Povezane vesti
„Srce mi je slomljeno. Zašto tako da završiš?“: Potresne poruke upućene Zlatku kog je priklještio lift u tržnom centru u…
Nova 02.06.2025
Radnik Zlatko Ivačić iz Ćuprije nastradao je u subotu kada ga je, iz za sada nepoznatog razloga, priklještio teretni lift za podizanje robe u zgradi tržnog centra u tom gradu. Nesreća se, podsetimo, dogodila u subotu oko 8.50 časova u Ulici cara Lazara u… »
"Dobri moj zete... Srce mi je slomljeno, duša plače! Zašto tako da završiš?!" Potresne reči snajke nakon što je Zlatka ubio…
Kurir 02.06.2025
Radnik Zlatko Ivačić iz Ćuprije nastradao je juče ujutru kada ga je, iza sada nepoznatog razloga, priklještio teretni lift za podizanje robe u zgrada tržnog centra u tom gradu. Nesreća se, podsetimo, dogodila u subotu oko 8.50 časova u Ulici cara Lazara… »
"Srce mi je: Slomljeno... Zašto tako da završiš" Potresne poruke upućene Zlatku kog je priklještio lift: Na mestu ostao mrtav…
Blic 02.06.2025
Radnik Zlatko Ivačić iz Ćuprije nastradao je u subotu kada ga je, iz za sada nepoznatog razloga, priklještio teretni lift za podizanje robe u zgradi tržnog centra u tom gradu. Nesreća se, podsetimo, dogodila u subotu oko 8.50 časova u Ulici cara Lazara u… »
Vesti dana »

Upravo se oglasio MUP Srbije Evo ko je uhapšen zbog napada na policiju u Novom Pazaru
Alo pre 56 minutajoš 43 povezane

Razoran zemljotres magnitude 8,8 pogodio Kamčatku, izazvao cunami i vulkansku erupciju
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 219 povezanih

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 30 povezanih

Blagojević pred revanš sa oleksandrijom: "Imamo jasan cilj, a to je plasman u narednu rundu"
Dnevnik pre 11 minutajoš 26 povezanih

(BLOG) Studenti DUNP proglasili pobedu: Večeras novi protesti u Kraljevu, Novom Pazaru i Kragujevcu
N1 Info pre 1 satjoš 22 povezane