Повезане вести

"Плакао сам као мало дете": Давид Драгојевић пуца од среће након порођаја супруге Тамаре: "Како је она издржала све ово..."

"Плакао сам као мало дете": Давид Драгојевић пуца од среће након порођаја супруге Тамаре: "Како је она издржала све ово..."

Блиц 02.06.2025
Познати ријалити такмичар Давид Драгојевић постао је данас отац, а за "Блиц" је открио прве утиске након сазнања да је постао тата. Његова лепа супруга Тамара Драгојевић се породила и на свет донела дечака, а име које су… »
Огласила се Биљана Драгојевић након вести да је постала бака: Овај потез јасно показује шта мисли о снајки

Огласила се Биљана Драгојевић након вести да је постала бака: Овај потез јасно показује шта мисли о снајки

Телеграф 02.06.2025
Бивши ријалити учесник и фитнес инструктор, Давид Драгојевић, постао је отац. Његова супруга Тамара Драгојевић јуче, 1. јуна, се породила и на свет донела дечака, коме су дали необично име Рајан. Ова вест увеселила је целу… »
"Напокон беба" Мајка Давида Драгојевића се огласила након што је након што је постала бака

"Напокон беба" Мајка Давида Драгојевића се огласила након што је након што је постала бака

Курир 02.06.2025
Ријалити такмичар Давид Драгојевић постао је отац и открио прве утиске након сазнања да је постао тата. - Невероватан осећај! Ово мора да се осети, једноставно сам од среће плакао као дете! Какав осећај и која љубав! - рекао је… »
"Напокон беба": Мајка Давида Драгојевића се огласила након што је постала баба - ево кад ће уприличити велико славље за све…

"Напокон беба": Мајка Давида Драгојевића се огласила након што је постала баба - ево кад ће уприличити велико славље за све…

Блиц 02.06.2025
Познати ријалити такмичар Давид Драгојевић постао је јуче отац, а за "Блиц" је открио прве утиске након сазнања да је постао тата. - Невероватан осећај! Ово мора да се осети, једноставно сам од среће плакао као дете! Какав… »
(Фото) Давида исцепали, његовом брату пуно срце: "Стриц и стрина су ту", најближи на окупу због принове: "Опет ће бити…

(Фото) Давида исцепали, његовом брату пуно срце: "Стриц и стрина су ту", најближи на окупу због принове: "Опет ће бити…

Блиц 01.06.2025
Познати ријалити такмичар Давид Драгојевић постао је данас отац, а за "Блиц" је открио прве утиске након сазнања да је постао тата, те су се најближи окупили у породичном дому да наздраве. Давидов брат Дејан је на Инстаграм… »

Вести дана »