Povezane vesti
Sestra dojila i moje i svoje dete! Anđela se onesvestila 9 dana nakon porođaja, razlog je bio jeziv: "Brisali su krv sa poda"…
Blic 01.06.2025
Mnogo trudnica je tokom porođaja imalo jako neprijatno iskustvo u porodilištu, a o tome je pričala i jedna Anđela koja se porađala u jednoj beogradskoj bolnici, a koju su, nakon porođaja, kako tvrdi, pustili kući bez revizije materice što je dovelo do… »
Sestra je dojila i moje i svoje dete, mislila sam da ću umreti: Anđela se 9 dana nakon porođaja onesvestila, a razlog je bio…
Kurir 01.06.2025
Mnogo trudnica je tokom porođaja imalo jako neprijatno iskustvo u porodilištu, a o tome je pričala i jedna Anđela koja se porađala u jednoj beogradskoj bolnici, a koju su, nakon porođaja, kako tvrdi pustili kući bez revizije materice što je dovelo do… »
Vesti dana »
Novi dug po starim bilansima: Januarski krediti veći za 15,2 odsto, sa otplatom najviše kasne preduzetnici
Biznis.rs pre 54 minutajoš 27 povezanih
Istekao rok za upis bespravnih objekata: U Pirotu podneto više od 8.000 zahteva, prva rešenja krajem februara
Pirotske vesti pre 2 satajoš 77 povezanih
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1
Beta pre 5 satijoš 8 povezanih
CIK BiH utvrdila: Siniša Karan izabran za predsednika RS, osvojio 224.384, odnosno 50,54 odsto glasova
Euronews pre 14 minutajoš 28 povezanih