Повезане вести

"Често се свађамо, не знам хоће ли бити свадбе": Тек што се верила, Тања Савић изненадила о односу ње и Мукија: "Ја сам…

"Често се свађамо, не знам хоће ли бити свадбе": Тек што се верила, Тања Савић изненадила о односу ње и Мукија: "Ја сам…

Блиц 01.06.2025
Певачица Тања Савић верила се пре неколико дана, а онда је и показала прстен који је многе очарао. Екипа Блица срела се сада са Тањом на аеродрому, а она је била у пратњи вереника Мухамеда Мукија Бешића. Иако ју је он… »
Тања Савић само што се верила, а већ се не зна да ли ће бити свадбе? Изненадила све признањем о жестоким свађама

Тања Савић само што се верила, а већ се не зна да ли ће бити свадбе? Изненадила све признањем о жестоким свађама

Мондо 01.06.2025
Певачица Тања Савић недавно је показала веренички прстен, међутим, сада као да је дошло до обрта у њеној вези. Тања Савић недавно је запрошена, а лепе вести открила је када је показала јавно предиван дијаманстски прстен… »
"Често се свађамо, не знам хоће ли бити свадбе" Тек што се верила Тања Савић шокирала признањем, открила истину о Мукију…

"Често се свађамо, не знам хоће ли бити свадбе" Тек што се верила Тања Савић шокирала признањем, открила истину о Мукију…

Курир 01.06.2025
Певачица Тања Савић верила се пре неколико дана, а онда је и показала прстен који је многе очарао. Она се данас нашла на београдском аеродрому, а била је у пратњи вереника Мухамеда Мукија Бешића. Иако ју је он пожуривао… »
"Често се свађамо, не знам хоће ли бити свадбе" Тек што се верила, певачица изненадила о вези са Мукијем

"Често се свађамо, не знам хоће ли бити свадбе" Тек што се верила, певачица изненадила о вези са Мукијем

Телеграф 01.06.2025
Певачица Тања Савић верила се пре неколико дана, а онда је и показала прстен који је многе очарао. Певачица се вратила са једног од наступа у друштву свог вереника Мухамеда Мукија Бешића. Иако су били у журби Тања је стала да… »

Вести дана »