Povezane vesti

Pola estrade joj čestita rođendan: Aleksandra Mladenović sa zlatnom tortom - evo koliko godina je napunila (foto)

Pola estrade joj čestita rođendan: Aleksandra Mladenović sa zlatnom tortom - evo koliko godina je napunila (foto)

Blic 02.06.2025
Poznatoj pevačici i nekadašnjoj učesnici "Zvezda Granda" Aleksandri Mladenović danas je rođendan. Ona se ovim povodom oglasila na društvenim mrežama, pa su usledile mnogobrojne čestitke njenih kolega. - Srećan mi 31. rođendan - napisala je Aleksandra u… »
Zlatna torta i velika fešta! Aleksandra Mladenović danas proslavlja rođendan, a evo šta kako se oglasila

Zlatna torta i velika fešta! Aleksandra Mladenović danas proslavlja rođendan, a evo šta kako se oglasila

Kurir 02.06.2025
Poznatoj pevačici i nekadašnjoj učesnici " Zvezda Granda" Aleksandri Mladenović danas je rođendan. Ona se ovim povodom oglasila na društvenim mrežama, pa su usledile mnogobrojne čestitke njenih kolega. - Srećan mi 31. rođendan - napisala je Aleksandra u… »
Slavlje u domu Aleksandre Mladenović Pevačica potvrdila srećne vesti, čestitke se samo nižu (foto)

Slavlje u domu Aleksandre Mladenović Pevačica potvrdila srećne vesti, čestitke se samo nižu (foto)

Alo 02.06.2025
Povodom rođendana, Aleksandra se oglasila na društvenim mrežama. Popularna pevačica i bivša učesnica takmičenja "Zvezde Granda", Aleksandra Mladenović, danas proslavlja svoj rođendan, a tim povodom sebi je priredila raskošno iznenađenje u vidu glamurozne… »
Aleksandra Mladenović slavi sa "zlatnom tortom", pljušte čestitke sa estrade: Bivši joj danas dobio sina

Aleksandra Mladenović slavi sa "zlatnom tortom", pljušte čestitke sa estrade: Bivši joj danas dobio sina

Telegraf 02.06.2025
Poznatoj pevačici i nekadašnjoj učesnici "Zvezda Granda" Aleksandri Mladenović danas je rođendan, a sebe se počastila "zlatnom" tortom. Ona se ovim povodom oglasila na društvenim mrežama, pa su usledile mnogobrojne čestitke njenih kolega. - Srećan mi 31… »

Vesti dana »