Povezane vesti

Tadić se oprostio od Fenera: "Posle dve nezaboravne godine..."

Tadić se oprostio od Fenera: "Posle dve nezaboravne godine..."

Sportske.net 02.06.2025
Srpski fudbaler Dušan Tadić potvrdio je danas da će napustiti Fenerbahče i zahvalio se članovima kluba i navijačima na podršci koju su mu pružili u poslednje dve godine. "Posle dve nezaboravne godine, vreme je da kažem zbogom ovom sjajnom klubu… »
Tadiću i pozne godine adut na berzi

Tadiću i pozne godine adut na berzi

Sportski žurnal 02.06.2025
Interesovanje za lucidnog veznog igrača ne manjka, naprotiv. Rastanak Fenerbahčea i Dušana Tadića je izmamio najtananije obostrane emocije, što je i doskorašnji kapiten reprezentacije obelodanio na društvenim mrežama: - Posle dve nezaboravne godine… »
Hitno se oglasio Dušan Tadić! Bivši kapiten Srbije nikada emotivniji na društvenim mrežama

Hitno se oglasio Dušan Tadić! Bivši kapiten Srbije nikada emotivniji na društvenim mrežama

Večernje novosti 02.06.2025
Srpski fudbaler Dušan Tadić potvrdio je danas da će napustiti Fenerbahče i zahvalio se članovima kluba i navijačima na podršci koju su mu pružili u poslednje dve godine. Foto: Profimedia Posle dve nezaboravne godine, vreme je da kažem zbogom ovom sjajnom… »
Tadić se oprostio od Fenera: Hvala za strast, ljubav i energiju

Tadić se oprostio od Fenera: Hvala za strast, ljubav i energiju

Sport klub 02.06.2025
Bivši reprezentativac Srbije Dušan Tadić potvrdio je da će napustiti Fenerbahče i zahvalio se članovima kluba i navijačima na podršci koju su mu pružili u poslednje dve godine. „Posle dve nezaboravne godine, vreme je da kažem zbogom ovom sjajnom klubu… »
Emotivni Tadić rekao zbogom: „Hvala vam za strast i ljubav, vaša podrška mi je značila sve“

Emotivni Tadić rekao zbogom: „Hvala vam za strast i ljubav, vaša podrška mi je značila sve“

Nova 02.06.2025
Dušan Tadić se oglasio na Instagramu gde se u emotivnoj poruci oprostio od navijača Fenerbahčea. Posle dve godine je bivši kapiten reprezentacije Srbije završio svoju misiju u Istanbulu, a nagađa se da bi mogao da se vrati u dres Ajaksa gde je igrao… »
Tadić se oprostio od Fenerbahčea: "Posle dve nezaboravne godine..." FOTO

Tadić se oprostio od Fenerbahčea: "Posle dve nezaboravne godine..." FOTO

B92 02.06.2025
Srpski fudbaler Dušan Tadić oprostop se na društvenim mrežama od Fenerbahčea, istanbulskog kluba koji će napustiti predstojećeg leta. Nekadašnji kapiten "orlova" je u azijski deo turske metropole stigao 2023. iz Ajaksa, ali je po isteku dogovorene… »
Dušan Tadić se oprostio: "Zahvalan sam saigračima, svima koji rade iza kulisa..."

Dušan Tadić se oprostio: "Zahvalan sam saigračima, svima koji rade iza kulisa..."

Telegraf 02.06.2025
Sumorna sezona je iza Fenerbahčea kada je fudbal u pitanju, veliki rival Galatasaraj je osvojio titulu u Turskoj, dok su žuto-plavi ostali bez pehara u prvenstvu i nakon jedanaest godina posta. Dušan Tadić je zajedno sa Filipom Kostićem bio deo priče… »

Vesti dana »