Povezane vesti

Brnabić tvrdi da je do napada na profesorku Pravnog fakulteta doveo narativ studenata u blokadi: Optužila medije su „glavne…

Brnabić tvrdi da je do napada na profesorku Pravnog fakulteta doveo narativ studenata u blokadi: Optužila medije su „glavne…

Nedeljnik 02.06.2025
Predsednica Skupštine Ana Brnabić je, komentarišući napad na profesorku Pravnog fakulteta, tvrdi da su napad izveli studenti koji su blokadi. „Ne čudi me da blokaderi napadaju bilo koga ko se sa njima ne slaže i dodala da je odgovornost za te napadne na… »
Skandalozna izjava Ane Brnabić: Za napad na profesorku Pravnog optužila N1, medije zvala pumpadžijama, pominjala fašističku i…

Skandalozna izjava Ane Brnabić: Za napad na profesorku Pravnog optužila N1, medije zvala pumpadžijama, pominjala fašističku i…

Nova 02.06.2025
Predsednica Skupštine Ana Brnabić je, komentarišući napad na profesorku Pravnog fakulteta, izjavila da je ne čudi da "blokaderi" napadaju svakog ko se sa njima ne slaže i dodala da je odgovornost za te napadne na medijima poput N1. Ipak, prema saznanjima… »
Ani Brnabić i za napad na Pravnom kriv N1, ne prestaje sa optužbama protiv nezavisnih medija

Ani Brnabić i za napad na Pravnom kriv N1, ne prestaje sa optužbama protiv nezavisnih medija

N1 Info 02.06.2025
Predsednica Skupštine Ana Brnabić je, komentarišući napad na profesorku Pravnog fakulteta, izjavila da je ne čudi da "blokaderi" napadaju svakog ko se sa njima ne slaže i dodala da je odgovornost za te napadne na medijima poput N1. Kako prenosi Danas, na… »
Ana Brnabić o napadu na Pravnom fakultetu: Ne čudi me da su blokaderi nekoga napali, na N1 je odgovornost za tu profesorku i…

Ana Brnabić o napadu na Pravnom fakultetu: Ne čudi me da su blokaderi nekoga napali, na N1 je odgovornost za tu profesorku i…

Danas 02.06.2025
Predsednica Skupštine Ana Brnabić je, komentarišući napad na profesorku Pravnog fakulteta izjavila da je nečudi da blokaderi napadaju bilo koga ko se sa njima ne slaže i dodala da je odgovornost za te napadne na medijima poput N1. Na pitanje novinarke N1… »

Vesti dana »