Повезане вести
"Плакао сам као мало дете": Давид Драгојевић пуца од среће након порођаја супруге Тамаре: "Како је она издржала све ово..."
Блиц 02.06.2025
Познати ријалити такмичар Давид Драгојевић постао је данас отац, а за "Блиц" је открио прве утиске након сазнања да је постао тата. Његова лепа супруга Тамара Драгојевић се породила и на свет донела дечака, а име које су… »
Огласила се Биљана Драгојевић након вести да је постала бака: Овај потез јасно показује шта мисли о снајки
Телеграф 02.06.2025
Бивши ријалити учесник и фитнес инструктор, Давид Драгојевић, постао је отац. Његова супруга Тамара Драгојевић јуче, 1. јуна, се породила и на свет донела дечака, коме су дали необично име Рајан. Ова вест увеселила је целу… »
"Напокон беба" Мајка Давида Драгојевића се огласила након што је након што је постала бака
Курир 02.06.2025
Ријалити такмичар Давид Драгојевић постао је отац и открио прве утиске након сазнања да је постао тата. - Невероватан осећај! Ово мора да се осети, једноставно сам од среће плакао као дете! Какав осећај и која љубав! - рекао је… »
"Напокон беба": Мајка Давида Драгојевића се огласила након што је постала баба - ево кад ће уприличити велико славље за све…
Блиц 02.06.2025
Познати ријалити такмичар Давид Драгојевић постао је јуче отац, а за "Блиц" је открио прве утиске након сазнања да је постао тата. - Невероватан осећај! Ово мора да се осети, једноставно сам од среће плакао као дете! Какав… »
(Фото) Давида исцепали, његовом брату пуно срце: "Стриц и стрина су ту", најближи на окупу због принове: "Опет ће бити…
Блиц 01.06.2025
Познати ријалити такмичар Давид Драгојевић постао је данас отац, а за "Блиц" је открио прве утиске након сазнања да је постао тата, те су се најближи окупили у породичном дому да наздраве. Давидов брат Дејан је на Инстаграм… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана