Povezane vesti
Komandant Kopnenih snaga Ukrajine podneo ostavku: Otišao zbog udara "Iskandera" na poligon pun vojnika (video, foto)
Kurir 01.06.2025
Komandant Kopnenih jedinica Oružanih snaga Ukrajine, general-major Mihail Drapatij, podneo je ostavku. On se oglasio na svom nalogu na Fejsbuku. -Odlučio sam da podnesem ostavku na mesto komandanta Kopnenih snaga Oružanih snaga Ukrajine, napisao je… »
Komandant Kopnenih snaga Ukrajine podneo ostavku! Presudio mu udar Iskandera na poligon pun vojnika (video)
Pravda 01.06.2025
Komandant Kopnenih jedinica Oružanih snaga Ukrajine, general-major Mihail Drapatij, podneo je ostavku, izveštavaju RIA Novosti. On se oglasio na svom nalogu na Fejsbuku. -Odlučio sam da podnesem ostavku na mesto komandanta Kopnenih snaga Oružanih snaga… »
Komandant Kopnenih snaga Ukrajine podneo ostavku! Presudio mu udar Iskandera na poligon pun vojnika (video)
Večernje novosti 01.06.2025
KOMANDANT Kopnenih jedinica Oružanih snaga Ukrajine, general-major Mihail Drapatij, podneo je ostavku, izveštavaju RIA Novosti. Foto: Profimedia On se oglasio na svom nalogu na Fejsbuku. -Odlučio sam da podnesem ostavku na mesto komandanta Kopnenih snaga… »
Ostavka u vrhu Oružanih snaga Ukrajine
Vesti online 01.06.2025
Mihailo Drapatij, komandant Kopnenih snaga Oružanih snaga Ukrajine, podneo je ostavku. “Odlučio sam da podnesem ostavku na mesto komandanta Kopnenih snaga Oružanih snaga Ukrajine. Ovo je svestan korak diktiran mojim ličnim osećajem odgovornosti za… »
Komandant ukrajinskih kopnenih snaga podneo ostavku
Radio 021 01.06.2025
Komandant ukrajinskih kopnenih snaga Mihailo Drapati izjavio je da podnosi ostavku jer se oseća odgovornim za smrt najmanje 12 ukrajinskih vojnika, u ruskom napadu na vojni poligon. "Odlučio sam da podnesem ostavku na mesto komandanta kopnenih snaga… »
Komandant ukrajinskih kopnenih snaga podneo ostavku zbog ruskog napada na centar za obuku vojnika
N1 Info 01.06.2025
Komandant ukrajinskih kopnenih snaga Mihailo Drapati izjavio je danas da podnosi ostavku jer se oseća odgovornim za smrt najmanje 12 ukrajinskih vojnika, u ruskom napadu na vojni poligon. "Odlučio sam da podnesem ostavku na mesto komandanta kopnenih… »
Komandant ukrajinskih kopnenih snaga podneo ostavku
NIN 01.06.2025
Komandant ukrajinskih kopnenih snaga Mihailo Drapati izjavio je danas da podnosi ostavku jer se oseća odgovornim za smrt najmanje 12 ukrajinskih vojnika, u ruskom napadu na vojni poligon. "Odlučio sam da podnesem ostavku na mesto komandanta kopnenih… »
Komandant ukrajinskih kopnenih snaga podneo ostavku zbog ruskog napada na centar za obuku vojnika
Novi magazin 01.06.2025
Komandant Kopnenih snaga Ukrajine general Mihailo Drapatij podneo ostavku
RTV 01.06.2025
KIJEV - Komandant Kopnenih jedinica Oružanih snaga Ukrajine, general-major Mihailo Drapatij, odlučio je da podnese ostavku nakon ruskog raketnog napada na centar za obuku Kopnene vojske u kojem je poginulo najmanje 12 osoba. "Ovo je svestan korak… »
Komandant Kopnenih snaga Ukrajine podneo ostavku: General Mihailo Drapatij se povukao nakon ruskog napada na centar za obuku…
Blic 01.06.2025
