Povezane vesti
Pokret Mi-snaga naroda pozvao Nemačku da pred UN predloži rezoluciju o stradanja Srba oko Srebrenice
Beta 02.06.2025
Poslanička grupa u Skupštini Srbije, Mi-snaga naroda pozvala je danas Nemačku da pred UN predloži rezoluciju o stradanja srpskog naroda u okolini Srebrenice. U saopštenju su podsetili da se danas navršavaju 32 godina od kada je Savezna republika… »
Pokret Mi-snaga naroda pozvao Nemačku da pred UN predloži rezoluciju o stradanja Srba oko Srebrenice
Radio sto plus 02.06.2025
U saopštenju su podsetili da se danas navršavaju 32 godina od kada je Savezna republika Jugoslavija, na predlog tadašnjeg predsednika Dobrice Ćosića, podnela UN “Memorandum o ratnim zločinima i genocidu u Istočnoj Bosni počinjenim protiv srpskog… »
Vesti dana »

BLOG Neverovatne scene u Skupštini Zaječara: Vlast uvela nabildovane momke sa fantomkama na sednicu. Ispred zgrade policija hapsi građane
Nova pre 4 satijoš 31 povezana

Tramp objavio kako će primorati Putina da okonča rat – novi ultimatum Indiji zbog ruske nafte
RTS pre 1 satjoš 31 povezana

Šapić: Saobraćaj na Trgu republike, Terazijama i Vasinoj ulici biće pušten do 1. septembra
Nova ekonomija pre 6 satijoš 27 povezanih