Povezane vesti

"Htela sam da ti rodim dete!" Ana Nikolić objavila šok prepisku sa bivšim: "Dok živim kajaću se što sam..."

"Htela sam da ti rodim dete!" Ana Nikolić objavila šok prepisku sa bivšim: "Dok živim kajaću se što sam..."

Telegraf 02.06.2025
Pevačica Ana Nikolić raskinula je vezu sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom, što nije prvi put, pa mnogi misle da će se ubrzo uslediti pomirenje. Ipak, Ana je sad otišla korak dalje pa je na Instagramu objavila poruke koje izgleda kao da je on… »
"Bio sam i ostao slina odvratna" Rale moli Anu za oproštaj, ona objavila sve poruke: "Želela sam da ti rodim bebu"

"Bio sam i ostao slina odvratna" Rale moli Anu za oproštaj, ona objavila sve poruke: "Želela sam da ti rodim bebu"

Alo 02.06.2025
Priznao je i da ju je potajno prezirao. Ana Nikolić raskinula je sa Goranom Ratkovićem Raletom, a sada je na svom Instagram profilu objavila poruke koje joj je on slao. - Hvala Ana što si bila tu kada ne bi niko. Što si oprostila što ne bi niko. Što si… »
"Htela sam da ti rodim dete": Rale molio Anu Nikolić za oproštaj, ona objavila sve njegove poruke: "Bio sam odvratan! Ništa…

"Htela sam da ti rodim dete": Rale molio Anu Nikolić za oproštaj, ona objavila sve njegove poruke: "Bio sam odvratan! Ništa…

Blic 02.06.2025
Pevačica Ana Nikolić raskinula je sa Goranom Ratkovićem Raletom, a sada je na svom Instagram profilu objavila poruke koje joj je on slao. - Hvala Ana što si bila tu kada ne bi niko. Što si oprostila što ne bi niko. Što si polumrtva, uništena bila vila… »
Ana Nikolić objavila Raletove skandalozne poruke nakon raskida: "Kajaću se gorko dok živim što sam bio slina"

Ana Nikolić objavila Raletove skandalozne poruke nakon raskida: "Kajaću se gorko dok živim što sam bio slina"

Mondo 02.06.2025
Nakon raskida sa Goranom Ratkovićem Raletom, Ana Nikolić je objavila njihovu privatnu prepisku na Instagramu. Pevačica Ana Nikolić raskinula je sa Goranom Ratkovićem Raletom, a sada je na svom Instagram profilu objavila poruke koje joj je on slao… »
"Oprosti, bio sam odvratan i bahat" Ana Nikolić objavila Raletove poruke posle raskida: Htela sam da ti rodim bebu!

"Oprosti, bio sam odvratan i bahat" Ana Nikolić objavila Raletove poruke posle raskida: Htela sam da ti rodim bebu!

Kurir 02.06.2025
Pevačica Ana Nikolić raskinula je sa Goranom Ratkovićem Raletom, a sada je na svom Instagram profilu objavila poruke koje joj je on slao. - Hvala, Ana, što si bila tu kada ne bi niko. Što si oprostila što ne bi niko. Što si polumrtva, uništena bila vila… »
Ana Nikolić podelila šokantnu prepisku sa Raletom: „Želela sam da ti rodim bebu“

Ana Nikolić podelila šokantnu prepisku sa Raletom: „Želela sam da ti rodim bebu“

Nova 02.06.2025
Pevačica je nedavno ponovo raskinula sa poznatim kompozitorom, a sada je podelila prepisku. Ana Nikolić i Goran Ratković Rale nedavno su ponovo raskinuli što je tokom njihove turbulentne veze često slučaj. Ona je sada odlučila da objavi i njihovu… »

Vesti dana »