Povezane vesti
„Spopadaju me momci“: Milica Jokić otkrila šta se dešava nakon raskida sa sinom Ivice Dačića
Nova 02.06.2025
Pevačica Milica Jokić ogolila je dušu pred kamere i progovorila o emotivnom životu. Milica Jokić je intervju dala obučena u belu kombinaciju pa je mnoge asocirala njena odevna kombinacija na venčanicu. „Belo mi lepo stoji, ali ne planiram još svadbu. To… »
"Ne planiram svadbu": Milica Jokić nikad iskrenije o emotivnom životu: "Sad kad sam slobodna me više spopadaju momci"
Blic 02.06.2025
Pevačica Milica Jokić ogolila je dušu pred kamere i progovorila o emotivnom životu. Milica Jokić je intervju dala obučena u belu kombinaciju pa je mnoge asocirala njena odevna kombinacija na venčanicu. - Belo mi lepo stoji, ali ne planiram još svadbu. To… »
Vesti dana »
"Palimo najviši stepen upozorenja" Kreće pakleni talas, ne vidi mu se kraj, a ovih 5 dana će tek biti nepodnošljivi: Udružuju se 2 pojave, jedva ćemo da dišemo
Blic pre 1 satjoš 21 povezana
Metro u Barseloni ponovo radi nakon požara: Tokom vanredne situacije povređeno 139 osoba
Nova pre 31 minutajoš 17 povezanih
Danas nastavak vanredne sednice Skupštine: Na dnevnom redu glasanje o nepoverenju Vladi
NIN pre 56 minutajoš 12 povezanih
"Vreme je da se rat okonča" Tramp se sastaje sa Zelenskim: Ovo će biti glavna tema razgovora
Blic pre 2 satajoš 11 povezanih