Povezane vesti
„Srce mi je slomljeno. Zašto tako da završiš?“: Potresne poruke upućene Zlatku kog je priklještio lift u tržnom centru u…
Nova 02.06.2025
Radnik Zlatko Ivačić iz Ćuprije nastradao je u subotu kada ga je, iz za sada nepoznatog razloga, priklještio teretni lift za podizanje robe u zgradi tržnog centra u tom gradu. Nesreća se, podsetimo, dogodila u subotu oko 8.50 časova u Ulici cara Lazara u… »
"Dobri moj zete... Srce mi je slomljeno, duša plače! Zašto tako da završiš?!" Potresne reči snajke nakon što je Zlatka ubio…
Kurir 02.06.2025
Radnik Zlatko Ivačić iz Ćuprije nastradao je juče ujutru kada ga je, iza sada nepoznatog razloga, priklještio teretni lift za podizanje robe u zgrada tržnog centra u tom gradu. Nesreća se, podsetimo, dogodila u subotu oko 8.50 časova u Ulici cara Lazara… »
"Srce mi je: Slomljeno... Zašto tako da završiš" Potresne poruke upućene Zlatku kog je priklještio lift: Na mestu ostao mrtav…
Blic 02.06.2025
Radnik Zlatko Ivačić iz Ćuprije nastradao je u subotu kada ga je, iz za sada nepoznatog razloga, priklještio teretni lift za podizanje robe u zgradi tržnog centra u tom gradu. Nesreća se, podsetimo, dogodila u subotu oko 8.50 časova u Ulici cara Lazara u… »
Vesti dana »

Sindikalci traže minimalac od 600 evra, Ministarstvo nudi 550 evra za 2026. godinu
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 42 povezane

Izraelski mediji: Srbija potpisala ugovor o kupovini vojne opreme od izraelske kompanije vredan 1,64 milijarde dolara
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 15 povezanih

Advokat osumnjičenih za napad na Kobre: Uložićemo žalbe, čekamo da nam dostave spise predmeta
Danas pre 10 minutajoš 35 povezanih

Pregovori Trampa, Zelenskog i evropskih lidera o ratu u Ukrajini i teritorijalnim pitanjima
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 70 povezanih

Radovan Višković podneo ostavku na mesto premijera Vlade Republike Srpske
Blic pre 2 satajoš 26 povezanih