Povezane vesti
"Teško je bolestan, mislim da mi bog vraća" Jovana Jeremić slomljena zbog oca, na ivici suza otkrila potresne detalje
Alo 01.06.2025
Jeremićeva je priznala da se trudi da ćerku Leu ne opterećuje svojim bolom. Jovana Jeremić otvoreno je progovorila o teškom periodu kroz koji prolazi. Naime, otac voditeljke, Miodrag, suočava se sa ozbiljnom bolešću, a voditeljka ističe da je to najteža… »
Otac Jovane Jeremić teško bolestan, a ona ponizila Dragana: Otkrila detalje veze, prolazi kroz stravičan period
Mondo 01.06.2025
Jovana Jeremić otkrila je da je njen otac u teškom zdravstvenom stanju, a potom se osvrnula i na situaciju sa. Jovana Jeremić iskreno je podelila s javnošću da prolazi kroz jedan od najtežih trenutaka u životu. Njen otac Miodrag bori se sa ozbiljnom… »
"Teško je bolestan, mislim da mi Bog vraća" Jovana slomljena zbog bolesti oca: Progovorila kroz šta prolazi
Telegraf 01.06.2025
Jovana Jeremić otvoreno je progovorila o teškom periodu kroz koji prolazi. Naime, otac voditeljke, Miodrag, suočava se sa ozbiljnom bolešću, a voditeljka ističe da je to najteža borba koju je ikada vodila u životu. Jeremićeva je priznala da pokušava da… »
Vesti dana »

Pritvor za 13 osumnjičenih u slučaju korupcije na rekonstrukciji pruge Novi Sad-Subotica
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 54 povezane

Obeležavanje 30 godina od akcije "Oluja", centralna ceremonija u Sremskim Karlovcima
Moj Novi Sad pre 42 minutajoš 29 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Sunčano na istoku i jugu, nepogode u ostalim krajevima
Naslovi.ai pre 1 satjoš 40 povezanih

Međunarodna akcija pojačane kontrole brzine u Srbiji i Evropi od 4. do 10. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 23 povezane