Komandant Hamasa Halil Abed al-Naser Mohamad Hatib koji je predvodio najsmrtonosniji napad na izraelske trupe u Pojasu Gaze ubijen je u napadu dronom tokom vikenda, saopštavaju izraelska vojska i unutrašnja bezbednosna služba Šin Bet. Izraelske… »
Ubijen komandat Hamasa, poznat po strahovitom napadu
B92 01.06.2025
Komandant Hamasa Halil Abed al-Naser Mohamad Hatib koji je predvodio najsmrtonosniji napad na izraelske trupe u Pojasu Gaze ubijen je u napadu dronom tokom vikenda, saopštavaju izraelska vojska i unutrašnja bezbednosna služba Šin Bet. Izraelske… »
Ubijen komandant Hamasa Predvodio je najsmrtonosniji napad na izraelske trupe
Alo 01.06.2025
Komandant Hamasa Halil Abed al Naser Mohamad Hatib koji je predvodio najsmrtonosniji napad na izraelske trupe u Pojasu Gaze ubijen je u napadu dronom tokom vikenda, saopštavaju izraelska vojska i unutrašnja bezbednosna služba Šin Bet. Izraelske… »
IDF: ubijen komandat Hamasa koji je predvodio najsmrtonosniji napad na izraelske trupe
Politika 01.06.2025
TEL AVIV – Komandant Hamasa Halil Abed al-Naser Mohamad Hatib koji je predvodio najsmrtonosniji napad na izraelske trupe u Pojasu Gaze ubijen je u napadu dronom tokom vikenda, saopštavaju izraelska vojska i unutrašnja bezbednosna služba Šin Bet… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 1 minutjoš 59 povezanih

Direktor Beogradskih elektrana: Grejanje od oktobra skuplje za nešto više od šest odsto
Politika pre 57 minutajoš 20 povezanih

Nato pokreće operaciju „Istočni čuvar“ nakon napada dronova na Poljsku
Pravda pre 37 minutajoš 29 povezanih