Повезане вести

Командант Копнених снага Украјине поднео оставку: Отишао због удара "Искандера" на полигон пун војника (видео, фото)

Командант Копнених снага Украјине поднео оставку: Отишао због удара "Искандера" на полигон пун војника (видео, фото)

Курир 01.06.2025
Командант Копнених јединица Оружаних снага Украјине, генерал-мајор Михаил Драпатиј, поднео је оставку. Он се огласио на свом налогу на Фејсбуку. -Одлучио сам да поднесем оставку на место команданта Копнених снага Оружаних снага… »
Командант Копнених снага Украјине поднео оставку! Пресудио му удар Искандера на полигон пун војника (видео)

Командант Копнених снага Украјине поднео оставку! Пресудио му удар Искандера на полигон пун војника (видео)

Правда 01.06.2025
Командант Копнених јединица Оружаних снага Украјине, генерал-мајор Михаил Драпатиј, поднео је оставку, извештавају РИА Новости. Он се огласио на свом налогу на Фејсбуку. -Одлучио сам да поднесем оставку на место команданта… »

Вечерње новости 01.06.2025
КОМАНДАНТ Копнених јединица Оружаних снага Украјине, генерал-мајор Михаил Драпатиј, поднео је оставку, извештавају РИА Новости. Фото: Профимедиа Он се огласио на свом налогу на Фејсбуку. -Одлучио сам да поднесем оставку на место… »
Оставка у врху Оружаних снага Украјине

Оставка у врху Оружаних снага Украјине

Вести онлине 01.06.2025
Михаило Драпатиј, командант Копнених снага Оружаних снага Украјине, поднео је оставку. “Одлучио сам да поднесем оставку на место команданта Копнених снага Оружаних снага Украјине. Ово је свестан корак диктиран мојим личним… »
Командант украјинских копнених снага поднео оставку

Радио 021 01.06.2025
Командант украјинских копнених снага Михаило Драпати изјавио је да подноси оставку јер се осец́а одговорним за смрт најмање 12 украјинских војника, у руском нападу на војни полигон. "Одлучио сам да поднесем оставку на место… »
Командант украјинских копнених снага поднео оставку због руског напада на центар за обуку војника

Командант украјинских копнених снага поднео оставку због руског напада на центар за обуку војника

Н1 Инфо 01.06.2025
Командант украјинских копнених снага Михаило Драпати изјавио је данас да подноси оставку јер се осец́а одговорним за смрт најмање 12 украјинских војника, у руском нападу на војни полигон. "Одлучио сам да поднесем оставку на… »

НИН 01.06.2025
Командант украјинских копнених снага Михаило Драпати изјавио је данас да подноси оставку јер се осец́а одговорним за смрт најмање 12 украјинских војника, у руском нападу на војни полигон. "Одлучио сам да поднесем оставку на… »

Нови магазин 01.06.2025
Командант Копнених снага Украјине генерал Михаило Драпатиј поднео оставку

РТВ 01.06.2025
КИЈЕВ - Командант Копнених јединица Оружаних снага Украјине, генерал-мајор Михаило Драпатиј, одлучио је да поднесе оставку након руског ракетног напада на центар за обуку Копнене војске у којем је погинуло најмање 12 особа. "Ово… »
Командант Копнених снага Украјине поднео оставку: Генерал Михаило Драпатиј се повукао након руског напада на центар за обуку…

Командант Копнених снага Украјине поднео оставку: Генерал Михаило Драпатиј се повукао након руског напада на центар за обуку…

Блиц 01.06.2025
Командант Копнених јединица Оружаних снага Украјине, генерал-мајор Михаило Драпатиј, одлучио је да поднесе оставку након руског ракетног напада на центар за обуку Копнене војске у којем је погинуло најмање 12 особа. - Ово је… »

РТС 01.06.2025
Командант Копнених јединица Оружаних снага Украјине, генерал-мајор Михаило Драпатиј, одлучио је да поднесе оставку након руског ракетног напада на центар за обуку Копнене војске у којем је погинуло најмање 12 особа. Михаило… »
Оставка у врху војске Украјине

Оставка у врху војске Украјине

Б92 01.06.2025
Михаило Драпатиј, командант Копнених снага Оружаних снага Украјине, поднео је оставку. "Одлучио сам да поднесем оставку на место команданта Копнених снага Оружаних снага Украјине. Ово је свестан корак диктиран мојим личним… »

Политика 01.06.2025
КИЈЕВ – Командант Копнених јединица Оружаних снага Украјине, генерал-мајор Михаило Драпатиј, одлучио је да поднесе оставку након руског ракетног напада на центар за обуку Копнене војске у којем је погинуло најмање 12 особа. "Ово… »
Зеленски затечен: Командант Копнених снага Украјине поднео оставку

Зеленски затечен: Командант Копнених снага Украјине поднео оставку

Вечерње новости 01.06.2025
КОМАДАНТ Копнених јединица Оружаних снага Украјине, генерал-мајор Михаило Драпатиј, одлучио је да поднесе оставку након руског ракетног напада на центар за обуку Копнене војске у којем је погинуло најмање 12 особа. Фото… »
Командант Копнених снага Украјине поднео оставку: Генерал објаснио шта је претходило одлуци

Командант Копнених снага Украјине поднео оставку: Генерал објаснио шта је претходило одлуци

Телеграф 01.06.2025
Командант Копнених јединица Оружаних снага Украјине, генерал-мајор Михаило Драпатиј, одлучио је да поднесе оставку након руског ракетног напада на центар за обуку Копнене војске у којем је погинуло најмање 12 особа. "Ово је… »
У руском нападу на војни полигон у Украјини убијено 12 украјинских војника

У руском нападу на војни полигон у Украјини убијено 12 украјинских војника

Ал Јазеера 01.06.2025
Од почетка руске инвазије у фебруару 2022, руске снаге су у више наврата нападале украјинско војно особље, понекад далеко од првих линија ратишта. Убијено је најмање 12 војника, а више од 60 их је рањено у недјељу у руском… »
Прст у око зеленском Главни командант поднео оставку, ово украјинском лидеру не смеју да покажу (фото)

Прст у око зеленском Главни командант поднео оставку, ово украјинском лидеру не смеју да покажу (фото)

Ало 01.06.2025
Командант копнених снага Оружаних снага Украјине, Михајло Драпатиј, поднео је оставку, о чему је обавестио јавност путем друштвене мреже Фејсбук. „Одлучио сам да поднесем оставку на место команданта Копнених снага Оружаних снага… »

Вести дана »