Povezane vesti

Filip došao na slavlje bez Prije, društvo mu pravi njoj veoma blizak čovek: Odmah pocepao Uroševu majicu

Filip došao na slavlje bez Prije, društvo mu pravi njoj veoma blizak čovek: Odmah pocepao Uroševu majicu

Telegraf 02.06.2025
Na slavlje pevača Uroša Živkovića koji je jutros dobio sina Lazara, stigao je Filip Živojinović sa menadžerom svoje supruge Aleksandre Prijović. Filip Živojinović je stigao u beloj majici i farmerkama, vidno raspoložen i odmah nasmejan prišao novopečenom… »
Tamara Milutinović stigla sa mužem na Uroševo slavlje: Zagrmela u belom miniću, pa odmah napravila "ludilo"

Tamara Milutinović stigla sa mužem na Uroševo slavlje: Zagrmela u belom miniću, pa odmah napravila "ludilo"

Telegraf 02.06.2025
Pevačica Tamara Milutinović među prvima je sa mužem stigla na slavlje svog bliskog prijatelja i kolege Uroša Živkovića, koji je danas, 2. juna, dobio sina. Nakon što mu se supruga jutros porodila, Uroš je danas odmah organizovao slavlje na koje se… »
Uroš Živković postao otac! Za sina izabrao staro srpsko ime, simbol je hrabrosti

Uroš Živković postao otac! Za sina izabrao staro srpsko ime, simbol je hrabrosti

Telegraf 02.06.2025
Pevač Uroš Živković postao je otac! Njegova supruga Jovana na svet je donela dečaka kome su dali ime Lazar. Ovu divnu vest Uroš je podelio i na svom Instagramu tačnije čestitka koja mu je jutros stigla. Ime Lazar je staro srpsko ime koje je oduvek bilo… »
Cela estrada slavi sa Urošem Živkovićem rođenje sina: Pojavio se i muž poznate pevačice, niko ga nije očekivao

Cela estrada slavi sa Urošem Živkovićem rođenje sina: Pojavio se i muž poznate pevačice, niko ga nije očekivao

Mondo 02.06.2025
Uroš nije štedeo kada je u pitanju proslava povodom rođenja naslednika, a na spisku zvanica su brojne kolege i koleginice. Pevač Uroš Živković i njegova supruga Jovana dobili su sina, kojem su dali ime Lazar, a poznati folker je tim povodom organizovao… »
"Ne daju mi da vidim bebu! Plakao sam, nisam mogao da se saberem" Pevač napravio gala slavlje zbog rođenja deteta, a plava…

"Ne daju mi da vidim bebu! Plakao sam, nisam mogao da se saberem" Pevač napravio gala slavlje zbog rođenja deteta, a plava…

Kurir 02.06.2025
Pevač Uroš Živković i njegova supruga Jovana danas su dobili sina kome su dali ime Lazar, a tim povodom organizovano je slavlje u jednom beogradskom lokalu, gde su se okupile brojne javne ličnosti kako bi čestitale srećnim roditeljima. Među prvima su se… »
"Zaljubio sam se ponovo" Slađa iznervirana, momentalno odjurila nakon Đanijeve izjave

"Zaljubio sam se ponovo" Slađa iznervirana, momentalno odjurila nakon Đanijeve izjave

Alo 02.06.2025
Pevač šokirao priznanjem. Folk pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa stigli su večeras na proslavu povodom rođenja sina Uroša Živkovića, kojoj su prisustvovale brojne poznate ličnosti. Đani je tom prilikom rekao da je raspoložen za veselje… »
Trudna Aleksandra kod kuće, a Filip se ovako ponaša bez nje Ušao na slavlje kod pevača, pa odmah uradio ovo (video)

Trudna Aleksandra kod kuće, a Filip se ovako ponaša bez nje Ušao na slavlje kod pevača, pa odmah uradio ovo (video)

Alo 02.06.2025
Suprug Aleksandre Prijović, došao je sam na proslavu rođenja sina Uroša Živkovića. Filip Živojinović došao je na slavlje kod Uroša Živkovića koji je danas postao ponosni tata jednog dečaka po imenu Lazar. S obzirom na to da mu je supruga Aleksandra… »
Tatina sreća: Filip Živojinović cepa majicu Urošu Živkoviću (foto)

Tatina sreća: Filip Živojinović cepa majicu Urošu Živkoviću (foto)

Večernje novosti 02.06.2025
FOLK pevač Uroš Živković danas je dobio sina, kojem su njegova supruga Jovana i on dali ime Lazar. Foto Novosti Jedan od gostiju na proslavi povodom rođenja Uroševog sina Lazara, bio je i Filip Živojinović. Čim je ušao u restoran, zagrlio je Uroša i po… »
Đani i Slađa sa sinom i zgodnom snajkom stigli na gala veselje kod Uroša Živkovića: Vatrena crnka u miniću, svi joj gledaju u…

