Povezane vesti

Otišla sam na liturgiju i sve se promenilo! Pevačica otkrila zbog čega je u jeku slave nestala sa scene, razlog mnogi nisu…

Otišla sam na liturgiju i sve se promenilo! Pevačica otkrila zbog čega je u jeku slave nestala sa scene, razlog mnogi nisu…

Kurir 02.06.2025
Pevačica Ružica Čavić povukla se sa domaće javne scene pre mnogo godina, u jeku najveće popularnosti, a nedavno se vratila na scenu zahvaljujući jednom muzičkom takmičenju, gde je odnela pobedu. Ona je jednom prilikom otkrila zbog čega se povukla i tom… »
"Shvatila sam da sam duhovno prazna": Pevačica zbog borbe za potomstvo napustila karijeru: "Jednom sam otišla na liturgiju i…

"Shvatila sam da sam duhovno prazna": Pevačica zbog borbe za potomstvo napustila karijeru: "Jednom sam otišla na liturgiju i…

Blic 02.06.2025
Pevačica Ružica Čavić se u jeku najveće popularnosti povukla sa javne scene, a posle nekoliko godina vratila se na scenu zahvaljujući takmičenju "Nikad nije kasno" gde je odnela i pobedu. Ona je jednom prilikom otkrila zbog čega se povukla i tom prilikom… »

Vesti dana »