Povezane vesti

Dodik Putinu uputio saučešće povodom napada u Brjanskoj i Kurskoj oblasti

Politika 01.06.2025
BANjALUKA – Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je danas ruskom predsedniku Vladimiru Putinu telegram saučešća povodom gubitka života u napadima u Brjanskoj i Kurskoj oblasti u Rusiji. ''Sa neizmernom tugom i iskrenim žaljenjem primio sam… »
Dodik uputio telegram saučešća Putinu: Duboko saosećamo sa porodicama stradalih i sa celim narodom Ruske Federacije

Dodik uputio telegram saučešća Putinu: Duboko saosećamo sa porodicama stradalih i sa celim narodom Ruske Federacije

Pravda 01.06.2025
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je telegram saučešća predsjedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu povodom napada u Brjanskoj i Kurskoj oblasti. - Sa neizmjernom tugom i iskrenim žaljenjem primio sam vijest o tragičnom gubitku života u… »

Sputnik 01.06.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je danas ruskom predsedniku Vladimiru Putinu telegram saučešća povodom gubitka života u napadima u Brjanskoj i Kurskoj oblasti u Rusiji. "Sa neizmernom tugom i iskrenim žaljenjem primio sam vest o… »

Blic 01.06.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je danas ruskom predsedniku Vladimiru Putinu telegram saučešća povodom gubitka života u napadima u Brjanskoj i Kurskoj oblasti u Rusiji. - Sa neizmernom tugom i iskrenim žaljenjem primio sam vest o… »
Dodik uputio Putinu saučešće povodom napada u Brjanskoj i Kurskoj oblasti

Dodik uputio Putinu saučešće povodom napada u Brjanskoj i Kurskoj oblasti

Euronews 01.06.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je danas ruskom predsedniku Vladimiru Putinu telegram saučešća povodom gubitka života u napadima u Brjanskoj i Kurskoj oblasti u Rusiji. ''Sa neizmernom tugom i iskrenim žaljenjem primio sam vest o… »

RTV 01.06.2025
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je danas ruskom predsedniku Vladimiru Putinu telegram saučešća povodom gubitka života u napadima u Brjanskoj i Kurskoj oblasti u Rusiji. ' 'Sa neizmernom tugom i iskrenim žaljenjem primio sam… »

N1 Info 01.06.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je danas ruskom predsedniku Vladimiru Putinu telegram saučešća povodom gubitka života u napadima u Brjanskoj i Kurskoj oblasti u Rusiji. "Sa neizmernom tugom i iskrenim žaljenjem primio sam vest o… »
Vulin uputio saučešće Putinu zbog napada u Brjanskoj i Kurskoj oblasti: Delim vašu tugu i bes zbog napada na ruske civile koji…

Vulin uputio saučešće Putinu zbog napada u Brjanskoj i Kurskoj oblasti: Delim vašu tugu i bes zbog napada na ruske civile koji…

Kurir 01.06.2025
Povodom napada u Brjanskoj i Kurskoj oblasti Aleksandar Vulin je uputio telegrame saučešća predsedniku Ruske Federacije, državnom rukovodstvu i građanima Rusije. - Predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Vladimiroviču Putinu, državnom rukovodstvu i svim… »

Vesti dana »