Povezane vesti
„Srce mi je slomljeno. Zašto tako da završiš?“: Potresne poruke upućene Zlatku kog je priklještio lift u tržnom centru u…
Nova 02.06.2025
Radnik Zlatko Ivačić iz Ćuprije nastradao je u subotu kada ga je, iz za sada nepoznatog razloga, priklještio teretni lift za podizanje robe u zgradi tržnog centra u tom gradu. Nesreća se, podsetimo, dogodila u subotu oko 8.50 časova u Ulici cara Lazara u… »
"Dobri moj zete... Srce mi je slomljeno, duša plače! Zašto tako da završiš?!" Potresne reči snajke nakon što je Zlatka ubio…
Kurir 02.06.2025
Radnik Zlatko Ivačić iz Ćuprije nastradao je juče ujutru kada ga je, iza sada nepoznatog razloga, priklještio teretni lift za podizanje robe u zgrada tržnog centra u tom gradu. Nesreća se, podsetimo, dogodila u subotu oko 8.50 časova u Ulici cara Lazara… »
"Srce mi je: Slomljeno... Zašto tako da završiš" Potresne poruke upućene Zlatku kog je priklještio lift: Na mestu ostao mrtav…
Blic 02.06.2025
Radnik Zlatko Ivačić iz Ćuprije nastradao je u subotu kada ga je, iz za sada nepoznatog razloga, priklještio teretni lift za podizanje robe u zgradi tržnog centra u tom gradu. Nesreća se, podsetimo, dogodila u subotu oko 8.50 časova u Ulici cara Lazara u… »
Vesti dana »

Ciklon Srbiji donosi jednu veoma neobičnu vremensku pojavu, zato ovu stvar ne činite danas i sutra
Telegraf pre 2 satajoš 12 povezanih

Da li građani mogu da tuže lokalne samouprave i gradove zbog ambrozije?
Nova pre 6 satijoš 12 povezanih

Oglasio se kremlj: Situacija u Nepalu izmakla kontroli
Večernje novosti pre 22 minutajoš 39 povezanih

Evroposlanici EPP: Srbija zaslužuje bolje od trenutne situacije, rasprava o SNS unutar partije narednih dana
Novi magazin pre 4 satijoš 6 povezanih

"Mučno je i teško bilo biti na terenu..." Mitrović potpuno slomljen izašao pred novinare posle debakla: Težak udarac...
Kurir pre 12 minutajoš 65 povezanih