Povezane vesti
"Udaću se još šest puta, biću kao Nataša Bekvalac" Nakon razvoda od Santane Milica Kemez otkrila da se uopše ne čuju: Bora je…
Kurir 02.06.2025
Bivša rijalititučesica Milica Kemez govorila je na brojne teme, a između ostalog o ljubavi. - Verujem u ljubav, još uvek sam ja ta koja voli. Verujem u način na koji ja volim kad sam sa partnerom. Verujem u velike i filmske ljubavi. Volim da volim. Znam… »
"Udavaću se još 6 puta kao Nataša bekvalac": Milica Kemez progovorila o ljubavi, a evo za nju misli da će pobediti u Eliti…
Blic 02.06.2025
Nekadašnja pobednica rijaliti programa "Zadruga" u intervjuu za "Blic" govorila je na brojne teme, a na samom početku spomenula je Anđelu Đuričić i Nenada Marinkovića Gastoza koji imaju veoma turbulentan odnos u rijalitiju. - Pratim rijaliti… »
Vesti dana »

Uhapšenima u Novom Pazaru određen pritvor do 30 dana, šatori ispred gradske uprave, blokade raskrsnica na Novom Beogradu
RTS pre 5 minutajoš 59 povezanih

Munjevit preokret kakav niko nije očekivao! Ako su informacije sa fronta tačne, Putin je upravo ostvario veliku pobedu: Rusi tvrde da su zauzeli Časiv Jar, na mapama se sve crveni
Blic pre 5 minutajoš 28 povezanih

Sve o meču Klaksvik - Radnički: Kragujevčani na Farskim ostrvima traže produžetak evropske bajke
Telegraf pre 7 satijoš 23 povezane