Povezane vesti
Pola estrade joj čestita rođendan: Aleksandra Mladenović sa zlatnom tortom - evo koliko godina je napunila (foto)
Blic 02.06.2025
Poznatoj pevačici i nekadašnjoj učesnici "Zvezda Granda" Aleksandri Mladenović danas je rođendan. Ona se ovim povodom oglasila na društvenim mrežama, pa su usledile mnogobrojne čestitke njenih kolega. - Srećan mi 31. rođendan - napisala je Aleksandra u… »
Zlatna torta i velika fešta! Aleksandra Mladenović danas proslavlja rođendan, a evo šta kako se oglasila
Kurir 02.06.2025
Poznatoj pevačici i nekadašnjoj učesnici " Zvezda Granda" Aleksandri Mladenović danas je rođendan. Ona se ovim povodom oglasila na društvenim mrežama, pa su usledile mnogobrojne čestitke njenih kolega. - Srećan mi 31. rođendan - napisala je Aleksandra u… »
Slavlje u domu Aleksandre Mladenović Pevačica potvrdila srećne vesti, čestitke se samo nižu (foto)
Alo 02.06.2025
Povodom rođendana, Aleksandra se oglasila na društvenim mrežama. Popularna pevačica i bivša učesnica takmičenja "Zvezde Granda", Aleksandra Mladenović, danas proslavlja svoj rođendan, a tim povodom sebi je priredila raskošno iznenađenje u vidu glamurozne… »
Aleksandra Mladenović slavi sa "zlatnom tortom", pljušte čestitke sa estrade: Bivši joj danas dobio sina
Telegraf 02.06.2025
Poznatoj pevačici i nekadašnjoj učesnici "Zvezda Granda" Aleksandri Mladenović danas je rođendan, a sebe se počastila "zlatnom" tortom. Ona se ovim povodom oglasila na društvenim mrežama, pa su usledile mnogobrojne čestitke njenih kolega. - Srećan mi 31… »
Vesti dana »

Uhapšenima u Novom Pazaru određen pritvor do 30 dana, šatori ispred gradske uprave, blokade raskrsnica na Novom Beogradu
RTS pre 12 minutajoš 60 povezanih

Čak 500 dana borbi za Časiv Jar: Po dužini spada među tri najduže bitke u ratu, Rusima sada otvoren put prema Konstantinovki i Kramatorsku
Kurir pre 1 satjoš 28 povezanih

Sve o meču Klaksvik - Radnički: Kragujevčani na Farskim ostrvima traže produžetak evropske bajke
Telegraf pre 7 satijoš 23 povezane

I građani na području Vranja imaju pravo na naknadu štete zbog požara
Novi magazin pre 2 satajoš 20 povezanih