Đani i Slađa sa sinom i zgodnom snajkom stigli na gala veselje kod Uroša Živkovića: Vatrena crnka u miniću, svi joj gledaju u…

Blic 02.06.2025
Folker Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa došli su večeras na veliku proslavu Uroša Živkovića, koji je dobio sina, a društvo su im pravili njihov sin Miloš i snajka Nina. Đanijeva i Slađina snajka privukla je veliku pažnju svojom pojavom. Ona… »
Roditelji Uroša Živkovića stigli na slavlje Napunili gepeK sa ovim, rođenje unuka se tako slavi (video)

Roditelji Uroša Živkovića stigli na slavlje Napunili gepeK sa ovim, rođenje unuka se tako slavi (video)

Alo 02.06.2025
Pevač nije krio sreću zbog novog člana porodice, a njegova supruga je danas u toku dana objavila prelepu fotografiju iz porodilišta sa mališanom u rukama. Uroš i Jovana Živković postali su roditelji preslatkog dečaka kome su dali ime Lazar. Pevač nije… »
Dragica Zlatić donela najorginalniji poklon za rođenje sina Uroša Živkovića Pevačica na proslavu došla u ovakvom izdanju…

Dragica Zlatić donela najorginalniji poklon za rođenje sina Uroša Živkovića Pevačica na proslavu došla u ovakvom izdanju…

Alo 02.06.2025
Dragica Zlatić stigla na proslavu rođenja sina Uroša Živkovića. Dragica Zlatić među prvima stigla je na proslavu rođenja sina Uroša Živkovića, a pevačica je definitivno ponela najorginalniji poklon. Dok su mnogi u rukama nosili flaše sa skupocenim… »
Svi gledaju đanijevog sina i trljaju oči Ispred restorana parkirao besnu mašinu vrednu 70.000 evra (video)

Svi gledaju đanijevog sina i trljaju oči Ispred restorana parkirao besnu mašinu vrednu 70.000 evra (video)

Alo 02.06.2025
Marko Trajković, Đanijev sin izazvao je veliku pažnju javnosti kada je na proslavu kod Živkovića stigao u besnoj mašini. Pevač Radiša Trajković večeras je stigao na slavlje povodom rođenja sina Uroša Živkovića i to u društvu supruge Slađane i sina Marka… »
Roditelji Uroša Živkovića plaču od sreće, stigao je unuk: Pevač slavi sa pola estrade FOTO

Roditelji Uroša Živkovića plaču od sreće, stigao je unuk: Pevač slavi sa pola estrade FOTO

Svet & Skandal 02.06.2025
Pevač Uroš Živković danas je dobio sina, kojem su on i njegova supruga Jovana dali ime Lazar. Radosne vesti podelio je sa ekipom Blica, ne skrivajući emocije i ushićenje zbog dolaska prinove. – Mama je super, beba je vrhunski. Herojski su to odradili… »
Bivši dečko Lune Đogani stigao na slavlje kod pevača Sramio se veze sa njom, pa je javno ponizio

Bivši dečko Lune Đogani stigao na slavlje kod pevača Sramio se veze sa njom, pa je javno ponizio

Alo 02.06.2025
Srđan Sarić na proslavi rođenja sina Uroša Živkovica. Pevač Uroš Živković postao je otac, a zvanice pristižu ispred beogradskog restorana, gde će pevač sa porodicom i prijateljima proslaviti ovaj divan dan. Mama Jovana objavila je fotografiju sa… »
"Moj muž čuva decu" Pevačica došla sa drugim na slavlje kod Živkovića, pa izjavom šokirala sve

"Moj muž čuva decu" Pevačica došla sa drugim na slavlje kod Živkovića, pa izjavom šokirala sve

Alo 02.06.2025
Ivana Pavković došla bez muža na proslavu. Pevač Milan Dinčić Dinča stigao je na proslavu rođenja sina Uroša Živkovića, ali ovog puta bez Jelene. Umesto supruge, pevač je na slavlje poveo Ivanu Pavković - ženu svog prijatelja i kolege Petra Mitića. Alo… »
"Ne daju mi da vidim bebu! Plakao sam, nisam mogao da se saberem" Prva izjava Uroša Živkovića nakon što je postao otac

"Ne daju mi da vidim bebu! Plakao sam, nisam mogao da se saberem" Prva izjava Uroša Živkovića nakon što je postao otac

Alo 02.06.2025
Tata je stigao ispred beogradskog restorana, gde će sa gostima proslaviti rođenje sina. Uroš i Jovana Živković postali su roditelji preslatkog dečaka kome su dali ime Lazar. Pevač nije krio sreću zbog novog člana porodice, a njegova supruga je danas u… »
Muž pevačice iznenadio potezom pred kamerama Stigao na proslavu, pa ostavio ženu, zna se i zašto

Muž pevačice iznenadio potezom pred kamerama Stigao na proslavu, pa ostavio ženu, zna se i zašto

