Povezane vesti
Sestra dojila i moje i svoje dete! Anđela se onesvestila 9 dana nakon porođaja, razlog je bio jeziv: "Brisali su krv sa poda"…
Blic pre 3 dana
Mnogo trudnica je tokom porođaja imalo jako neprijatno iskustvo u porodilištu, a o tome je pričala i jedna Anđela koja se porađala u jednoj beogradskoj bolnici, a koju su, nakon porođaja, kako tvrdi, pustili kući bez revizije materice što je… »
Sestra je dojila i moje i svoje dete, mislila sam da ću umreti: Anđela se 9 dana nakon porođaja onesvestila, a razlog je bio…
Kurir pre 3 dana
Mnogo trudnica je tokom porođaja imalo jako neprijatno iskustvo u porodilištu, a o tome je pričala i jedna Anđela koja se porađala u jednoj beogradskoj bolnici, a koju su, nakon porođaja, kako tvrdi pustili kući bez revizije materice što je dovelo… »
Vesti dana »

Narodni pokret Srbije: Da EK povuče odluku o projektu Jadar u Srbiji kao strateškom
Radio sto plus pre 1 satjoš 17 povezanih

Kreni-Promeni: EK podržala propali projekat Jadar koji se neće desiti u Srbiji
Beta pre 1 satjoš 47 povezanih

Uhapšen muškarac optužen za nasilničko ponašanje na koncertu Beogradskog sindikata: Kesama punim farbe gađao posetioce koncerta
Nedeljnik pre 5 satijoš 17 povezanih

Studenti u blokadi večeras ispred Predsedništva: "Napad na jednog od nas je napad na sve nas"
Radio 021 pre 1 satjoš 8 povezanih

Istraživanje TS: Loše stanje stručnosti i transparentnosti u radu javnih preduzeća
Danas pre 4 satijoš 14 povezanih