Povezane vesti
Povratak dua iz snova: Tvorac serije "True detective" kaže da ima novu priču za Mekonahija i Harelsona: "Mislim da su otvoreni…
Blic 01.06.2025
Ljubitelji prve sezone kultne serije True Detective mogli bi biti u nekim sjajnim vestima. Naime, Nik Picolato, tvorac kriminalističke serije, nedavno je gostovao na podkastu Nothing Left Unsaid i otkrio da ima ideju za novu priču koja bi ponovo… »
Za fanove prve sezone True Detective: Metju Mekonahi i Vudi Harelson zainteresovani za povratak kultnoj seriji
Danas 01.06.2025
Obožavaoce prve sezone kultne serije Pravi detektiv (True Detective) mogla bi da dočeka odlična vest. Naime, Nik Picolato, tvorac kriminalističke serije, nedavno je gostovao u podkastu Nothing Left Unsaid i otkrio da ima ideju za novu priču koja bi… »
Vesti dana »

"Idi pogledaj moje klipove na Jutjubu, pa se onda javi": Janis Adetokumbo javno spustio Šenguna posle prozivke
Mondo pre 17 minutajoš 48 povezanih

RHMZ izdao hitna upozorenja za intenzivne pljuskove, grad i olujni vetar širom Srbije, uključujući Beograd i okolinu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 64 povezane

Protest poljoprivrednika u ponedeljak u Novom Sadu, potom i drugde jer im država ne pomaže
Radio sto plus pre 18 minutajoš 16 povezanih

"Trovanje sopstvenih građana": Studenti PMF-a objavili da je policija u Novom Sadu koristila opasan gas CN
N1 Info pre 13 minutajoš 10 povezanih

Milojević iznenadio: "Najlepši dan u Zvezdi mi je debi Milosavljevića za Bornmut"
B92 pre 1 satjoš 28 povezanih