Povezane vesti
Pola estrade joj čestita rođendan: Aleksandra Mladenović sa zlatnom tortom - evo koliko godina je napunila (foto)
Blic 02.06.2025
Poznatoj pevačici i nekadašnjoj učesnici "Zvezda Granda" Aleksandri Mladenović danas je rođendan. Ona se ovim povodom oglasila na društvenim mrežama, pa su usledile mnogobrojne čestitke njenih kolega. - Srećan mi 31. rođendan - napisala je Aleksandra u… »
Zlatna torta i velika fešta! Aleksandra Mladenović danas proslavlja rođendan, a evo šta kako se oglasila
Kurir 02.06.2025
Poznatoj pevačici i nekadašnjoj učesnici " Zvezda Granda" Aleksandri Mladenović danas je rođendan. Ona se ovim povodom oglasila na društvenim mrežama, pa su usledile mnogobrojne čestitke njenih kolega. - Srećan mi 31. rođendan - napisala je Aleksandra u… »
Slavlje u domu Aleksandre Mladenović Pevačica potvrdila srećne vesti, čestitke se samo nižu (foto)
Alo 02.06.2025
Povodom rođendana, Aleksandra se oglasila na društvenim mrežama. Popularna pevačica i bivša učesnica takmičenja "Zvezde Granda", Aleksandra Mladenović, danas proslavlja svoj rođendan, a tim povodom sebi je priredila raskošno iznenađenje u vidu glamurozne… »
Aleksandra Mladenović slavi sa "zlatnom tortom", pljušte čestitke sa estrade: Bivši joj danas dobio sina
Telegraf 02.06.2025
Poznatoj pevačici i nekadašnjoj učesnici "Zvezda Granda" Aleksandri Mladenović danas je rođendan, a sebe se počastila "zlatnom" tortom. Ona se ovim povodom oglasila na društvenim mrežama, pa su usledile mnogobrojne čestitke njenih kolega. - Srećan mi 31… »
Vesti dana »
Raspored utakmica SP za subotu: Igraju Holandija - Švedska i Nemačka - Obala Slonovače
Radio 021 pre 42 minutajoš 51 povezana
Fudbaleri Turske eliminisani sa Svetskog prvenstva posle poraza od Paragvaja
Nedeljnik pre 32 minutajoš 19 povezanih
Prvog dana vikenda duži sunčani periodi: Maksimalna temperatura do 34 stepena
N1 Info pre 1 satjoš 13 povezanih
Hitna pomoć: Pet udesa tokom noći, muškarac (50) teško povređen u Ostružnici
Newsmax Balkans pre 22 minutajoš 11 povezanih
AMSS: Raspust je i biće gužvi, automobili na granici u Preševu čekaju oko sat
Danas pre 2 minutajoš 6 povezanih