Komandant Kopnenih jedinica Oružanih snaga Ukrajine, general-major Mihailo Drapatij, odlučio je da podnese ostavku nakon ruskog raketnog napada na centar za obuku Kopnene vojske u kojem je poginulo najmanje 12 osoba. - Ovo je svestan korak, diktiran… »
RTS 01.06.2025
Komandant Kopnenih jedinica Oružanih snaga Ukrajine, general-major Mihailo Drapatij, odlučio je da podnese ostavku nakon ruskog raketnog napada na centar za obuku Kopnene vojske u kojem je poginulo najmanje 12 osoba. Mihailo Drapatij je izjavio da je ovo… »
Ostavka u vrhu vojske Ukrajine
B92 01.06.2025
Mihailo Drapatij, komandant Kopnenih snaga Oružanih snaga Ukrajine, podneo je ostavku. "Odlučio sam da podnesem ostavku na mesto komandanta Kopnenih snaga Oružanih snaga Ukrajine. Ovo je svestan korak diktiran mojim ličnim osećajem odgovornosti za… »
Politika 01.06.2025
KIJEV – Komandant Kopnenih jedinica Oružanih snaga Ukrajine, general-major Mihailo Drapatij, odlučio je da podnese ostavku nakon ruskog raketnog napada na centar za obuku Kopnene vojske u kojem je poginulo najmanje 12 osoba. "Ovo je svestan korak… »
Zelenski zatečen: Komandant Kopnenih snaga Ukrajine podneo ostavku
Večernje novosti 01.06.2025
KOMADANT Kopnenih jedinica Oružanih snaga Ukrajine, general-major Mihailo Drapatij, odlučio je da podnese ostavku nakon ruskog raketnog napada na centar za obuku Kopnene vojske u kojem je poginulo najmanje 12 osoba. Foto: Printskrin/Fejsbuk/Volodimir… »
Komandant Kopnenih snaga Ukrajine podneo ostavku: General objasnio šta je prethodilo odluci
Telegraf 01.06.2025
Komandant Kopnenih jedinica Oružanih snaga Ukrajine, general-major Mihailo Drapatij, odlučio je da podnese ostavku nakon ruskog raketnog napada na centar za obuku Kopnene vojske u kojem je poginulo najmanje 12 osoba. "Ovo je svestan korak, diktiran mojim… »
U ruskom napadu na vojni poligon u Ukrajini ubijeno 12 ukrajinskih vojnika
Al Jazeera 01.06.2025
Od početka ruske invazije u februaru 2022, ruske snage su u više navrata napadale ukrajinsko vojno osoblje, ponekad daleko od prvih linija ratišta. Ubijeno je najmanje 12 vojnika, a više od 60 ih je ranjeno u nedjelju u ruskom raketnom napadu na vojni… »
Prst u oko zelenskom Glavni komandant podneo ostavku, ovo ukrajinskom lideru ne smeju da pokažu (foto)
Alo 01.06.2025
Komandant kopnenih snaga Oružanih snaga Ukrajine, Mihajlo Drapatij, podneo je ostavku, o čemu je obavestio javnost putem društvene mreže Fejsbuk. „Odlučio sam da podnesem ostavku na mesto komandanta Kopnenih snaga Oružanih snaga Ukrajine“, napisao je… »
Vesti dana »

UŽIVO Obeležavanje devet meseci od pada nadstrešnice: U više gradova Srbije komemorativni protesti i performansi, Novosađani u šetnji do Železničke stanice (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Ukinut pritvor: osmorici uhapšenih zbog incidenta ispred Državnog univerziteta u Novom Pazaru: Jedan zadržan, a drugi u kućnom pritvoru
Blic pre 34 minutajoš 1 povezana

Profesor ustavnog prava: Po sili zakona, Dodik od danas nije predsednik Republike Srpske
Danas pre 1 satjoš 3 povezane

„To nije bila tragedija, to je bio zločin“: Novosađani u kampusu obeležavaju devet meseci od pada nadstrešnice
Danas pre 1 satjoš 1 povezana