Повезане вести

Одржан Форум менаџера: Страст према послу, дисциплина и стално учење и развој одлика успешних

Одржан Форум менаџера: Страст према послу, дисциплина и стално учење и развој одлика успешних

Екапија 02.06.2025
(Фото: Форум менаџера) Шта се дешава када се рефлектори угасе, камере престану да снимају, а спортска сезона заувек заврши? Да ли крај једне каријере значи и крај успеха — или је то почетак нечег потпуно новог? Све ово била су… »
Форум менаџера САМ: Живот ван рефлектора

Форум менаџера САМ: Живот ван рефлектора

Бизнис.рс 02.06.2025
Шта по завршетку спортске или уметничке каријере? Овогодишњи Форум менаџера у организацији Српске асоцијације менаџера (САМ) био је посвећен животу ван рефлектора – Шта се дешава када се рефлектори угасе, камере престану да… »
Форум менаџера: Живот ван рефлектора

БизЛифе 02.06.2025
Овогодишњи Форум менаџера у организацији Српске асоцијације менаџера био је посвећен животу ван рефлектора – Шта се дешава када се рефлектори угасе, камере престану да снимају, а спортска сезона заувек заврши? Да ли крај једне… »

Недељник 02.06.2025
Овогодишњи Форум менаџера у организацији Српске асоцијације менаџера био је посвећен животу ван рефлектора – Шта се дешава када се рефлектори угасе, камере престану да снимају, а спортска сезона заувек заврши? Да ли крај једне… »

Вести дана »