Povezane vesti
Pilot poginuo u padu malog aviona u Donjoj Saksoniji na severu Nemačke
Euronews 02.06.2025
Pilot je poginuo u padu malog aviona u Donjoj Saksoniji na severu Nemačke, saopštila je policija. U saopštenju se navodi da je pilot bio sam u avionu, a da se letelica srušila na drveće. Ističe se da je uzrok nesreće za sada nepoznat i da je otvorena… »
Mali avion se srušio na drveće, poginuo pilot Letelica uništena do neprepoznatljivosti (VIDEO)
Alo 02.06.2025
Pilot je poginuo u padu malog aviona u Donjoj Saksoniji na severu Nemačke, saopštila je policija. Pilot je poginuo u padu malog aviona u Donjoj Saksoniji na severu Nemačke, saopštila je policija. U saopštenju se navodi da je pilot bio sam u avionu, a da… »
Pao avion u Nemačkoj
B92 02.06.2025
U Donjoj Saksoniji, na severu Nemačke, srušio se mali avion i tom prilikom poginuo je pilot, saopštila je policija. U saopštenju se navodi da je pilot bio sam u avionu, a da se letelica srušila na drveće. Ističe se da je uzrok nesreće za sada nepoznat i… »
Vesti dana »
"Bajern ne može da pobedi Zvezdu dva puta u mesec dana, teško da ćemo biti prvi, ali..."
Telegraf pre 8 minutajoš 90 povezanih
„Treba zdrobiti rusku ratnu ekonomiju“: Dva poteza mogu da nateraju Putina da prekine rat
Nova pre 1 satjoš 51 povezana
Puzigaća čestitao Partizanu: Evo šta je Radnički koštalo poraza...
Kurir pre 23 minutajoš 31 povezana
Ovu zemlju je letos posetio Marko Đurić: U Beninu izbio puč, osujećen je
Danas pre 6 satijoš 25 povezanih