Povezane vesti

"Anđela i Gastoz su imali initmne odnose" Pojavile se šokantne tvrdnje, zadrugarka razvezala jezik: "Lično sam videla…

"Anđela i Gastoz su imali initmne odnose" Pojavile se šokantne tvrdnje, zadrugarka razvezala jezik: "Lično sam videla…

Alo 02.06.2025
Kako Kulićeva tvrdi, Anđela Đuričić i Nenad Marinković Gastoz su bili intimni u rijalitiju. Miljana Kulić se nakon izlaska iz rijalitija vratila u svoj rodni Niš, a sada je progovorila o dešavanjimau Beloj kući. Kako Kulićeva tvrdi, Anđela Đuričić i… »
"Anđela i Gastoz imali s*ks" Šok trese Elitu, razotkriveni su?! "Lično sam videla, dogovorili da se ne snima"

"Anđela i Gastoz imali s*ks" Šok trese Elitu, razotkriveni su?! "Lično sam videla, dogovorili da se ne snima"

Telegraf 02.06.2025
Miljana Kulić, nakon izlaska iz rijalitija započela je zajednički život sa svojim partnerom Milošem Vasiljevićem, za koga je rekla da bi se udala ukoliko je zaprosi. Iako kaže da dešavanja u rijalitiju više ne prati, Miljana Kulić otkrila je šta se… »
Udaje se Miljana Kulić: Dečka uselila u kuću u Nišu, otkrila detalje: "Željko ga obožava"

Udaje se Miljana Kulić: Dečka uselila u kuću u Nišu, otkrila detalje: "Željko ga obožava"

Blic 02.06.2025
Bivša rijaliti učesnica Miljana Kulić progovorila je o vezi sa Milošem Vasiljevićem i otkrila da bi se udala za njega ukoliko je zaprosi. Nakon izlaska iz rijalitija Miljana Kulić vratila se u rodni Niš, a kako je otkrila, ona i njen izabranik su počeli… »
Udaje se Miljana Kulić za mlađašnog nišliju: Prvo se zaposlila u pečenjari, a sad već živi sa Milošom

Udaje se Miljana Kulić za mlađašnog nišliju: Prvo se zaposlila u pečenjari, a sad već živi sa Milošom

Kurir 02.06.2025
Bivša rijaliti učesnica Miljana Kulić progovorila je o vezi sa Milošem Vasiljevićem i otkrila da bi se udala za njega ukoliko je zaprosi. Nakon izlaska iz rijalitija Miljana sde vratila se u rodni Niš, a kako je otkrila, ona i njen izabranik su počeli da… »
Udaje se Miljana Kulić! Počela da živi sa dečkom, pa otkrila sve detalje odnosa: "Malo me je sramota..."

Udaje se Miljana Kulić! Počela da živi sa dečkom, pa otkrila sve detalje odnosa: "Malo me je sramota..."

Alo 02.06.2025
Obnovila je romansu sa Milošem Vasiljevićem, a nedavno su počeli da žive zajedno i imaju ozbiljne planove. Miljana Kulić progovorila je o vezi sa Milošem Vasiljevićem i otkrila da bi stala na ludi kamen ukoliko je zaprosi. Nakon izlaska iz rijalitija… »
Udaje se Miljana Kulić, počela da živi sa dečkom: Zbog nje dao otkaz na poslu, evo kako ga je Željko prihvatio

Udaje se Miljana Kulić, počela da živi sa dečkom: Zbog nje dao otkaz na poslu, evo kako ga je Željko prihvatio

Telegraf 02.06.2025
Rijaliti zvezda, Miljana Kulić, progovorila je o vezi sa Milošem Vasiljevićem i otkrila da bi se udala za njega ukoliko je zaprosi. Nakon izlaska iz rijalitija Miljana Kulić vratila se u rodni Niš, a detalji njenog privatnog života ne prestaju da… »

Vesti dana »