Povezane vesti

Koliko vas živcira nečije vrpoljenje

Radio 021 02.06.2025
Zašto vrtenje kose, tapkanje olovkom o sto ili supkanje nogama može da izazove bes i uznemirenost kod nekih ljudi. Getty Images Vrtenje pramena kose može biti uznemirujuće onima koji imaju mizokineziju „Ako vidim da neko lupka prstima po stolu, odmah mi… »

BBC News 02.06.2025
Zašto vrtenje kose, tapkanje olovkom o sto ili supkanje nogama može da izazove bes i uznemirenost kod nekih ljudi. „Ako vidim da neko lupka prstima po stolu, odmah mi pada na pamet da mu nožem odsečem prste", poverava se anonimni pacijent istraživaču… »

Južne vesti 02.06.2025
Getty Images Vrtenje pramena kose može biti uznemirujuće onima koji imaju mizokineziju „Ako vidim da neko lupka prstima po stolu, odmah mi pada na pamet da mu nožem odsečem prste“, poverava se anonimni pacijent istraživaču. „Kada vidim da neko pravi… »

NIN 02.06.2025
"Ako vidim da neko lupka prstima po stolu, odmah mi pada na pamet da mu nožem odsečem prste", poverava se anonimni pacijent istraživaču. "Kada vidim da neko pravi zaista male pokrete koje ponavlja, kao što moj mužsavija prste na nogama, osećam se… »

Vesti dana »