Povezane vesti
Sestra dojila i moje i svoje dete! Anđela se onesvestila 9 dana nakon porođaja, razlog je bio jeziv: "Brisali su krv sa poda"…
Blic 01.06.2025
Mnogo trudnica je tokom porođaja imalo jako neprijatno iskustvo u porodilištu, a o tome je pričala i jedna Anđela koja se porađala u jednoj beogradskoj bolnici, a koju su, nakon porođaja, kako tvrdi, pustili kući bez revizije materice što je dovelo do… »
Sestra je dojila i moje i svoje dete, mislila sam da ću umreti: Anđela se 9 dana nakon porođaja onesvestila, a razlog je bio…
Kurir 01.06.2025
Mnogo trudnica je tokom porođaja imalo jako neprijatno iskustvo u porodilištu, a o tome je pričala i jedna Anđela koja se porađala u jednoj beogradskoj bolnici, a koju su, nakon porođaja, kako tvrdi pustili kući bez revizije materice što je dovelo do… »
Vesti dana »

Dragan Đilas: Hapšenja nisu igrokaz, nego posledica rada troje tužilaca
Glas Šumadije pre 3 satajoš 79 povezanih

Masovno trovanje hranom, dvoje dece i dvoje odraslih hospitalizovano
Stav.life pre 5 satijoš 28 povezanih

Hitno saopštenje Partizana: Crno-beli se oglasili zbog puštanja pesme navijača Crvene zvezde u Humskoj
Kurir pre 1 minutjoš 29 povezanih

Grci otkrili plan Novaka Đokovića: "Seli turnir u Atinu, Evroliga je već kontaktirana"
Mondo pre 51 minutajoš 11 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Hitno upozorenje zbog intenzivnih pljuskova, grada i jakog vetra u zapadnim i centralnim krajevima
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 53 povezane