Povezane vesti
"Seka me je poslala na kliniku koja se bavi rizičnim trudnoćama" Slađa Alegro otkrila: "Imala sam 2 pobačaja"
Telegraf 02.06.2025
Pevačica Slađa Alegro progovorila je o zdravstvenim problemima zbog kojih je završila u hitnoj. - Nekada to nešto ne ide kako mi zamislimo, onda nas to nešto opali po glavi. Onda dva dana provedemo u hitnoj – otkrila je Slađa za Hype TV, a zatim dodala… »
"Imala sam dva spontana, Nisam mogla da iznesem trudnoću" Slađa Alegro otkrila kroz koju agoniju je prolazila, ova pevačica ju…
Kurir 02.06.2025
Pevačica Slađa Alegro u poslednjem intervjuu govorila je o zdravstvenim problemima zbog kojih je završila u hitnoj, a onda se dotakla i perioda kada je išla na kliniku za VTO. - Nekada to nešto ne ide kako mi zamislimo, onda nas to nešto opali po glavi… »
"Seka aleksić me je poslala na kliniku za VTO": Priznanje naše pevačice (45): "Imala sam problem da iznesem trudnoću"
Blic 02.06.2025
Pevačica Slađa Alegro u poslednjem intervjuu govorila je o zdravstvenim problemima zbog kojih je završila u hitnoj, a onda se dotakla i perioda kada je išla na kliniku za VTO. - Nekada to nešto ne ide kako mi zamislimo, onda nas to nešto opali po glavi… »
Vesti dana »

Sud usvojio žalbu, sedmorica pritvorenih Užičana puštena na slobodu
Morava info pre 35 minutajoš 25 povezanih

Dejan Ilić: Srbija u procesu izgradnje nove države i zajednice, opozicija treba da se ujedini
Nova pre 3 satajoš 16 povezanih

FPU: Dekanat nije samovoljno doneo odluku o nadoknadi nastave i ispita
Beta pre 1 satjoš 39 povezanih

Nemačka upozorila na virus hepatitisa A u zamrznutom voću iz Srbije
Naslovi.ai pre 51 minutajoš 13 povezanih

PU Novi Sad: Uhapšeno šest osoba zbog falsifikovanja isprava i pranja novca
RTV pre 1 satjoš 51 povezana