Povezane vesti
"Zatekla sam ih u spavaćoj sobi, nju sam izbacila golu iz kuće" Pevačica uhvatilla muža u prevari, a svi su sumnjali da mu je…
Alo 02.06.2025
Perović tvrdi da mu je Lepa zabranjivala izlaska i stalno bila u strahu da će je ostaviti. Pevačica Lepa Lukić bila je svojevremeno u braku sa Vladimirom Perovićem, kojeg je zatekla u preljubi u njihovom zajedničkom domu. Vladimir je jednom prilikom… »
"Zatekla sam ih u spavaćoj sobi, nju sam izbacila golu iz kuće" Pevačica uhvatila muža u prevari, o skandalu su svi brujali, a…
Kurir 02.06.2025
Pevačica Lepa Lukić svojevremeno je bila udata za Vladimira Perovića, kojeg je uhvatila u prevari u njihovom porodičnom domu. On je jednom prilikom govorio o njihovom venčanju i detaljima odnosa. - Kad smo se venčali 1977. napravili smo veliku svadbu, 20… »
"Zatekla sam ih u spavaćoj sobi, nju sam izbacila golu iz kuće": Pevačica nahvatala muža u prevari, o skandalu su svi brujali…
Blic 02.06.2025
Pevačica Lepa Lukić svojevremeno je bila udata za Vladimira Perovića, kojeg je uhvatila u prevari u njihovom porodičnom domu. On je jednom prilikom govorio o njihovom venčanju i detaljima odnosa. - Kad smo se venčali 1977. napravili smo veliku svadbu, 20… »
Vesti dana »
NBS: Međugodišnji realni rast BDP 3,8 odsto, bolje od fleš procene od 3,6 odsto
RTV pre 15 minutajoš 42 povezane
Blokada granica od 14. septembra ako EU ne reši pitanje boravka vozača kamiona u Šengenu
Biznis.rs pre 34 minutajoš 37 povezanih
USVOJEN ZAKON O DRŽAVNOJ POMOĆI: Građanima 6.000 dinara, penzionerima do 35.000 – evo ko mora da se prijavi
Ozon pre 1 satjoš 65 povezanih
VJT u Subotici: Sedam osoba osumnjičeno za krijumčarenje eksploziva koji je nađen u Kanjiži
RTS pre 2 satajoš 32 povezane