Povezane vesti
"Često se svađamo, ne znam hoće li biti svadbe": Tek što se verila, Tanja Savić iznenadila o odnosu nje i Mukija: "Ja sam…
Blic 01.06.2025
Pevačica Tanja Savić verila se pre nekoliko dana, a onda je i pokazala prsten koji je mnoge očarao. Ekipa Blica srela se sada sa Tanjom na aerodromu, a ona je bila u pratnji verenika Muhameda Mukija Bešića. Iako ju je on požurivao, pevačica je ipak… »
Tanja Savić samo što se verila, a već se ne zna da li će biti svadbe? Iznenadila sve priznanjem o žestokim svađama
Mondo 01.06.2025
Pevačica Tanja Savić nedavno je pokazala verenički prsten, međutim, sada kao da je došlo do obrta u njenoj vezi. Tanja Savić nedavno je zaprošena, a lepe vesti otkrila je kada je pokazala javno predivan dijamanstski prsten. Pevačica ne krije koliko se… »
"Često se svađamo, ne znam hoće li biti svadbe" Tek što se verila Tanja Savić šokirala priznanjem, otkrila istinu o Mukiju…
Kurir 01.06.2025
Pevačica Tanja Savić verila se pre nekoliko dana, a onda je i pokazala prsten koji je mnoge očarao. Ona se danas našla na beogradskom aerodromu, a bila je u pratnji verenika Muhameda Mukija Bešića. Iako ju je on požurivao, pevačica je ipak otkrila neke… »
"Često se svađamo, ne znam hoće li biti svadbe" Tek što se verila, pevačica iznenadila o vezi sa Mukijem
Telegraf 01.06.2025
Pevačica Tanja Savić verila se pre nekoliko dana, a onda je i pokazala prsten koji je mnoge očarao. Pevačica se vratila sa jednog od nastupa u društvu svog verenika Muhameda Mukija Bešića. Iako su bili u žurbi Tanja je stala da porazgovara sa novinarima… »
Vesti dana »

RHMZ izdao novo upozorenje: U nekim mestima temperatura skače na 40 stepeni
Euronews pre 18 minutajoš 21 povezana

Jovanovićima iz Cerovca uručene suprasne nazimice rase Moravka: Počela podela pomoći gazdinstvima oštećenim u požarima
InfoKG pre 1 satjoš 16 povezanih

Tramp: U petak sastanak sa Putinom na Aljasci; Zelenski: Ukrajina neće dati svoju zemlju osvajačima
RTS pre 43 minutajoš 96 povezanih