Повезане вести
“Цеца ме је звала да живим код ње!” Певачица открила какву је понуду добила!
Вести онлине 02.06.2025
Певачица Слађа Алегро, присетила се тренутака када јој је фолк звезда Светлана Цеца Ражнатовић била највећа подршка и то баш онда када јој је то било најпотребније. Како је певачица раније причала, њихово пријатељство започело… »
"Цеца ме је позвала да живим с њом..." Наша певачица открила какву понуду је добила од Ражнатовићеве, кад је чула ове речи…
Курир 02.06.2025
Певачица Слађа Алегро открила је једном приликом да јој је Светлана Цеца Ражнатовић била огромна подршка када јој је то било најпотребније. Она је открила да је њихово пријатељство почело након што ју је Цеца позвала да са… »
„Цеца ме је позвала да живим код ње“: Певачица открила како јој се колегиница нашла када је остала без дома
Нова 02.06.2025
Слађа Алегро присетила се како је упознала нашу познату певачицу, па додала да су убрзо постале и врло блиске пријатељице. Слађа је са својим бендом на почетку каријере добила понуду да пева код Цеце на слави на којој се сваке… »
"Цеца ме је позвала да живим код ње": Певачица преко ноћи остала без крова над главом: "Рекла је да доведем и породицу"
Блиц 02.06.2025
Певачица Слађа Алегро открила је једном приликом да јој је Светлана Цеца Ражнатовић била огромна подршка када јој је то било најпотребније. Она је открила да је њихово пријатељство почело након што ју је Цеца позвала да са… »
Певачица остала без куће, а онда ју је позвала Цеца: Оно што јој је рекла и понудила никад неће заборавити
Телеграф 02.06.2025
Певачици Слађи Алегро посао је донео многа пријатељства, од којих је један са музичком звездом Светланом Цецом Ражнатовић. Пре него што је постала позната широј јавности, Слађа је огромну подршку добила од Цеце, а једном… »
Вести дана »

Нато је спреман да употреби силу ако буде потребно: Министар Естоније: "Способни смо да бранимо ваздушни простор заједно са нашим савезницима"
Блиц пре 4 сатијош 4 повезане

"Мени је звезда све у животу": Лековић након победе црвено-белих у вечитом дербију
Вечерње новости пре 3 минутајош 6 повезаних