Alo 02.06.2025
Tamara Milutinović stigla je na slavlje dugogodišnjeg prijatelja i kolege Uroša Živkovića. Tamara Milutinović stigla je na slavlje dugogodišnjeg prijatelja i kolege Uroša Živkovića koji je dobio sina sa Jovanom, a dečaku su dali prelepo ime Lazar… »
Najsrećniji sam tata na svetu: Uroš Živković sa estradom i porodicom slavi rođenje sina (foto)

Najsrećniji sam tata na svetu: Uroš Živković sa estradom i porodicom slavi rođenje sina (foto)

Večernje novosti 02.06.2025
FOLK pevač Uroš Živković danas je dobio sina, kojem su njegova supruga Jovana i on dali ime Lazar. Foto Novosti - Mama je super, beba je vrhunski. Herojski su to odradili. Puno mi je srce. Idemo sad da slavimo. Nisam nažalost išao u porodilište da ih… »
Uroš Živković priredio gala slavlje zbog rođenja sina, otkrio: "Krila je to od mene, a onda sam..."

Uroš Živković priredio gala slavlje zbog rođenja sina, otkrio: "Krila je to od mene, a onda sam..."

Telegraf 02.06.2025
Uroš Živković danas je dobio sina, a gala slavlje je odmah organizovao i okupio najbliže prijatelje i gotovo čitavu estradu. Naime, Uroš Živković je dobio sina kojem su njegova supruga Jovana i on dali ime Lazar. Na slavlje je sa roditeljima, kako i… »
(Video) "krila je trudnoću, a onda je usledilo iznenađenje": Uroš Živković sa estradom i porodicom slavi rođenje sina: Evo kao…

(Video) "krila je trudnoću, a onda je usledilo iznenađenje": Uroš Živković sa estradom i porodicom slavi rođenje sina: Evo kao…

Blic 02.06.2025
Uroš Živković danas je dobio sina, kojem su njegova supruga Jovana i on dali ime Lazar. Uroš Živković, novopečeni otac, sa ekipom Blica podelio je svoje prve utiske. - Mama je super, beba je vrhunski. Herojski su to odradili. Puno mi je srce. Idemo sad… »
Danas je postao otac,: a malo ko zna da je ljubio ovu stariju koleginicu: Ona je bivša ljubav Uroša Živkovića

Danas je postao otac,: a malo ko zna da je ljubio ovu stariju koleginicu: Ona je bivša ljubav Uroša Živkovića

Blic 02.06.2025
Uroš Živković postao je danas otac, kada je njegova supruga Jovana na svet donela dečaka, te pevač skače od sreće, dok je za večeras planirano veliko slavlje. Pre Jovane Uroš je bio u vezi sa starijom koleginicom Aleksandrom Mladenović, što je manje… »
Ona je bivša Ljubav Uroša Živkovića! Starija je od njega, poznata je pevačica, a evo kako je tada sve izgledalo

Ona je bivša Ljubav Uroša Živkovića! Starija je od njega, poznata je pevačica, a evo kako je tada sve izgledalo

Kurir 02.06.2025
Uroš Živković postao je danas otac, kada je njegova supruga Jovana na svet donela dečaka, te pevač skače od sreće, dok je za večeras planirano veliko slavlje. Pre Jovane Uroš je bio u vezi sa starijom koleginicom Aleksandrom Mladenović, što je manje… »
Danas je postao otac, a malo ko zna da je ljubio stariju koleginicu Ona je bivša ljubav Uroša Živkovića

Danas je postao otac, a malo ko zna da je ljubio stariju koleginicu Ona je bivša ljubav Uroša Živkovića

Alo 02.06.2025
Uroš Živković bio je sa starijom koleginicom Aleksandrom Mladenović. Pevač Uroš Živković danas je postao tata, a njegova izabranica Jovana podarila mu je sina Lazara. Uroš je Jovanu krio do nedavno, a prisetimo se bivše ljubavi pevača sa kojom je izašao… »
Prva fotografija sa bebom iz porodilišta Supruga Uroša Živkovića blista, emotivni prizor raznežio mnoge (Foto)

Prva fotografija sa bebom iz porodilišta Supruga Uroša Živkovića blista, emotivni prizor raznežio mnoge (Foto)

Alo 02.06.2025
Ono što je svima odmah zapalo za oko jeste da blista kao da se nije ni porodila. Uroš Živković postao je otac. Njegova supruga Jovana rodila je sina kojem su dali ime Lazar. Čestitke povodom prinove pristižu Živkovićima sa svih strana, a njegova… »
Uroš Živković postao otac Pevač dobio sina, evo koje ime su dali nasledniku!

Uroš Živković postao otac Pevač dobio sina, evo koje ime su dali nasledniku!

Alo 02.06.2025
Pevač i njegova izabranica za naslednika su odabrali staro srpsko ime. Pevač Uroš Živković postao je otac! Njegova supruga Jovana rodila je dečaka kome su dali ime Lazar. Ovu divnu vest Uroš je objavio na svom Instagram profilu, tačnije čestitku koja mu… »

Vesti dana »