Povezane vesti
“Ceca me je zvala da živim kod nje!” Pevačica otkrila kakvu je ponudu dobila!
Vesti online 02.06.2025
Pevačica Slađa Alegro, prisetila se trenutaka kada joj je folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović bila najveća podrška i to baš onda kada joj je to bilo najpotrebnije. Kako je pevačica ranije pričala, njihovo prijateljstvo započelo je iznenadnim pozivom… »
"Ceca me je pozvala da živim s njom..." Naša pevačica otkrila kakvu ponudu je dobila od Ražnatovićeve, kad je čula ove reči…
Kurir 02.06.2025
Pevačica Slađa Alegro otkrila je jednom prilikom da joj je Svetlana Ceca Ražnatović bila ogromna podrška kada joj je to bilo najpotrebnije. Ona je otkrila da je njihovo prijateljstvo počelo nakon što ju je Ceca pozvala da sa svojim bendom peva u njenoj… »
„Ceca me je pozvala da živim kod nje“: Pevačica otkrila kako joj se koleginica našla kada je ostala bez doma
Nova 02.06.2025
Slađa Alegro prisetila se kako je upoznala našu poznatu pevačicu, pa dodala da su ubrzo postale i vrlo bliske prijateljice. Slađa je sa svojim bendom na početku karijere dobila ponudu da peva kod Cece na slavi na kojoj se svake godine okupi veliki broj… »
"Ceca me je pozvala da živim kod nje": Pevačica preko noći ostala bez krova nad glavom: "Rekla je da dovedem i porodicu"
Blic 02.06.2025
Pevačica Slađa Alegro otkrila je jednom prilikom da joj je Svetlana Ceca Ražnatović bila ogromna podrška kada joj je to bilo najpotrebnije. Ona je otkrila da je njihovo prijateljstvo počelo nakon što ju je Ceca pozvala da sa svojim bendom peva u njenoj… »
Pevačica ostala bez kuće, a onda ju je pozvala Ceca: Ono što joj je rekla i ponudila nikad neće zaboraviti
Telegraf 02.06.2025
Pevačici Slađi Alegro posao je doneo mnoga prijateljstva, od kojih je jedan sa muzičkom zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović. Pre nego što je postala poznata široj javnosti, Slađa je ogromnu podršku dobila od Cece, a jednom prilikom je otkrila kako su se… »
Vesti dana »

Protest ispred Visoke škole elektrotehnike i računarstva u Beogradu: Podrška Užičanima, mobilna blokada u Novom Sadu (foto/video)
Blic pre 7 minutajoš 1 povezana

Tramp zapretio Rusiji novim carinama ako se ne postigne dogovor o primirju u roku od 50 dana
Danas pre 7 satijoš 2 povezane

Haos u mirijevu: Masovna tuča 20 ljudi, policija i interventna na terenu: Sevali ašovi i lopate (video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana