Povezane vesti
Nikša i Sara oduševljeni: Milena Vučić otkrila pol beba, slađe ne može, blizanci samo što nisu
Hello 02.06.2025
Trudna Milena Vučić broji sito do porođaja, i rođenja blizanaca koji su u njihovu porodicu uneli prelepu energiju i radost. Pevačica je u 38. godini ostala u drugom stanju i njen suprug Nikola Burovac podjednako je srećan i euforičan. Milena i Nikola već… »
Pevačica (38) sitno broji do dolaska blizanaca na svet: "Već imam dvoje, ko šta radi, ja trudna i rađam"
Mondo 02.06.2025
Milena u braku sa producentom Nikolom Burovcem ima već dvoje dece, a sada će njihova porodica postati bogatija za još dva člana. Pevačica Milena Vučić u 38. godini ostala je trudna, i sa suprugom Nikolom Burovcem čeka blizance. Milena broji sitno do… »
Srpska pevačica čeka blizance u 38. Godini i javno poručuje: "Ne znam do kada ću da se pravdam oko veličine stomaka"
Blic 02.06.2025
Pevačica Milena Vučić u 38. godini ostala je trudna i sa suprugom Nikolom Burovcem čeka blizance. Milena broji sitno do porođaja, a sada je objavila dve fotografije na svom Instagram profili - jednu u kućnom izdanju, a drugu kada je izašla u šetnju… »
Pevačica broji sitno do porođaja! Čeka blizance u 38. godini: Ne znam do kada ću da se pravdam oko veličine stomaka!
Kurir 02.06.2025
Pevačica Milena Vučić u 38. godini ostala je trudna i sa suprugom Nikolom Burovcem čeka blizance. Milena broji sitno do porođaja, a sada je objavila dve fotografije na svom Instagram profili - jednu u kućnom izdanju, a drugu kada je izašla u šetnju… »
Vesti dana »

Vučić najavio kakav izveštaj 21. Oktobra očekuje u ujedinjenim nacijama: Biće delimično objektivan!
Alo pre 15 minutajoš 28 povezanih

Nevreme u Srbiji: kiša, sneg i jak vetar otežavaju saobraćaj, pojedina sela bez struje
Vreme pre 15 minutajoš 145 povezanih

Beograđanin koji je plovio ka Gazi čeka na deportaciju iz Izraela
BBC News pre 30 minutajoš 23 povezane

U toku je sednica Skupštine Grada: Ispred zgrade postavljena ograda, a tu su policija i građani
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 16 povezanih