Povezane vesti
„Nova“ piše: Da li snaga protesta opada ili se akumulira energija za novu borbu
Nova 02.06.2025
U novinama "Nova", u utorak, pročitajte: Da li snaga protesta opada ili se akumulira energija za novu borbu; Javna i državna preduzeća nastavljaju da se zadužuju kod komercijalnih banaka; Šokantne tvrdnje Marinike Tepić o vezama državnog vrha sa… »
Uprkos lošijim poslovnim rezultatima preduzeća, država uveliko garantuje nove kredite
Forbes 02.06.2025
Pred republičkim poslanicima trenutno je, između ostalih, i predlog Zakona o davanju garancije Srbije za kredit koji je uzelo preduzeće Elektrodistibucija Srbije. Preciznosti radi, garancija se daje OTP, Poštanskoj Štedionici i Intezi, a ukupan iznos tri… »
Vesti dana »
Lokalni izbori 2026: Tesno u više mesta, Vučić proglasio pobedu koalicije oko SNS
BBC News pre 55 minutajoš 38 povezanih
Objavljeni preliminarni rezultati lokalnih izbora u Srbiji: Oglasile se Opštinske izborne komisije
Sputnik pre 1 satjoš 49 povezanih
NDNV: Brutalan napad na studenta i novinara Lazara Dinića, zahtevamo hitnu reakciju nadležnih
Serbian News Media pre 11 satijoš 21 povezana
Španija zatvorila vazdušni prostor za američke avione, Tramp preti zauzimanjem ostrva Karg
Danas pre 7 satijoš 23 povezane
Bosna ili Zvezda, Radanov ne postavlja pitanje: "Ne znam za druge, ali ja sam motivisan konstantno"
Sportske.net pre 5 minutajoš 42 povezane